Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

7,8 gemiddeld
875 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht "

"Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!"

24-11-2022 | Kees&Riet, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en afspraken worden nagekomen"

"."

24-11-2022 | WJ, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gemaakte afspraken nagekomen"

"De gemaakte afspraak nagekomen en gebeld als er bijzonderheden waren is er contact opgenomen om dit te bespreken en een prijs doorgeven"

23-11-2022 | Tom, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, maar in de details ruimte voor verbetering"

"We hebben een Audi Q3 gekocht. Het aankoopproces met contact, begeleiding, offertes en aanpassingen verliep prima. De opvolging en uitvoering hiervan was ook goed. De aflevering verliep prettig en goed contact met de verkoper, maar een aantal dingen waren niet geregeld, zoals aanmelding navigatie, volle tank en aanmelding op MyAudi of begeleiding daarbij. Niet onoverkomelijk, maar wel punten van aandacht voor een ultieme klantervaring."

23-11-2022 | Frank, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Erg tevreden over hoe de beurt voor mijn auto is gedaan!"

23-11-2022 | jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service bij onderhoudsbeurt"

"Mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht. Buiten dat de beurt voor zover ik kan waarnemen goed is uitgevoerd, werd ik ook naar huis gebracht en weer opgehaald zodat ik niet op de besproken leenfiets door de regen hoefde. Prima service dus !"

23-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en duidelijk uitleg. Vriendelijk."

22-11-2022 | Kees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima gehopen"

"goede commucatie"

22-11-2022 | jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Uitstekend"

21-11-2022 | e, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"het was een servicebeurt en die is goed uitgevoerd"

"zoals ik al zei was dit een reguliere servicebeurt; auto is 2 jaar oud. Ben al jaren klant bij Autopalace , nu Broekhuis dus en wat mij verbaasde en ook wel teleurstelde was het volgende. Ik kreeg altijd een vervangende auto ( kosteloos) mee en ditmaal werd mij medegedeeld dat hiervoor bij Broekhuis €25,- werd gevraagd. jammer"

21-11-2022 | Guus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto werd deskundig onderhouden"

"Mijn auto is zorgvuldig onderhouden bij de Citroën dealer. Ik vind het een verlies dat de Citroën garage overgenomen is door Broekhuis. Het garage bedrijf had een duidelijke visie en klantvriendelijke benadering. Daarin onderscheidde Citroën zich. Nu is het een grauwe eenheidsworst. Dat betreur ik."

21-11-2022 | Reinie Koppert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen door Jordy"

"Goede service - komt afspraken goed na. Afhalen van auto verliep niet vlekkeloos maar dat heeft Jordy klasse hersteld en daar gaat het om !"

21-11-2022 | Bas, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"niet volledig tevreden"

"de opties die op de kaart op de auto stonden aangegeven waren niet allemaal aanwezig"

20-11-2022 | Jan, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vlot contact."

"Netjes te woord gestaan aan de telefoon iedere keer. En de twee keer op locatie keurig, vriendelijk en netjes behandeld. Kortom, prettig zaken doen."

16-11-2022 | Ilse Smeltink, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"wakker gebeld"

"uit de nachtdienst gekomen auto ingeleverd bij de daeler,afspraak gemaakt 10.30 bellen voor onderhoud.bellen pas om 11.00 bellen ze mij voor onderhoud toen sliep ik al ,en met de afspraak dat ik de auto zou ophalen tussen 16.30 en 17.00 uur ben weer gaan slapen.bellen ze mij om 16,30 dat de auto klaar staat mij weer wakker gebeld,"

16-11-2022 | f.e.derks, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima , degelijk auto bedrijf "

"Prima , degelijk auto bedrijf"

15-11-2022 | Casper Eggink, | Broekhuis Groenlo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het is goed verlopen"

"Goed verlopen."

15-11-2022 | Rene Krosse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Correcte behandeling."

15-11-2022 | Aty, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Leuk en aardig geholpen door de afdeling verkoop."

15-11-2022 | Theo, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede service"

15-11-2022 | Albert , | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"beleeft ,netjes vakkundig,vriendelijk."

"zie boven."

15-11-2022 | joop, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke, maar strenge verkoper"

"Auto op tijd geleverd. Helaas zeer weinig inruil voor de oude auto en weinig onderhandelings mogelijkheden over extra's zoals omruil naar kleinere wielmaat. We hebben al met al veel meer geld voor de nieuwe auto betaald dan we hadden verwacht. Oude bestuurders profielen waren niet verwijderd en de tweede (oranje) sleutel is niet aan een ander profiel te koppelen dan profiel 3, dat weer niet te wijzigen is. Niet echt slim van Volvo. Gele hesjes en Ehbo set niet aanwezig. Worden nagestuurd."

14-11-2022 | Peter Lustenhouwer, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring!"

