Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Op elk compliment zijn we trots, maar ook een kritische noot is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij aan de hand van reviews op een gerichte manier onze service- en dienstverlening elke dag weer een beetje beter maken. Daarom vragen wij klanten na het afnemen van een product of dienst ons te boordelen en een review te schrijven over hun ervaring bij Broekhuis. Zo zijn de beschreven ervaringen recent, wat ze waardevol maken doordat ze een goed en actueel beeld geven van de praktijk.

7,8 gemiddeld
552 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Mooi auto gekocht in prettige sfeer"

"Prima ontvangst, ruime tijd gekregen voor proefrit. Vlotte verkoop tot stand gekomen. Persoonlijk tintje bij ophalen."

2022-05-28 | Izak, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Op zich goed. Wel teleurstellend dat de bandenspanning niet op orde eas"

"Aardige mensen, leenfiets prima maar hoewel ik 2 nieuwe banden had gekregen en een grote beurt merkte ik dat de bandenspanning totaal niet op orde was toen ik het een dag later toevallig zelf checkte. Niet goed. Ook viel de prijs erg tegen."

2022-05-27 | Ellen, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Top!!!"

"Wordt snel geholpen en duidelijk, vriendelijke medewerkers ."

2022-05-26 | Anisah, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Voor het eerst bij Broekhuis in de Bilt en zeer klantvriendelijk geholpen. Kwam tot de sluiting van garage Woudenberg in Maartensdijk, meer dan 40 jaar. Een goede keus van. Dick van Essen om het bij jullie onder te brengen."

2022-05-26 | Hans, | Autoschade Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ok, altijd tevreden"

"Twee kleine punten van kritiek Het is prettig dat de auto ook van binnen wordt schoongemaakt; de bagageruimte leek wel vergeten Op de checklist staat aangevinkt dat de klok op zomertijd is gezet, dat bleek niet het geval. Geen ramp maar zoiets geeft dan twijfel over de andere vinkjes. Tenslotte, de pluspas. Op zich een goed initiatief maar in mijn geval lastig met het onderdeel pechhulpdienst omdat mijn caravan niet mee mag doen waardoor ik voor pechhulpdienst op de anwb ben aangewezen."

2022-05-25 | Ed, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"kleine servicebeurt uitstekend uitgevoerd"

"Nieuwe ruitenwissers erop gezet , voor en ook achter , werken uitstekend, je hoort ze niet , geen vegen , auto remvloeistof bijgevuld plus wat motor olie en koelvloeistof, auto rijdt heerlijk , bandenspanning bijgewerkt, niets op aan te merken"

2022-05-25 | Frank, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Auto was klaar op afgesproken Tiid"

"Auto was klaar, maar er waren nog wat zaken niet in orde bij de plaatsing van de trekhaak. Worden nog opgelost."

2022-05-24 | Jan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen"

"Na eerst telefonisch inlichtingen te hebben ingewonnen bij afdeling verkoop stond de auto voor mij klaar voor een proefrit. Na een succesvolle rit werd de koop gesloten, op voorwaarde dat er een aantal kleine beschadigingen gerepareerd zouden worden. Bij het afleveren bleek dat uitstekend te zijn gedaan, het overtrof mijn verwachtingen. Een van de argumenten om bij Broekhuis een auto te kopen met garantiepakket, is dat ik de auto bij een Broekhuis vestiging bij mij in de regio kan laten onderhouden of, indien nodig, terug te vallen op de garantie. Ik ben tot nu toe erg tevreden."

2022-05-24 | Dorien van Baarsen, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpen"

"prima"

2022-05-24 | Njm Lakeman, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Hele prettige ervaring"

"Keurige ontvangst. Top geholpen. Goed voorstel/deal. Zeer tevreden over nieuwe auto. Kortom een hele prettige ervaring. Zeker aan te raden."

2022-05-24 | Hotze, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"prima geholpen en een goede service"

2022-05-24 | Henk van Amersvoort, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Mijn auto was op tijd klaar en is goed gemaakt."

2022-05-24 | Hans Raijmakers, | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Mijn Ford Focus is prima gerepareerd. Tevens een zomercheck laten uitvoeren. Prima klantvriendelijke service."

2022-05-23 | Bob Klinkhamer, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Degelijk en goed"

"Duidelijke formulering van uitgevoerde werkzaamheden"

2022-05-23 | Peter, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service- wordt ook meegedacht"

"Er wordt gekeken met de klant welke elementen gelijk nodig is of wat later kan. Als extra service is ook mijn achterbank gereinigd."

2022-05-23 | Patrick, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto is bij Broekhuis in goede handen. "

"Na een afspraak voor een servicebeurt heb ik mijn auto bij Broekhuis gebracht. Vooraf heb ik enkele aandachtspunten gemaild. Deze punten zijn allemaal behandeld. Nadat de auto de servicebeurt gekregen had en keurig schoongemaakt was, heeft een monteur het een en ander uitgelegd. Hierbij ging het om de punten die ik vooraf gemaild had."

