Over Broekhuis

Lees hieronder de teksten over de historie van het bedrijf, producten en diensten van Broekhuis, de sponsoring en het bestuur. Lees ook onze nieuwsberichten op de nieuwsberichtenpagina

Historie van het bedrijf (100 woorden)

Broekhuis, opgericht in 1932, is een familiebedrijf gedreven door de mens in en achter de auto. Hendrikus Broekhuis legde in de jaren '30 de basis met een focus op kwaliteit en klantbenadering. Onder leiding van Wim Remijn breidde het bedrijf uit met leasing, schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Jaco Remijn, de derde generatie, zet deze groei voort, waardoor Broekhuis nu een betrokken mobiliteitspartner is in heel Nederland. Broekhuis heeft zich ontwikkeld van een lokale autogarage tot een toonaangevende mobiliteitspartner met 56 autodealervestigingen, 15 schadeherstelbedrijven, 5 fietsvestigingen, 1 campervestiging en meer dan 1.800 werknemers.

Lees meer over de historie van Broekhuis op de historiepagina.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Historie van het bedrijf (250 woorden)

Broekhuis, opgericht in 1932, is een toegewijd familiebedrijf met als drijfveer de mens in en achter de auto. In de jaren '30 legde Hendrikus Broekhuis de fundamenten met een focus op hoogwaardige kwaliteit en klantgerichtheid, waarden die nog steeds onze organisatie kenmerken.

Onder leiding van Wim Remijn, de tweede generatie, breidde Broekhuis zijn dienstverlening uit met leasing, schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Deze uitbreiding resulteerde in een one-stop-shopping filosofie, waarbij klanten kunnen profiteren van diverse mobiliteitsoplossingen onder één dak. Jaco Remijn, de derde generatie die in 1994 het roer overnam, zet de groei voort. Broekhuis is nu niet alleen op de Veluwe aanwezig, maar verspreid over heel Midden-, Oost- en Noord-Nederland.

Met 56 autodealervestigingen, 15 schadeherstelbedrijven, 5 fietsvestigingen, 1 campervestiging en meer dan 1.800 werknemers is Broekhuis een betrokken mobiliteitspartner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Broekhuis zijn dagelijkse ambitie is eenvoudig, maar krachtig: alles doen voor een enthousiaste klant. In 2022 heeft Broekhuis deze toewijding uitgebreid naar nieuwe terreinen, met de toevoeging van fietsen en campers aan zijn aanbod. Broekhuis blijft streven naar optimale service en klanttevredenheid, vandaag en in de toekomst.

Lees meer over de historie van Broekhuis op de historiepagina.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Broekhuis producten en diensten (100 woorden)

Broekhuis, sinds 1932 de betrouwbare partner in mobiliteit, biedt een uitgebreid assortiment aan auto’s, campers en fietsen. Maar daar stopt het niet. Naast voertuigen biedt Broekhuis ook onderhoud, leasing, schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Wat Broekhuis onderscheidt, is zijn persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om betrouwbaar onderhoud, flexibel leasen, of op maat gemaakte oplossingen voor bedrijfsvoertuigen, Broekhuis staat klaar om de klant te helpen. Met alles onder één dak streeft Broekhuis ernaar om de mobiliteitsreis gemakkelijker en plezieriger te maken.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Broekhuis producten en diensten (250 woorden)

Bij Broekhuis, al sinds 1932 de vertrouwde partner in mobiliteit, ontvouwt zich een veelzijdig aanbod aan voertuigen en diensten om aan diverse mobiliteitsbehoeften te voldoen.

De onderhoudsdiensten zijn erop gericht om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het voertuig te waarborgen. Het ervaren team van monteurs staat klaar voor regulier onderhoud, reparaties en technische inspecties, met als doel de mobiliteitservaring zo zorgeloos mogelijk te maken.

Voor flexibele mobiliteitsoplossingen biedt Broekhuis Lease diverse mogelijkheden, of het nu gaat om particulieren of bedrijven die op zoek zijn naar een kostenefficiënte manier van autorijden. De leaseopties zijn ontworpen met de moderne mobiliteit in gedachten, zonder onverwachte kosten en met heldere afspraken over onderhoud, verzekeringen en eventuele aanvullende diensten.

De vakkundige technici kijken samen met de klant naar de schade en zullen een indicatie geven van het herstelproces; hoe lang de reparatie zal gaan duren, wat de te verwachten kosten zijn en wat zij kunnen betekenen in de afhandeling met de verzekeringsmaatschappij.

De bedrijfswageninrichting service van Broekhuis is gericht op het optimaliseren van de werkruimte van bedrijfswagens, met oplossingen die zijn afgestemd op specifieke bedrijfseisen, van opbergkasten tot vloer- en wandbekleding.

Broekhuis gelooft in het bieden van een complete mobiliteitservaring, waar gemak en klantvriendelijkheid voorop staan. Ontdek de wereld van mobiliteit, waar alles onder één dak te vinden is, zonder de franje van een verkooppraatje, maar met de focus op praktische oplossingen voor uw mobiliteitsbehoeften.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Sponsoring (100 woorden)

Van voetbal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey; Broekhuis wil mensen van jong tot oud in hun omgeving in beweging brengen. Dat doen ze vanuit alle vestigingen in het land door lokale clubs te sponsoren. Als lokaal georiënteerde ondernemer vindt Broekhuis lokale betrokkenheid namelijk ontzettend belangrijk. Broekhuis is in de buurt én kent de buurt. Daarom spelen ze een actieve rol in het verenigingsleven en steunen we lokale, maatschappelijke projecten, clubs en evenementen die aansluiten bij onze overtuigingen. Een mooi voorbeeld hiervan is de Broekhuis Clubbonus, waarbij een deel van de rekening van Broekhuis-klanten naar hun favoriete club gaat.

Is uw vraag voldoende beantwoord?

Sponsoring (250 woorden)

Broekhuis heeft altijd een sterke verbinding gehad met de lokale gemeenschap en zet zich daarom actief in voor sponsoring. Het doel is om mensen van alle leeftijden te stimuleren en in beweging te brengen, zowel via hun diensten vanuit de vestigingen in het hele land als door sponsoractiviteiten.

Broekhuis hecht waarde aan lokale betrokkenheid en steunt daarom verschillende sportclubs en -evenementen. Of het nu gaat om voetbal, korfbal, tennis, schaatsen, zwemmen of hockey, Broekhuis sponsort verschillende sporten en moedigt talentontwikkeling aan.

Met de Broekhuis Clubbonus wordt geld beschikbaar gesteld voor verenigingen wanneer een (ouder van een) lid klant is bij Broekhuis. Dit programma ondersteunt lokale clubs financieel, waardoor ze hun doelen sneller kunnen bereiken. Dit geldt ook voor evenementen, waar Broekhuis verschillende sportevenementen steunt, van wielrennen tot voetbaltoernooien.

Broekhuis steunt niet alleen gevestigde sporten, maar ook individuele atleten. Door samen te werken met diverse topsporters helpt Broekhuis hen om hun doelen te bereiken en fungeert het als een platform voor talentontwikkeling.

Met een sterke nadruk op lokale betrokkenheid en ondersteuning van zowel gevestigde sporten als individuele atleten, blijft Broekhuis een actieve en betrokken partner in de gemeenschap, waarbij het streven naar het bevorderen van beweging en talentontwikkeling centraal staat.

Is uw vraag voldoende beantwoord?
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1