Onbezorgd private leasen, dat is wat wij u beloven! Om die belofte waar te maken hebben wij de Broekhuis Lease Berijderapp geïntroduceerd. Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw private lease auto. Pechhulp nodig, onderhoud plannen of schade melden? Ook dat kan nu eenvoudig via de Berijderapp.
 

Download de Broekhuis Lease Berijderapp

Aanmelden in de Berijderapp
Als klant van Broekhuis Lease ontvangt u per e-mail een activatiecode waarmee u de Broekhuis Lease Berijderapp kunt gebruiken. Zodra u deze invoert in de gedownloade app, dan kunt u alle gegevens van uw private lease auto inzien. Geen e-mail met activatiecode ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Onderweg snel geholpen
Voor een vast bedrag per maand private leaset u onbezorgd een nieuwe auto, zonder omkijken naar extra kosten met betrekking tot onderhoud, reparatie, verzekering en belastingzaken. Wel is het handig om gegevens van de auto tot uw beschikking te hebben wanneer u onderweg bent.

Brandt er een lampje en ziet u in de app dat uw auto toe is aan onderhoud of dat uw banden aan vervanging toe zijn? Dan kunt u dit eenvoudig combineren in één werkplaatsafspraak die u meteen via de app kunt plannen. Maar ook kunt u snel en gemakkelijk schade melden, met of zonder tegenpartij. Ontstaan daarbij vragen over uw verzekering? Ook uw verzekeringspapieren kunt u in de app bekijken.

De Berijderapp weet raad
Meer weten over uw private lease contract of het antwoord op uw vraag vinden kan ook met de Berijderapp. Zo kunt u het leasecontract inzien of de FAQ raadplegen en ontdekken of uw vraag beantwoord is bij de Veelgestelde Vragen. Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden of heeft u vragen over uw private lease contract? Dan kunt u via de Berijderapp gemakkelijk contact opnemen met één van onze medewerkers. We staan graag voor u klaar!

Kortom, met de Broekhuis Lease Berijderapp heeft u alle handige tools bij de hand om onbezorgd te genieten van uw private lease auto!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1