2022-05-23 | H. van Ek, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Dit was de eerste keer nadat de garage Broekhuis is geworden en gelukkig was de service, de zorg en prettige persoonlijke benadering als vanouds! Het ging om APK plus onderhoud."

2022-05-23 | Catherine Wijnands, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoopmedewerker "

"Mooie zaak prettig personeel gewoon goed"

2022-05-23 | Willem, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig netjes verlopen "

"Ik ben zeer positief over de verkoper David! Hij is nog leerling maar kwam op mij zeer netjes en vriendelijk over. Hij gaf mij de ruimte om dingen die ik aan de wagen gedaan wou hebben te laten aanpakken. De auto is zelfs gratis aan huis geleverd! Dat betreft erg top! Enig minpuntje is dat de monteur 3 wielbouten is aan de linker voordelig vergeten is aan te draaien! Dit merkte ik al snel nadat ik in de wagen ben gaan rijden. Dat vond ik wel erg slordig. Maar verder zeker een goed gevoel over gehouden aan Broekhuis Epe"

2022-05-23 | Bloemsma , | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service"

2022-05-23 | Ineke, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles behalve 1 dingetje was prima"

"Ik had verzocht om een kentekenplaathouder van broekhuizen, en gezien ik net uit de nachtdienst kwam ben ik zelf vergeten te controleren, maar deze was dus niet gemonteerd. Nu rijdt ik met een kentekenplaathouder van een seat dealer uit Breda rond terwijl mijn auto voortaan naar broekhuis alkmaar gaar."

2022-05-23 | Dennis , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ga naar Broekhuis Dronten,je wordt goed geholpen!!!!"

"Opel garage Broekhuis Dronten een zeer goede garage. Ik scoor op goed,!!!!! Mensen moeten er altijd aan blijven werken,vandaar.niet alle sterretjes. Al jaren bij deze garage en adviseer iedereen met een auto hierheen te gaan!!!!!! Goede service ,vriendelijk en behulpzaam personeel!!!! Ook maak ik reclame voor hun,om naar deze garage te gaan . Garage Broekhuis ga zo door!!"

2022-05-23 | Sietske, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden "

"Prima geholpen en het is goed en mooi gedaan"

2022-05-20 | Catherine , | Autoschade Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goede service"

"kan altijd direct terecht als er een probleem is, ook voor vervanging lampjes. Voor reparaties altijd vooraf een uitgebreide offerte."

2022-05-19 | wim van beek, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"De wachtruimte was saai, voor het overige tevreden"

"Positief"

2022-05-19 | Clemens Ruijters, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en duidelijk contact"

"Prima service. Prettig in de communicatie"

2022-05-18 | Bianca, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Over het algemeen goed tevreden"

"Over het algemeen goed tevreden. Gesprekken prima verlopen. Vriendelijke deskundige mensen. De auto is aan de buitenkant netjes schoon. Ook de matten in de auto zijn schoon gezogen. Maar tussen de rugleuningen en de zittingen is de stofzuiger niet geweest. Daar zaten nog de koek- en broodkruimels. En ook rond de versnellingsbak was de stofzuiger niet geweest. Ook het interieur is niet echt netjes schoongemaakt met cleaner of cockpitspray of iets dergelijks. De verkoper heeft ter plaatse nog het dashbordkastje en nog de kleine opbergruimte achter het middenconsole schoongemaakt. Ook aan enkele bedieningsknoppen, het metaalkleurig deel in het midden (dat plakt) , de binnenzijde van de deuren en het kastje onder de armleuning was met schoonmaken niet echt aandacht besteed. Dat vond ik echt wel minpuntje. Zou volgens de opdracht gewoon gebeurt moeten zijn. Zat bij de prijs in. Nu aanstaande zaterdag maar even aan de slag met zojuist aangeschafte schoonmaakspray terwijl de auto net uit de showroom komt… jammer"

2022-05-18 | Henk , | Volvo Houten | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vlot vriendelijk geholpen "

"Nieuwe GLA gekocht super tevreden mee dankzij Broekhuis Zwaag"

2022-05-18 | Linny, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed personeel "

"Je wordt goed geholpen, en ze luisteren naar je"

2022-05-18 | Visscher, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"tevreden"

"afgelopen januari een moeizaam gesprek over een C5 Aircross. Ik was zover dat ik na al die jaren afscheid van Citroen wilde nemen. Op 20 april nogmaals contact gezocht met Joey Cardozo. Binnen een half uur waren wij eruit. Voorlopig rij ik in volle tevredenheid in een DS 7"

2022-05-17 | Ruud Nayen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvangst en behandeling zoals het hoort."

