Vind uw nieuwe auto of occasion bij Broekhuis! Maar ook voor een nieuwe bedrijfswagen of bedrijfswagen occasion, bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze voorraad en vind uw nieuwe aanwinst. U kunt rekenen op eerlijk en passend advies. Immers, u bent bij Broekhuis!

Nieuwe auto kopen?
Ontdek het ruime en diverse aanbod aan nieuwe auto’s bij Broekhuis! Kies uit één van onze 18 merken en vind de nieuwe auto die bij u past.

Occasion kopen?
Naast dat wij officieel dealer zijn voor 18 automerken, vind u bij ons ook vele occasions, Met altijd meer dan 3.500 occasions op voorraad is het aanbod ruim en divers!

Zoekt u een bedrijfswagen?

Omdat geen bedrijf hetzelfde is, hebben wij ook op het gebied van bedrijfswagens een ruim en divers aanbod. Zo vindt u bij ons nieuwe bedrijfswagens van de merken Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad aan gebruikte bedrijfswagens.

Auto of bedrijfswagen gekocht?

Als officieel dealer voor vele merken kunnen wij na uw aankoop uw nieuwe aanwinst ook in topconditie houden. Onze technici zijn specialistisch opgeleid en werken met de nieuwste technieken en apparatuur. Daarbij maken ze gebruik van originele onderdelen waardoor u vaak de garantie op uw aankoop behoudt.

Uw nieuwe auto of bedrijfswagen vindt u bij Broekhuis!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1