Klein onderhoud

Het is van groot belang uw auto regelmatig te onderhouden met een kleine beurt of grote beurt. Auto’s blijven hierdoor langer in goede conditie, waardoor de levensduur van de auto toeneemt. Als uw auto tijdig bij één van onze Broekhuis-filialen wordt gecheckt, dan zijn de onderhoudskosten op de langere termijn lager. Slijtagegevoelige onderdelen worden namelijk op tijd vervangen en daarmee worden duurdere reparaties voorkomen.

Merkspecialist Broekhuis

Als u kiest om de kleine beurt voor uw auto bij één van onze filialen uit te laten voeren, dan kiest u onder andere voor de vakkundige en persoonlijke service van onze merkspecialisten. Wij kennen uw auto technisch als geen ander en zijn dus in staat om sneller én gerichter naar uw auto te kijken. Uiteraard is ieder automerk bij ons welkom voor een zorgvuldige onderhoudsbeurt.

Onderhoud bij Broekhuis
Onderhoud bij Broekhuis

15.000 kilometer of één jaar

Broekhuis adviseert de kleine beurt bij iedere 15.000 kilometer uit te voeren. Mocht u dit niet in één jaar rijden, dan raden wij aan om 1 keer per jaar een kleine beurt uit te laten voeren.

30 werkzaamheden

Bij een kleine beurt voeren wij gemiddeld 30 werkzaamheden uit. Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden:

  • Olie verversen & oliefilter vervangen
  • Koelvloeistof & ruitenwisservloeistof bijvullen
  • Ruiten & Ruitenwissers controleren
  • Accu & verlichting controleren
  • Uitlaat & katalysator controleren
  • Banden, schokdempers & het remsysteem controleren

Afspraak maken?

U kunt eenvoudig en snel een kleine beurt plannen via onze online werkplaatsplanner! Kies de werkzaamheden, de werkplaats bij u in de buurt en de datum en locatie. Daarna hoeft u de afspraak enkel nog te bevestigen, waarna u een e-mail ontvangt met alle details.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1