De elektrische auto's van Opel

Opel en duurzame auto’s gaan al enige tijd samen met elkaar. Opel biedt een breed scala aan elektrische voertuigen (EV's) die niet alleen groen en zuinig zijn, maar ook stijlvol en praktisch. En dat is nu precies wat veel mensen van Opel verwachten. Het hedendaagse elektrisch rijden met Opel opent de deur naar een nieuwe wereld van mobiliteit.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Opel is toegewijd aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het beschermen van ons milieu. Met onze elektrische voertuigen dragen we actief bij aan een groenere toekomst. U kunt met een gerust hart rijden, wetende dat u bijdraagt aan schoner rijden en minder luchtvervuiling.

Elektrische Opel-modellen bieden onmiddellijke kracht en een stille rijervaring. De elektrische aandrijving zorgt voor een snelle acceleratie, waardoor u vlot kunt inhalen en snel kunt reageren in het drukke verkeer. Bovendien is het geluidsniveau minimaal, wat zorgt voor een serene en rustige rit.

Elektrische Opel

Geavanceerde technologie van een elektrische Opel

Opel staat bekend om zijn innovatieve technologieën en onze elektrische modellen zijn daar geen uitzondering op. Geniet van geavanceerde infotainment, connectiviteit en rijhulpsystemen die uw reizen veiliger en plezieriger maken. Dankzij de ingebouwde navigatie en laadmogelijkheden wordt elektrisch rijden nog handiger.

Elektrische Opel

Ultieme Opel Mokka Electric

De Opel Mokka Electric is een opvallende verschijning in de wereld van elektrische auto's. Deze compacte SUV combineert stijl, prestaties en duurzaamheid op een indrukwekkende manier. Met een volledig elektrische aandrijflijn biedt de Mokka Electric een milieuvriendelijke rijervaring zonder compromissen.

Het hart van de Opel Mokka Electric is een krachtige elektrische motor die directe acceleratie en een soepele rijervaring levert. Met een indrukwekkend rijbereik en snellaadopties is deze elektrische SUV perfect geschikt voor zowel dagelijks woon-werkverkeer als avontuurlijke roadtrips.

Het interieur van de Mokka Electric is doordacht ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Het infotainmentsysteem is intuïtief te bedienen en biedt connectiviteitsopties zoals Apple CarPlay en Android Auto.

Veiligheid staat voorop in de Opel Mokka Electric, met geavanceerde rijhulpsystemen die de bestuurder ondersteunen en de rit nog comfortabeler maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de elektrische Opel? Of heeft u vragen over bestellen of levertijden? Uw Broekhuis Opel dealer staat u graag te woord en beantwoordt al uw vragen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1