Projecten van Broekhuis Helpt

Broekhuis Helpt steunt projecten overal ter wereld. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle projecten die wij een warm hart toedragen.

Broekhuis Groeipartner Red een Kind 2024

Broekhuis steunt Red een Kind in Bomet, Kenia, waar ouders landbouwtraining krijgen om hun inkomen te verhogen. Dit helpt kinderen naar school te gaan en het dorp te verbeteren, waardoor Red een Kind na 7 jaar kan vertrekken voor duurzame zelfstandigheid.

Schenking aan Revalidatiecentrum Heliomare

Klanten wezen Broekhuis op het goede werk dat Revalidatiecentrum Heliomare doet om patiënten weer te laten bewegen. Broekhuis steunt hen met een bijdrage.

Steun voor deelnemer Tour du ALS

Toen een klant van Broekhuis vertelde dat ze meedeed aan de Tour du ALS, was de beslissing om haar te sponsoren snel gemaakt.

€ 40.000 voor CliniClowns dankzij wielertocht

Tijdens de Alpentocht fietsten maar liefst 30 Broekhuis-collega’s de Italiaanse berg Stelvio op. Samen haalden zij daarmee € 40.000 op voor CliniClowns.

Broekhuis steunt de Roparun

Team Emmauscollege deed mee aan de Roparun, een estafetteloop van wel 500 kilometer waarmee geld wordt opgehaald voor kankerpatiënten. Broekhuis steunde het team met een bijdrage.

Fietsen naar Berlijn voor de Hartstichting

In 5 dagen fietsen naar Berlijn om geld op te halen voor de Hartstichting. Een mooie uitdaging die Broekhuis van harte steunt.

Steun voor Stichting Vrienden van Domari

In Jerusalem leeft de bevolking van Domari in een isolement. 1500 mensen zijn er verstoten van scholing, werk en sociale contacten. Stichting Vrienden van Domari zet zich in voor een beter leven.

Broekhuis sponsort KwikFit team Alpe d’HuZes

Wandelend, fietsend, of hardlopend de Alpe d’Huez op voor het KWF. Het KwikFit team deed hieraan mee, gesteund door Broekhuis.

Corlaer Cycling voor Villa Pardoes

Jongeren fietsten maar liefst 800 kilometer om geld op te halen voor Villa Pardoes. Broekhuis heeft Corlaer Cycling gesteund.

Jeugdhuis Doetinchem Stichting Humanitas

Aandacht voor jongeren. Dat biedt Jeugdhuis Doetinchem, een initiatief van Stichting Humanitas, gesteund door Broekhuis.

Tour d’Orange voor Oekraïense jongeren

Youth for Christ fietste met steun van Broekhuis de Tour d’Orange om geld op te halen voor jongeren uit Oekraïne.

IKC mag rekenen op steun Broekhuis

Het Interkerkelijk Kenniscentrum zet zich elke dag in om de christelijke boodschap op een begrijpelijke manier over te dragen aan jongeren.

Broekhuis NET-rally

Tijdens de NET-rally wordt geld ingezameld voor het online Bijbelgetrouw toerusten en bemoedigen van voorgangers en kerkelijk werkers, zodat zij met hart, hoofd en handen het Evangelie kunnen delen in hun omgeving.

Wielrennen voor MAF-missie

De Broekhuis Wielerclinic wordt gegeven door professioneel triatlete Els Visser, sportambassadeur van Broekhuis. Hiermee wordt de MAF-missie van Broekhuis collega Gerbrand Reijnoudt en zijn gezin gesteund.

Broekhuis steunt Project Junior

Project Junior helpt 15 kwetsbare kinderen door hen volledig te ondersteunen tot ze na hun opleiding zelfstandig zijn. Mama Faraji vangt deze kinderen op in haar eigen huis in Moshi, Tanzania.

Broekhuis helpt No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. De meeste activiteiten hebben een muzikaal karakter.

Waterpomp voor Plateau Hospital

Broekhuis Helpt ondersteunt Hope Water Foundation International Africa, een stichting uit Eldoret Kenia die een waterpomp en daarmee schoon drinkwater voor het Plateau Hospital wil realiseren.

Broekhuis Helpt steunt Ambassadors Football

Het doel van de Stichting Ambassadors is om in de voetbalsport actief te zijn op basis van christelijke principes in Nederland en daarbuiten.

Thuis uit eten met de Happietaria

Lekker eten voor het goede doel! Dat kan bij Happietaria, een pop-up restaurant volledig opgezet en gerund door studenten. Hiermee wordt geld opgehaald voor wereldwijde projecten van Tear.

Bijbels vertalen in Papoea-Nieuw-Guinea

In het land worden ruim 800 talen gesproken. Een bijbel in de lokale taal is daar dus een uitdaging!

Rugtassen voor KIDSmiddagen

KIDSmiddagen Apeldoorn organiseert kidsmiddagen voor kinderen voor wie een leuke middag niet vanzelfsprekend is. Het doel van de middagen is om deze kinderen een onbezorgde tijd te bieden.

Sponsoring Wycliffe bijbelvertalers Nederland

Wereldwijd zijn er 70 miljoen dove mensen die nog nooit de Bijbel in hun eigen gebarentaal hebben gekregen. Alfred en Hannah Bout van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland (WBN) gaan hiervoor zorgen.

Broekhuis helpt het Leger des Heils

Het Leger des Heils organiseerde het Kunst&Theaterfestival, waar iedereen het podium mocht pakken. Dit doen ze in de overtuiging dat iedereen ertoe doet.

Broekhuis steunt Cycle For Hope

De Cycle For Hope is een racefietsestafette van 48 uur en 1200 km. Hiermee halen deelnemers geld op om verslaafden te steunen in hun strijd voor een nieuw leven.

Broekhuis helpt Hart voor JES

Hart voor JES zet zich in voor de inwoners van Veenendaal die leven in de ‘JES-wijken’ in Veenendaal (Jan Roeckplantsoen, Engelenburg, Schrijverspark.

Jam en druivensap voor Red Een Kind

Daan Lamper, zoon van onze collega René, verkocht op school ambachtelijk gemaakte jam en druivensappen. Dat deed hij voor het goede doel: Red een Kind.

Giro di KiKa

Broekhuis sponsort Peter Venhuizen. Van 18 tot en met 23 juni 2023 fietste hij in Italië de Giro di KiKa om geld op te halen voor Stichting Kinderen Kankervrij.

Gerald Troost

"Dankzij Broekhuis Helpt kan ik nieuwe muziek, onderwijs en bladmuziek ontwikkelen wat ik kosteloos wil aanbieden aan kerken en groepen. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe teksten en muziek het geloof van duizenden mensen zal versterken. "

Metakids

Metabole ziekten staan in de top 3 doodsoorzaken onder kinderen in Nederland. Metakids zet alles in het werk om ervoor te zorgen dat deze erfelijke stofwisselingsziekten behandelbaar of te voorkomen zijn.

Dit Koningskind

De christelijke vereniging Dit Koningskind geeft mensen met een beperking een stem in de kerkelijke context en stimuleert lotgenotencontact. Met de bijdrage van Broekhuis versterken we de onderlinge ontmoeting.

Steun aanvragen

Heeft u een bijzonder project dat de steun van Broekhuis kan gebruiken? U kunt een aanvraag doen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1