Kleine auto

Een kleine auto is ideaal voor in de stad, u rijdt er makkelijk mee door smalle straten én parkeert hem soepel op bijna iedere parkeerplek. Hij is daarnaast heel zuinig. Wilt u een kleine occasion of nieuwe auto? Moet het een elektrische auto, een automaat of een auto met hoge instap zijn? Broekhuis heeft de kleine auto voor u!

De ontwikkelingen op het gebied van kleine auto’s zijn snel gegaan, met als resultaat dat ze in toenemende mate als de ideale stadsauto en praktische auto voor dagelijkse ritjes worden gezien. Boodschappen doen en een dagje winkelen bijvoorbeeld worden opgevrolijkt met een vervoermiddel dat voldoet aan de wensen en eisen van de moderne tijd.
 
Wat voor beeld heeft u bij een kleine auto? Is het die onhandige auto waarin u krap zit en nauwelijks passagiers, laat staan bagage in kunt meenemen? Is een kleine auto in uw ogen nog steeds dat onveilige ‘koekblik op 4 wielen’ zoals dat vroeger werd genoemd? Gelukkig zijn de meningen wat dat betreft de laatste jaren in positieve zin flink veranderd.

Compact en toch ruim

De kleine auto onderscheidt zich op meerdere fronten van andere auto’s. Zo heeft de auto als carrosserievorm hatchback en is daarmee dus gemakkelijk om te bouwen als er in plaats van extra passagiers even meer ruimte nodig is voor mee te nemen spullen. Compactheid kan dus in een handomdraai omgetoverd worden in een volwaardige kofferbak.
 

Zuinig en milieuvriendelijk

Afhankelijk van de uitvoering beschikken kleine auto’s over energielabel A en B. Dit betekent dat ze heel zuinig zijn, minder schadelijke stoffen uitstoten en dus milieuvriendelijker zijn dan auto’s met een hoger energielabel. Door het motorvermogen van maximaal 82 pk wordt zuinig benzineverbruik daarnaast gecombineerd met meer dan voldoende kracht wat leidt tot een kilometerbereik waar u versteld van zult staat. Een zuinige kleine auto dus met een optimale actieradius.
 

Emissievrij de stad in

En in plaats voor een kleine auto op benzine, kunt u ook kiezen voor de elektrische variant. Met een kleine elektrische auto verplaatst u zich niet alleen wendbaar door bijvoorbeeld stedelijke gebieden, maar ook nog eens emissievrij. Er zijn steeds meer steden die milieuzones invoeren en met een elektrisch voertuig kunt u, in tegenstelling tot een auto op diesel, probleemloos de stad in. En u kunt in aanmerking komen voor een aantrekkelijke subsidie van de overheid.
 

Volwaardige auto

Bij een kleine auto denkt u misschien aan een bijbehorende lage instap. Maar dat is niet meer automatisch het geval, want een kleine auto met hoge instap is eerder regel in plaats van uitzondering geworden. Gemakkelijk in- en uitstappen dus.
 
Een kleine auto handgeschakeld of toch liever een stadsauto automaat? Lees hier de voor- en nadelen van beide vormen van transmissie.
 
Gaat u voor een nieuwe auto, of toch voor een tweedehands? Voor iedereen is er een aantrekkelijk geprijsde en betaalbare auto verkrijgbaar.
 
De kleine auto is geen koekblik op 4 wielen meer, maar een comfortabele, ruime, praktische, veilige, zuinige, hippe, stijlvolle en populaire verschijning op de weg en in de stad. Kortom, de kleine auto … een volwaardige auto waarin u groots kunt rijden!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1