"Toelichting ontvangen op de onderhoudswerkzaamheden."

2022-05-17 | Harm, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"klantgericht en klantvriendelijk"

"zie voorenstaande"

2022-05-17 | Gerard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben tevreden."

"alles keurig op tijd."

2022-05-17 | Peter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Buitengewoon tevreden over de aanschaf van de Volvo XC40 B4 R-design"

"In eerste instantie had ik een Volvo T3 GT R-design aangekocht, echter door fouten in de specificatie van de auto bleek dat diverse opties wel gespecificeerd maar niet in de auto aanwezig waren, met name het dode hoek detectie systeem wat voor mij mede bepalend was voor de aanschaf van deze auto, hier was ik uiteraard zeer teleurgesteld over en in overleg met de verkoper is besloten om te zoeken naar een gelijkwaardig alternatief zoveel mogelijk conform de door mij gestelde wensen. Ondanks het feit dat de firma Broekhuis wel 80 stuks gebruikte jonge XC40 in voorraad had was het toch verdomd lastig om een XC40 te vinden die voldeed aan mijn wensen, maar uiteindelijk kon men mij toch een mooi alternatief aanbieden in de vorm van een XC40 B4 R-design, weliswaar was deze aanmerkelijk duurder dan eerder door mij aangekochte T3 maar de firma Broekhuis heeft mij om het goed te maken een aantrekkelijke korting aangeboden en mede dank zij de inspanningen van adviseur/verkoper Mark Klop met wie ik alle onderhandelingen heb gevoerd heeft het toch tot de aankoop van bovengenoemde B4 geleid waar ik heel erg content over ben, dus om een lang verhaal kort af te sluiten, helemaal TOP"

2022-05-16 | Bert, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke en deskundige service"

"Zeer goed geholpen. Vriendelijke medewerkers en goede service. Blij mee!"

2022-05-16 | Roland de Hong, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, geeft de klant vertrouwen "

"Ik zelf ben zorgzaam op mijn auto en zo gaat men ook bij broekhuis met je auto om. Er is een goede communicatie tussen garage en klant. Heb er vertrouwen in."

2022-05-16 | J.C van Ingen , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"professioneel, deskundig en correct maar iets te naar mijn mening. "

"Het onderhoud wordt goed en correct uitgevoerd. Het is, naar mijn idee, iets te afstandelijk. Eigenlijk wil je ook van de werkplaats wat horen en iets over de staat van de auto. Vanachter de balie een filmpje laten zien is goed, contact met een monteur is beter. Informatie is goed geregeld maar er werd gevraagd of de auto gewassen mocht worden (bij alle beurten die ik heb laten uitvoeren) en bij deze beurt is dit niet gedaan. Bij de balie ook niets over gehoord maar dan wel voor de eerste keer een kaart gekregen die je kunt gebruiken om hulp in te schakelen bij pech onderweg. Niet eerder gehad????? Het kan aan mij liggen en mij referentiekader maar 200 euro voor een accu heb ik mijn vraagtekens bij. Zal komen door de pakketprijzen van VW maar toch!"

2022-05-16 | Wil, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte Wil, Bedankt voor uw positieve review over ons! Onze wasstraat wordt op dit moment vervangen, hierdoor hebben wij niet uw auto kunnen wassen zoals u van ons gewend bent. Bij de volgende beurt zullen wij hem weer netjes voor u wassen. Het vervangen van uw accu is een marktconforme prijs voor uw auto. De accu’s van nieuwere generatie auto’s zijn zelf stuk duurder doordat deze voorzien zijn van een start/stop systeem. Wij hopen u zo goed te hebben geïnformeerd en u een volgende keer weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Alkmaar

7

Daarom ben ik enthousiast

"Correcte afwerking"

"Kon de grote beurt nog regelen voor de vakantie. Kreeg mooie ruil auto mee. Beurt is correct uitgevoerd."

2022-05-16 | Andries Willem Kuiper Gieten Holding, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Duidelijkheid en geduld om te luisteren . Maar ik wil nog iets kwijt aan de verkopers ze hadden mij ook kunnen zeggen dat je een extra dubbele plaat voor de kofferbak nog zelf moet aanschaffen dan had ik wat kunnen onderhandelen bij sommige types zitten ze er gewoon in en bij duurde type niet; zijn schrikbarend duur"

2022-05-16 | Edmund , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Broehuis altijd goed"

"Mijn ervaring met broekhuis is goed half jaartje geleden mijn ford kuga ingerolen voor een Ford puma maar uiteindelijk toch weer ingeruild bij ford broekhuis Amersfoort voor weer een ford kuga vingale dus een andere auto maar wel een broekhuis auto"

2022-05-16 | Willem, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren