- x 09.02.2023
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Broekhuis beweegt Esmee Kosterman in Ford Fiesta Sprint Cup!

Mobiliteitsaanbieder Broekhuis is in 2023 de officiële sponsor van autocoureur Esmee Kosterman in haar strijd om de Ford Fiesta Sprint Cup. De talentvolle 17-jarige coureur is recent toegevoegd aan het team van Bas Koeten Racing en heeft hoge ambities voor het aankomende seizoen.

Vorig jaar stond Esmee nog op het podium van de Ford Fiesta Sprint Cup. Dus die hoge ambities komen niet zomaar uit de lucht vallen. Om haar doelen te kunnen halen, vond ze een perfecte sponsor in Broekhuis: “Ik ben erg blij met Broekhuis als sponsor! Inmiddels heb ik al veel enthousiaste medewerkers ontmoet, waarmee ik de komende tijd leuke dingen ga ondernemen. Ik heb ontzettend veel zin in komend jaar, met als doel natuurlijk de titel in het Nederlands Kampioenschap binnenslepen. En dat samen met Broekhuis!”

Reinier Imminkhuizen, divisiedirecteur bij Broekhuis: “Zodra Esmee zich voorstelde bij onze collega’s van Broekhuis Ford Zeist, was de klik er direct. Zo gedreven, enthousiast en doelgericht als ze is, daar herkennen wij ons als bedrijf in én voelen we ons direct mee verbonden. Wij zetten ons graag in voor jong talent. We hebben het volste vertrouwen in Esmee en kijken enorm uit naar de races!”

De Ford Fiesta Sprint Cup staat bekend als kweekvijver voor jong talent in de autosport. Het seizoen start op 14 april met de voorjaarsraces op Circuit Zandvoort. Daarna wordt het seizoen voortgezet op verschillende circuits in Nederland en België waaronder ook het TT Circuit in Assen voor Jack’s Racing Day.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1