Voor ons is er geen mooier compliment dan wanneer klanten in hun omgeving positief zijn over Broekhuis. Onze missie is dan geslaagd en wij belonen dit ambassadeurschap graag. Draagt u iemand uit uw omgeving bij ons aan als nieuwe klant, dan ontvangt u van ons een leuke attentie.

Werkplaatsbezoek aangedragen?

Brengt u een nieuwe klant aan die bij ons een bezoek brengt aan de werkplaats, met een factuurbedrag hoger dan € 100,-? Dan ontvangt u van ons € 15,- korting op het onderhoud van uw auto!

Nieuwe klant aangedragen?

Heeft u een klant aangebracht die bij ons een auto, bedrijfswagen of motorfiets heeft gekocht of een leasecontract heeft afgesloten? Dan kunt u uit onderstaande cadeaus kiezen!

€ 100,- korting op een fiets of accessoires
Met deze voucher krijgt u € 100,- korting op een fiets of accessoires bij onze fietsspeciaalzaken.

VVV Lekkerweg cadeaukaart t.w.v. € 75,-
Geniet van een heerlijk avondje, overnachting of dagje uit met de VVV Lekkerweg cadeaukaart. Van restaurants en hotels tot pretparken, musea en dierentuinen. De cadeaukaart is op zo'n 10.000 plekken in te leveren, dus er zit altijd wel een locatie bij u in de buurt. 

Een Broekhuis wielerpak t.w.v. € 150,-
Wilt u ook een Broekhuis wielerpak aan uw garderobe toevoegen? Vraag dan een voucher aan voor een wielerpak t.w.v. €150,-.

€ 100,- te besteden aan onderhoud of accessoires van een auto
Bent u niet zo van de dagjes uit? Dan is deze ambassadeursvoucher wellicht wat voor u. Met deze voucher kunt u bij Broekhuis accessoires voor uw auto aanschaffen of het bedrag ter waarde van € 100,- besteden aan het onderhoud van uw auto.

Zelf vliegen
Altijd al zelf het luchtruim willen kiezen? Kies dan voor deze ambassadeursvoucher! U bent dan 20 minuten lang piloot van het vliegtuig, waardoor u het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.

€ 150,- te besteden aan een vereniging of goed doel
Draagt u een vereniging of een goed doel een warm hart toe? Dan geven wij u de mogelijkheid sponsor te worden. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen om Broekhuis te helpen bij het opleiden van 100 kansarme jongeren tot automonteur in Kenia en India. Als u deze voucher verzilvert, dan geeft u € 150,- weg aan een vereniging of goed doel naar keuze.

Jac Hensen cadeaucheque ter waarde van € 75,-
Truien, overhemden, shirts, broeken, pantalons en colberts voor mannen; mix & match uw nieuwe outfit van Jac Hensen met deze cadeaucheque ter waarde van € 75,-. Met een stijlvolle Jac Hensen outfit weet u zeker dat het goed zit.

Onze missie ‘alles voor een enthousiaste klant’ is geslaagd als u Broekhuis ambassadeur bent!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1