• Koopprijs vanaf € 139.900

De volledig elektrische Ford F-150 Lightning

Momenteel alleen verkrijgbaar bij Broekhuis

De Ford F-150 Lightning is inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar en momenteel exclusief bij Broekhuis te bewonderen. Voor ons als bedrijf een unieke gebeurtenis, en voor u als Ford-fan een unieke kans.

In de Verenigde Staten is de F-serie van Ford al decennialang de bestverkochte pick-up. Geen wonder dus dat liefhebbers daar in de rij stonden voor de nieuwe, volledig elektrische F-150. Als elektrische krachtpatser tilt dit model zichzelf naar een nóg hoger niveau. In Europa zijn de pick-ups van Ford tot nu toe niet echt een succesnummer geweest, maar met de F-150 Lightning is de verwachting dat daar zeker verandering in zal komen.

Als de gesmeerde bliksem

‘Lightning’ betekent in het Nederlands ‘bliksem’. Bij een bliksem is er in de atmosfeer sprake van een flinke elektrische ontlading, waarbij heel veel energie vrijkomt. De toevoeging Lightning die Ford aan de F-150 heeft gegeven, is dus geen toeval. De ‘elektrische vrachtwagen’ is razendsnel en duurzaam tegelijk. De donder die met een bliksem gepaard gaat, kan wat de F-150 Lightning betreft gelezen worden als ‘robuust en toch stil en soepel’.

Bijzondere specificaties

De Ford F-150 Lightning heeft een aantal bijzondere specificaties. Wat dacht u van een actieradius die kan oplopen tot zo’n 500 kilometer? En wat te denken van het trekgewicht van 3.500 kilogram? De pick-up heeft een vermogen van 414 kW (563 pk) en een koppel van 1.050 Nm. Daarmee trekt u moeiteloos in 4,5 seconden op van 0 naar 100 kilometer per uur. De Ford F-150 Lightning heeft een laadvermogen van ruim 900 kilogram en de bagageruimte onder de ‘motorkap’ aan de voorkant, de zogeheten Frunk, heeft een inhoud van 400 liter. De pick-up is verder voorzien van de modernste connectiviteit en kan uitgebreid worden met veel opties, zoals een panoramadak, 20 inch velgen, lederen bekleding en elektrisch verstelbare stoelen met geheugenfunctie.

Multifunctioneel

De Ford F-150 Lightning is in eerste instantie uiteraard zeer geschikt als bedrijfswagen. Maar met het grote en overzichtelijke infotainmentscherm kan de pick-up ook gezien worden als een kantoor op wielen. Ford is er trots op dat de Lightning ook als generator kan dienen ingeval ergens de stroom uitvalt. Samengevat is de Ford F-150 Lightning dus een multifunctioneel voertuig.

Kom kennis maken

Broekhuis is op dit moment de enige dealer in Nederland die de Ford F-150 Lightning in de showroom heeft staan. Dus kom langs in 1 van onze Ford-vestigingen en maak kennis met deze bijzondere verschijning. Of klik op de button hieronder voor het inplannen van een proefrit.

De Ford F-150 Lightning is uit voorraad leverbaar, dus u kunt er snel in rijden!

De F-150 Lightning

 • Koopprijs vanaf € 139.900

De blik(sem)vangers

 • Volledig elektrisch
 • Groot rijbereik van 500 km
 • Vermogen van 414kW (563 pk)
 • Koppel van 1.050 Nm
 • in 4,5 seconden van 0 tot 100 km per uur
 • Laadvermogen van ruim 900 kg
 • Trekgewicht van 3.500 kg
 • Bagageruimte van 400 liter
 • Veel opties
 • Uit voorraad leverbaar
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1