Rijd in een nieuwe Jaguar voor een vast bedrag per maand

Dat schoonheid en geweldige prestaties goed samen kunnen gaan bewijst Jaguar. De auto’s staan bekend om hun luxueuze uitstraling en krachtige motoren. Om dit zelf te ervaren, hoeft u niet in één keer een fors bedrag neer te leggen. De modellen van Jaguar zijn nu ook beschikbaar voor private lease! Bij Broekhuis Lease private leaset u een Jaguar voor een vast bedrag per maand. U heeft geen omkijken meer naar zaken als onderhoud, reparatie en verzekeringen. Die zitten namelijk bij het maandbedrag inbegrepen. En u weet voortaan precies wat u aan uw Jaguar kwijt bent. In welk model rijdt u straks?

Een selectie uit ons Jaguar aanbod

Ontdek het huidige aanbod Jaguar modellen.

Waarom een Jaguar private leasen?

Bijna 90 jaar geleden werd de eerste Jaguar geproduceerd. Sir William Lyons, de oprichter van Jaguar, heeft de richtlijnen bepaald waaraan elke Jaguar tot op de dag van vandaag moet voldoen: de Jaguar is een auto van pure schoonheid met hoge prestaties. Wanneer u kiest voor het private leasen van een Jaguar, bent u bij Broekhuis Lease aan het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een I-Pace, E-Pace of F-Pace, wij helpen u de auto helemaal naar wens samen te stellen.

 Een splinternieuwe Jaguar

 Vaste all-in prijs per maand

 Onbezorgd de weg op

 Geen onderhouds- of reparatiekosten

 Alleen nog tanken of opladen

Hoe werkt het private leasen van een Jaguar?

De voordelen van private leasen bij Broekhuis Lease

Broekhuis Lease beschikt over het Private Lease Keurmerk. Dit betekent dat u nooit voor voor verrassingen komt te staan als u een private lease contract bij ons afsluit. Het Private Lease Keurmerk beschikt over vijf zekerheden, deze zijn:

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen hoge financiële lasten
  • 14 dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Hoe werkt het aanvragen van een private lease contract?

Met private lease kiest u voor onbezorgd rijden in een nieuwe Jaguar. Maar hoe kunt u zelf uw nieuwe auto samenstellen? En hoe vraagt u een private leasecontract aan? We leggen het graag uit.

Allereerst zoekt u de Jaguar die u wilt private leasen. Wordt dit bijvoorbeeld de XE, E-Pace of een F-Pace? Dan stelt u deze volledig naar wens samen in onze private lease calculator. Hierin bepaalt u onder andere de looptijd van het contract en het aantal kilometers dat u verwacht gemiddeld per jaar te rijden. Ook kiest u de kleur van de auto, de extra opties die u wilt of u gebruik wilt maken van het Broekhuis Zeker Pakket. Al deze zaken beïnvloeden het maandtarief.

Aanvraag indienen en offerte ontvangen

Heeft u de Jaguar volledig naar wens samengesteld? Dien dan uw private lease-aanvraag online in! Onze specialisten gaan dan direct aan de slag om een vrijblijvende offerte op te maken. Ook zullen zij naar uw persoonlijke situatie kijken. Uw financiële situatie wordt beoordeeld aan de hand van bijvoorbeeld openstaande schulden (BKR) of achterstallige betalingen.

Is alles in orde? Dan kunt u samen met uw leaseadviseur de laatste zaken afstemmen, zoals de dealervestiging kiezen waar uw nieuwe Jaguar straks opgehaald kan worden. Dan rest alleen nog het ondertekenen van de leaseovereenkomst en daarna bent u verzekerd van onbezorgd rijplezier voor de door u gekozen periode!

Jaguar private lease occasion

Private lease een Jaguar occasion

Wist u dat u ook jonggebruikte Jaguar-modellen kunt private leasen? Dit scheelt in het maandbedrag. Omdat wij deze op voorraad hebben, rijdt u de auto al binnen twee weken.

Jaguar private lease aanbod

Bekijk ons actuele aanbod

U kent vast de E-Pace wel, maar wist u dat er nog allerlei varianten zijn? Bent u benieuwd naar de modellen die we u kunnen bieden?

Jaguar private lease

Twijfelt u nog?

Weet u nog niet zeker of private lease iets voor u is? Geen probleem! Wij vertellen er graag meer over. Alle uitleg vindt u hier.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1