Voor ons is er geen mooier compliment dan wanneer klanten in hun omgeving positief zijn over Broekhuis. Onze missie is dan geslaagd en wij belonen dit ambassadeurschap graag. Draagt u iemand uit uw omgeving bij ons aan als nieuwe klant, dan ontvangt u van ons een leuke attentie.

Werkplaatsbezoek aangedragen?

Brengt u een nieuwe klant aan die bij ons een bezoek brengt aan de werkplaats, met een factuurbedrag hoger dan € 100,-? Dan ontvangt u van ons € 15,- korting op het onderhoud van uw auto!

Nieuwe klant aangedragen?

Heeft u een klant aangebracht die bij ons een auto, bedrijfswagen of motorfiets heeft gekocht of een leasecontract heeft afgesloten? Dan kunt u uit onderstaande cadeaus kiezen!

€ 100,- korting op een fiets of accessoires
Met deze voucher krijgt u € 100,- korting op een fiets of accessoires bij onze fietsspeciaalzaak Kroone Liefting. 

Dinercheque ter waarde van € 75,-
Een heerlijk avondje uit eten waar en wanneer u wilt? Dat kan met de ambassadeursvoucher voor een dinercheque ter waarde van € 75,-. Met deze dinercheque geniet u van een heerlijk avondje uit in een restaurant naar keuze. De aangesloten restaurants zijn verspreid over heel Nederland, dus er zit altijd wel een locatie bij u in de buurt.

Een Broekhuis wielerpak t.w.v. € 150,-
Wilt u ook een Broekhuis wielerpak aan uw garderobe toevoegen? Vraag dan een voucher aan voor een wielerpak t.w.v. €150,-.

€ 100,- te besteden aan onderhoud of accessoires van een auto
Bent u niet zo van de dagjes uit? Dan is deze ambassadeursvoucher wellicht wat voor u. Met deze voucher kunt u bij Broekhuis accessoires voor uw auto aanschaffen of het bedrag ter waarde van € 100,- besteden aan het onderhoud van uw auto.

Zelf vliegen
Altijd al zelf het luchtruim willen kiezen? Kies dan voor deze ambassadeursvoucher! U bent dan 20 minuten lang piloot van het vliegtuig, waardoor u het ultieme gevoel van vrijheid kunt ervaren.

€ 100,- te besteden aan een vereniging of goed doel
Draagt u een vereniging of een goed doel een warm hart toe? Dan geven wij u de mogelijkheid sponsor te worden. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen om Broekhuis te helpen bij het opleiden van 100 kansarme jongeren tot automonteur in Kenia en India. Als u deze voucher verzilvert, dan geeft u € 100,- weg aan een vereniging of goed doel naar keuze.

Jac Hensen cadeaucheque ter waarde van € 75,-
Truien, overhemden, shirts, broeken, pantalons en colberts voor mannen; mix & match uw nieuwe outfit van Jac Hensen met deze cadeaucheque ter waarde van € 75,-. Met een stijlvolle Jac Hensen outfit weet u zeker dat het goed zit.

Onze missie ‘alles voor een enthousiaste klant’ is geslaagd als u Broekhuis ambassadeur bent!
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1