Vind uw nieuwe auto of occasion bij Broekhuis! Maar ook voor een nieuwe bedrijfswagen, bedrijfswagen occasion, nieuwe motorfiets of gebruikte motor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze voorraad en vind uw nieuwe aanwinst. U kunt rekenen op eerlijk en passend advies. Immers, u bent bij Broekhuis!

Nieuwe auto kopen?
Ontdek het ruime en diverse aanbod aan nieuwe auto’s bij Broekhuis! Kies uit één van onze 19 merken en vind de nieuwe auto die bij u past.

Occasion kopen?
Naast dat wij officieel dealer zijn voor 19 automerken, vind u bij ons ook vele occasions, Met altijd meer dan 3.500 occasions op voorraad is het aanbod ruim en divers!

Zoekt u een bedrijfswagen?

Omdat geen bedrijf hetzelfde is, hebben wij ook op het gebied van bedrijfswagens een ruim en divers aanbod. Zo vindt u bij ons nieuwe bedrijfswagens van de merken Fiat, Ford, Opel, Peugeot en Volkswagen. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad aan gebruikte bedrijfswagens.

Motorfiets gezocht?

Als officiële dealer van het merk BMW Motorrad vindt u bij ons nieuwe BMW motorfietsen en diverse gebruikte motorfietsen. Maak een proefrit en vind de motorfiets die bij u past!

Auto, bedrijfswagen of motorfiets gekocht?

Als officieel dealer voor vele merken kunnen wij na uw aankoop uw nieuwe aanwinst ook in topconditie houden. Onze technici zijn specialistisch opgeleid en werken met de nieuwste technieken en apparatuur. Daarbij maken ze gebruik van originele onderdelen waardoor u vaak de garantie op uw aankoop behoudt.

Uw nieuwe auto, bedrijfswagen of motorfiets vindt u bij Broekhuis!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1