APK in Almere, voor elk automerk en bedrijfswagenmerk

Woont u in de omgeving van Almere en moet uw auto of bedrijfswagen gekeurd worden tijdens de APK? Dan kunt u een afspraak maken bij Broekhuis Almere. Deze Broekhuis vestiging is officieel merkdealer van het merk Peugeot, hierdoor kunt u voordelig onderhoud en APK combineren. Rijdt u een auto of bedrijfswagen van een ander merk? Ook dan bent u van harte welkom in de werkplaats van Broekhuis Almere.

De technici in de garage zijn zo opgeleid dat ze iedere auto of bedrijfswagen kunnen voorzien van een volledige APK. En dankzij het grote netwerk van Broekhuis kunnen de medewerkers onderling met elkaar schakelen wanneer er een technisch gebrek aan het licht komt waarvoor specialistische kennis nodig is. Zo bent u altijd verzekerd van snelle, trefzekere en vakkundige service bij Broekhuis.

Zo maakt u een APK afspraak bij Broekhuis

 1. Ga naar onze werkplaatsplanner
 2. Vul de gevraagde gegevens in
 3. Kies bij het onderhoud of u de APK wel/niet wilt combineren met onderhoud
 4. Plan een datum en locatie

Voordelen van APK bij Broekhuis

 • Gemakkelijk online een afspraak plannen
 • Altijd een vestiging in de buurt
 • Officiële APK-keurmeesters
 • Met ieder merk auto of bedrijfswagen welkom
 • In combinatie met onderhoud vaak voordeliger
 • Snelle, persoonlijke en vakkundige service
 • Deskundig advies bij noodzakelijke reparaties

Waarom uw auto APK laten keuren?

Op weg met een veilige auto is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid als bestuurder, maar ook voor die van uw mede weggebruikers. Indien uw auto of bedrijfswagen niet goed functioneert, dan kan dit namelijk risico’s voor alle inzittenden en andere weggebruikers met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het niet tijdig kunnen remmen.
Om de veiligheid op onze Nederlandse wegen te bevorderen heeft de overheid daarom de jaarlijks verplichte Algemene Periodieke Keuring ingevoerd. Tijdens deze keuring wordt uw auto of bedrijfswagen gecontroleerd op een aantal onderdelen, waaronder veiligheid en milieuaspecten.

Bij Broekhuis Almere staan daarom vakkundige technici voor u klaar om uw auto of bedrijfswagen te keuren tijdens de APK. Zo weet u zeker of uw voertuig voldoet aan de veiligheidseisen.

Auto’s ouder dan 4 jaar en dieselmodellen ouder dan 3 jaar, zijn verplicht zich ieder jaar te melden bij de garage voor een APK keuring.

RDW erkende APK

Broekhuis Almere is RDW erkend, wat betekent dat onze technici bevoegd zijn om APK-keuringen uit te voeren. Tijdens het uitvoeren van de APK staat de technische staat van uw auto centraal, waarbij we ons bovenal richten op aspecten die invloed hebben op uw veiligheid. Na de APK bij Broekhuis Almere kunt u wegrijden met een auto of bedrijfswagen die voldoet aan de veiligheidseisen.

Samen voor duurzaam

Tijdens de APK in Almere wordt uw auto of bedrijfswagen zo gecontroleerd dat deze zo lang mogelijk in goede conditie blijft. Daarnaast wordt ook het effect van uw auto op het milieu gecontroleerd. De APK keurmeesters:

 • volgen een strikte procedure waarbij de slijtage van de banden worden gecontroleerd. Met versleten banden moet het voertuig harder werken en verbruikt u meer brandstof wat een negatief effect heeft op het milieu.
 • controleren de staat van de remmen, waarvan de werking uiteraard erg belangrijk is.
 • controleren uw voertuig tijdens de APK op een aantal milieuaspecten.
Is uw voertuig toe aan APK? De Broekhuis APK-keurmeesters staan graag voor u klaar!

Plan gemakkelijk uw APK keuring in Almere

Wilt u graag snel en gemakkelijk uw auto of bedrijfswagen laten keuren bij Broekhuis Almere? Vanaf de bank kunt u eenvoudig online een werkplaatsafspraak maken voor de APK. Plan de afspraak wanneer het voor u uitkomt, dan staan onze medewerkers voor u klaar.
Weet u niet precies wanneer het tijd is voor de APK keuring van uw auto of bedrijfswagen? Check uw APK datum. Ook ontvangt u gemiddeld 6 weken voordat de APK afloopt persoonlijk bericht (per e-mail of brief) van het RDW.
 

1