Duurzaam ondernemen is investeren in morgen

Bij Broekhuis staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. We realiseren ons dat onze bedrijfsvoering positieve, maar ook negatieve invloed heeft op het milieu. Deze negatieve gevolgen willen we met iedereen in het bedrijf verminderen. Daarnaast zoeken we samen met klanten, leveranciers en andere stakeholders naar nieuwe oplossingen. Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen vormen daarmee een onlosmakelijk onderdeel van onze organisatie. Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen aan de hand van drie pijlers: milieu, sociaal en economisch.

Ontdek hoe we ons inzetten voor een duurzame samenleving door hieronder ons duurzaamheidsrapport te downloaden.

Milieu impact
We hebben de uitstoot, het energieverbruik en de afvalstromen in kaart gebracht. Om het elektra- en gasverbruik binnen Broekhuis te verlagen, is een beleid ingevoerd waar medewerkers zich aan moeten houden. Daarnaast installeren we op steeds meer plekken ledverlichting, slimme regeltechnieken en zonnepanelen, en hebben we onder andere zo’n 400 laadpunten voor elektrische auto’s geïnstalleerd bij de vestigingen.

Sociale impact
We willen onze medewerkers tot hun pensioen gezond, gelukkig en bekwaam aan het werk houden. Hiervoor hebben we diverse initiatieven geïmplementeerd. Zo hebben we opleidings- en studieprogramma’s, zodat medewerkers zich persoonlijk en professioneel verder kunnen ontwikkelen, organiseren we gedurende het jaar diverse sportevenementen en is een veilige werkomgeving voor medewerkers topprioriteit.

Economische impact
Wij zijn ervan overtuigd dat het investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen niet alleen een morele verplichting is, maar ook een strategische zet die zal bijdragen aan de continuïteit van onze onderneming. Daarom blijven we ons vastberaden inzetten voor het welzijn van mens en milieu, terwijl we gezond ondernemerschap als ons leidende principe handhaven.

In gesprek met grootzakelijke klant Vattenfall en Feenstra

Ontdek hoe Vattenfall en Feenstra elektrisch rijden omarmen en de norm stellen voor duurzame mobiliteit. Lees het boeiende gesprek met Philip Stokvis, waarin hij de inzet van beide bedrijven voor een groenere toekomst benadrukt en de weg naar een emissievrij wagenpark verkent.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1