- x 29.11.2021
Nieuws algemeen Vers van de rolband

Broekhuis zet eerste stap in fietsenbranche

Broekhuis beweegt mensen, straks ook op de fiets! Per 1 januari 2022 nemen wij, samen met de Noord-Hollandse ondernemer Marco Schilder, de fietsenspeciaalzaak Kroone Liefting uit Limmen over. Broekhuis heeft een meerderheidsbelang genomen en Marco Schilder neemt het resterende belang.

Compleet mobiliteitsaanbod

De overname van deze fietsenspeciaalzaak in Noord-Holland vormt voor onze organisatie een waardevolle aanvulling op het huidige productportfolio. Niet alleen omdat dit in lijn ligt met onze strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te bieden. Maar juist ook omdat het past bij ons als organisatie waarbij vitaliteit hoog op de agenda staat. Achter de naam Broekhuis staat niet voor niets ‘beweegt mensen’.

Een begrip in de omgeving

Al 40 jaar is Kroone Liefting een begrip in Noord-Holland voor een uitgebreid aanbod aan onder andere elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen, speed pedelecs, hybride fietsen en bakfietsen. In de 2.400 m2 grote winkel vindt u verdeeld over 2 verdiepingen naast de vele soorten fietsen een ruim en divers assortiment aan kleding, tassen, accessoires en meer. Ook is er een grote service werkplaats in het pand. Nieuwe fiets uitzoeken? De bikefitter kan de fiets geheel passend maken voor u. Na de overname kunt u blijven rekenen op de persoonlijke service die u gewend bent van de 23 medewerkers.

Broekhuis beweegt mensen

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1