Schade is nooit leuk, maar wij helpen u graag

Schade rijden is nooit leuk en kan ook veel vragen oproepen wanneer u een private lease auto rijdt. We leggen u op deze pagina graag uit wat u moet doen als u schade heeft gereden aan een private lease auto van Broekhuis Lease.

Als er meerdere betrokkenen zijn dan is het belangrijkste wat u moet doen: samen met de tegenpartij het schadeformulier invullen. Zorg dat u alle gegevens heeft van de tegenpartij. Is het een eenzijdige schade dan is het natuurlijk niet nodig om dit formulier in te vullen. Wel is het handig om foto’s te maken van de schade. De vervolgstap is contact opnemen met Broekhuis Lease.

     Contact opnemen bij schade kan via het telefoonnummer: 0341 - 79 47 15

Wist u dat u uw schade ook snel en eenvoudig kunt melden via de Berijderapp van Broekhuis Lease? 

Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw leaseauto. Onderhoud plannen, pechhulp nodig of schade melden? Dat kan nu eenvoudig via de Broekhuis Lease Berijderapp!

Download nu:
Google Play Store Apple Store

Het schadeherstelproces afstemmen

Wanneer u met ons contact heeft opgenomen zullen wij samen met u het schadeherstelproces afstemmen. Wij zullen u dan gericht aangeven waar de schade gerepareerd kan worden. Voor het repareren van schade aan uw auto kunt u terecht bij ieder Broekhuis schadeherstelbedrijf dan wel Broekhuis dealerbedrijf. Het Broekhuis schadeherstelbedrijf en Broekhuis Lease hebben vervolgens afstemming met elkaar over de reparatie, zodat u daar geen omkijken naar heeft. Gezien de hoeveelheid vestigingen en de regionale spreiding is er altijd wel een Broekhuis vestiging bij u in de buurt. Mocht dat niet het geval zijn, dan kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice.

Wat wordt gezien als schade en wat niet?

Wij gaan er bij het afsluiten van een leasecontract vanuit dat de auto na afloop schadevrij wordt ingeleverd. Hier is immers de restwaarde op gebaseerd, wat van groot belang is voor het vastgestelde leasetarief. Schadevrij is echter niet helemaal het juiste woord. Natuurlijk vertoont een auto na jarenlang gebruik de normale gebruikssporen, dit is uiteraard ingecalculeerd. Maar alle andere schades niet. Als er plaat- of spuitwerk moet worden uitgevoerd of er moeten onderdelen worden vervangen, dan praten we over schades die buiten de reguliere gebruikssporen vallen. De herstelkosten zullen worden verrekend met een eventueel eigen risico, dat vermeld staat in het leasecontract.

Wilt u meer weten over welke schade acceptabel is en welke niet? Lees dan het PDF-bestand via onderstaande knop.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1