Duurzaam ondernemen is investeren in morgen
Vandaag ondernemen en investeren in morgen; dat verstaat Broekhuis onder duurzaam ondernemen. Dit begint bij Broekhuis door authentiek en transparant te zijn en ons in te zetten voor duurzame relaties. Met die belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven.

Effecten van onze activiteiten
Duurzaamheid is een steeds belangrijker wordend thema voor organisaties, zo ook voor Broekhuis. Als het gaat om duurzaamheid binnen Broekhuis draait het om duurzaam ondernemen door rekening te houden met de effecten van onze activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering. Lees meer over hoe wij duurzaam ondernemen aan de hand van drie pijlers: milieu, medewerkers en de maatschappij.

Milieu
Dealervestigingen van Broekhuis zijn door gerichte maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als 'Erkend Duurzaam'. Maar dat is niet het enige waar we mee bezig zijn als het gaat om duurzaamheid en dan met name bij het thema milieu. Benieuwd wat wij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid en milieu?

Medewerkers
Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te blijven ontwikkelen. De Broekhuis Academie biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities. Door ons in te zetten voor duurzame inzetbaarheid dragen wij bij aan gemotiveerde, gezonde en productieve medewerkers.

Maatschappij
In samenwerking met Stichting Red een Kind helpen wij kansarme jongeren in Kenia en India. Kansarme jongeren worden opgeleid tot automonteur, waarmee zij een belangrijke basis leggen voor goede toekomstmogelijkheden. Maar niet alleen ‘ver weg’ zetten wij ons in voor een betere toekomst, ook dichterbij huis helpen wij graag onze medemens.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1