"Netjes geholpen en goed op hoogte gebracht van kosten"

14-11-2022 | G, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, erg duur "

"Je wordt goed geholpen en ze zijn allemaal erg vriendelijk bij Broekhuis Zeewolde. Wel zijn ze erg duur als het gaat om onderhoud."

14-11-2022 | Bianca, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam"

"Begin januari 2022 Corsa-E(lectrisch) gekocht. De verwachte levertijd bleek (begrijpelijk) niet haalbaar. Het werd 31-10. Ik moest zelf steeds tussentijds vragen naar de actuele situatie. Bij de aflevering was de informatie vrij summier met verwijzing naar het instructieboekje en MyOpel. Helaas werkte het MyOpel programma (ook 12 dagen later) niet naar behoren. Ook toen in de garage weer vriendelijk te woord gestaan met uitleg dat MyOpel onder de importeur ressorteert."

11-11-2022 | Ger, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service, aardige en gemoedelijke sfeer en deskundig personeel"

"Mijn 8 jaar oude Fiat 500 moest een APK keuring hebben. Tevens heeft de auto een service beurt gehad. Er moesten wat kleine dingen vervangen worden, daarover heeft men eerst telefonisch contact met mij opgenomen om dit te overleggen. Ook is de servicepas verlengd. Auto was netjes gewassen, al met al goede service en prettige sfeer!"

11-11-2022 | Jetty, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De onvoorziene steekproef maakte het wachten langer."

"Op zich was ik voorbereid op een lange wachttijd. De ontvangst was prettig. En duidelijk. Zo ook de tussentijdse uitleg. De wachtruimte is goed, evenals de koffie. Helaas de wachttijd liep uit door de steekproef. Ik weet niet of er een personeelskantine is want een broodje of koek zou prettig zijn geweest. Voor zover ik kan beoordelen heb ik alle vertrouwen in de professionaliteit. Dat de auto schoongemaakt stond te wachten was fijn."

10-11-2022 | Rose-Marie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"goede en vriendelijke service"

09-11-2022 | H Spijker, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"een goed bedrijf"

"Ik ben er netjes geholpen door Jan willem en heb je een probleem aan de auto dan helpen ze je gelijk als het direct te verhelpen is."

08-11-2022 | Ton, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snel onderhoud in kort geplande tijd"

"Goed en snel gemaakte onderhoud. Terwijl ik wacht, alles was klaar. Alleen wat vreemd is, volgens het onderhoud boek vanaf begin (3de onderhoud met 54d km op teller) geen filters vervangen, alleen maar olie. Weet het niet, misschien is het zo nu. Ik geloof is het nu, die auto stond eindelijk bij de Opel dealer. (maar meestal samen met olie is ook olie filter vervangen? En filter kabin met grote buurt?)."

08-11-2022 | Mw. Dominika Nawrocka, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en goede service"

"De 1e onderhoudsbeurt van mijn XC60 is naar tevredenheid uitgevoerd waarbij ik een persoonlijke behandeling heb gekregen. Ook de gratis ophaal service wordt zeer door mij op prijs gesteld. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat bij mijn vraag naar de conditie van mijn banden eerst werd aangegeven dat mijn winterbanden waren gemonteerd maar die heb ik niet. Daarna werd er gezegd dat de conditie van mijn banden prima in orde is. Waar ik mijn twijfels aan heb. Ik kreeg de indruk dat dit antwoord te snel werd gegeven."

08-11-2022 | Van de Loo , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Tevreden maar de kosten vallen altijd tegen. (Kosten beurt €295) Betaald €473."

08-11-2022 | J.G.Kortenschijl , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service"

"Staan altijd voor je klaar"

07-11-2022 | Neeltje Hensen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en snel klaar "

"De auto Snel nagekeken en de electrische fiets beviel heel goed"

07-11-2022 | Atie, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima beurt gegeven"

"De jaarlijkse beurt is prima gedaan: volgens afspraak, geen issues, duurde 2 uur zoals was voorspeld, goede plek om te wachten met lekkere koffie. Puntje voor verbetering: alle communicatie gaat via de werkplaats receptie, er is bijna geen contact met de monteur."

07-11-2022 | Peter, | Volvo Utrecht - Leidsche Rijn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed. "

"Makkelijk reserveren via website. Goede service (auto werd opgehaald en teruggebracht). Telefonische update voordat gestart wordt met de beurt. Goede uitleg bij de rekening."

07-11-2022 | Maarten , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Goed niets aan te merken"

07-11-2022 | Chiel , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, top!!"

"Apk en beurt goed uitgevoerd."

07-11-2022 | Martijn, | Broekhuis Rijssen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima gesprekken en fijne auto gekocht."

"We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de verkoop van de 2 oude. Graag komen we bij Broekhuis terug."

07-11-2022 | Theo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren