Niets is zo mooi als een glansrijke, gladde carrosserie! Ons poetsteam helpt uw auto op professionele wijze zo goed als nieuw te laten ogen. Van binnen, van buiten en zelfs onder de motorkap. De specialisten hebben van auto poetsen hun vak gemaakt, waardoor u kunt rekenen op excellente service en een complete reiniging van uw auto.

Wij reinigen en poetsen auto’s al vanaf € 175,- (afhankelijk van het merk en model). Vraag onze autopoetsers gerust naar een vrijblijvende offerte voor uw auto!

Grondig auto poetsen

Grondig auto laten poetsen

Tijdens het auto poetsen gaan wij verder dan het uitzuigen, afzemen en aanbrengen van een laagje wax. We gebruiken de nieuwste polijsttechnieken tijdens het auto polijsten om de oorspronkelijke glans van uw auto weer terug te krijgen en strijken oneffenheid in de lak glad voor een smetteloos resultaat. Zo laten we kleine krasjes verdwijnen, ontvetten we de ramen tot ze vlekvrij zijn en maken wij uw velgen weer glimmend alsof ze er net nieuw onder zijn gezet.

Remstof, insecten, vogelpoepresten en wasstraatkrassen zijn dankzij het auto poetsen door onze professionals snel verleden tijd.

Langer genieten van stralende looks

Bijkomend voordeel van een professionele aanpak tijdens het auto poetsen is dat u langer van de stralende looks van uw auto kunt genieten. Dat zit zo: het waxlaagje werkt vocht- en vuilafstotend waardoor de auto minder snel vies wordt én eenvoudiger schoon te houden is. Druppels en stofresten zoals zand glijden snel en soepel van uw auto, zonder sporen achter te laten. Met andere woorden: het aanhechten van water en vuil op de carrosserie wordt tegengegaan, waardoor de buitenkant van uw auto optimaal beschermd is na het auto poetsen.

Stralende auto

Auto laten poetsen op maat

En hoe zit het met de binnenkant? In het interieur van de auto wordt geleefd. Onze professionals zorgen tijdens het auto poetsen ervoor dat de cockpit er weer in z’n geheel strak bij staat. Ook hebben zij extra aandacht voor de onderdelen waarmee u het meest in contact bent, waaronder het stuur, de stoelen, de pook en de pedalen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw specifieke wensen en aandachtspunten kenbaar te maken. Vraag onze professionals naar de mogelijkheden van het auto poetsen, zodat wij een offerte op maat kunnen maken!

De professionals van de Broekhuis Poetsservice weten van aanpakken.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1