Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,8 gemiddeld
4.463 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen"

"Ik heb onlangs mijn vorige Volvo ingeruild voor een nieuwe; bij het eerste contact in de showroom ben ik correct en to the point geholpen om een nieuwe auto te vinden. Na de proefrit en de keuze voor de nieuwe auto duurde het kort totdat ik kon rijden, en ik ben bij aflevering prima geholpen. Ik kom graag de volgende keer weer terug."

03-12-2022 | Jeroen, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Harderwijk staat op nummer 1 "

"Ik ben meer geholpen dan wat ik verwacht had!"

03-12-2022 | Almo, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Op een prettige ongedwongen manier kochten wij een auto bij Broekhuis. Veel aandacht voor de klant en details, zeer vriendelijke medewerkster."

02-12-2022 | Jenny, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aangenaam en vriendelijk"

"Zeer positieve ervaring"

02-12-2022 | Parsa, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig & vriendelijk"

"Snel en goed geholpen. Denken met je mee"

02-12-2022 | Kitty, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Qualiteit en optijd klaar. "

"Voor gesprek en uitgevoerde werk uitstekend. Mij auto us weer als nieuw. Bedankt."

02-12-2022 | Sue Zwart Woodward, | Autoschade Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Fijn contact, duideijke uitleg over de auto."

02-12-2022 | Nuri, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed overleg."

02-12-2022 | Nico , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel gastvrije ontvangst en goede service "

"De service is TOP, erg vriendelijk en gastvrij. Onderhoud aan auto was heel goed en communicatie over kosten was eerlijk en duidelijk. Betrouwbaar bedrijf, hier hoef je niet bang te zijn dat er onnodige kosten/reparaties in rekening worden"

01-12-2022 | Boudewijn , | Broekhuis Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal volgens afspraak onderhoudsbeurt gedaan."

"Onderhoudsbeurt en het wisselen van de banden volgens afspraak gedaan. De interieurfilter was vuil, ik daarover gebeld met de aanbeveling de filter te vervangen. Is ook gebeurt. Bij het ophalen van de auto was deze keurig gewassen."

01-12-2022 | Maarten Struijs, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Met dhr Dijkerman is het prettig zaken doen!"

"Ik heb proces om een nieuwe auto te vinden als zeer prettig en constructief ervaren. Omdat Citroën niet aan mijn eisen, een ev met groot aanhangergewicht, kon voldoen heeft de heer Dijkerman mij toch als klant behouden door een passende auto van een ander te leveren."

01-12-2022 | JW, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"he was een goede ervaring"

"top personeel, ik zou iedereen deze goede garage aanbevelen!"

01-12-2022 | Jannie Polinder, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles netjes geregeld volgens afspraak. "

"Wordt keurig gebeld als er nog wat extra werk bij komt. Vervangend vervoer goed geregeld."

01-12-2022 | Paul, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig ,open en constructief ."

"Ik heb de samenwerking constructief en meedenkend ervaren."

01-12-2022 | Evert Jordaan, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak is afspraak"

"snel indicatiebod gekregen, daarna nog verder op correcte wijze onderhandeld. Geen telefoon"terreur"zoals veel garages wel doen. Prima. Berthil Jansen was zeer correct."

01-12-2022 | wolfgang van Loo, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer"

"Goed geholpen met aankoop en nazorg is ook prima."

30-11-2022 | Henry , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gezellig"

"auto eerder dan gepland geleverd. Faktuur met korting. Uitleg van het dashbord en andere knopjes Koffie jammer zelf pakken. oke 4e skoda dan toch enigszins kind aan huis."

30-11-2022 | patrick, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto in vertrouwde handen."

"Al bij de aanschaf had ik een goed gevoel bij Broekhuis Apeldoorn. Ik woon in een bomenrijke omgeving en nu in de herfst, zitten er overal bladeren in en op de auto. Na de onderhoudsbeurt constateerde ik dat de bladeren waren verwijderd en met name om de luchtaanvoer vrij te houden. Prima actie! Stom van mij dat ik het onderhoudsboekje was vergeten, maar dat wordt prima door Broekhuis Apeldoorn opgelost."

30-11-2022 | Richard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend behandeld door personeel"

"Zoals hierboven uitstekend behandeld door het personeel bij de service en de aankoop van een jongere auto."

30-11-2022 | Henk, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over Broekhuis met het zoeken naar een occasion."

"Bij het inruilen van mijn vorige auto en het zoeken en leveren van een occasion zeer tevreden over de afhandeling en de wijze van zaken doen."

30-11-2022 | Frits, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk "

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

30-11-2022 | Gert, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer tevreden"

"Ik ben al ruim 14 jaar een Volvo-rijder tot grote tevredenheid. O.a. door mijn relatie met de heer Bûtot heb ik eerder aangegeven het onderhoud aan mijn huidige Volvo te willen voortzetten in de vestiging van Broekhuis op Overvecht (voorheen Verkerk Volvo). De kennis en service van het personeel zijn doorslaggevend."

30-11-2022 | Paul E.J., | Broekhuis Utrecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service, mooie auto en goed gevoel"

"Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!"

30-11-2022 | Wim Kers, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn op een deskundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto"

"Er was tijd voor ons, we konden een proefrit maken en kwamen snel tot overeenstemming over de inruil van onze vorige auto. Goede service en alles werd door Dave prima uitgelegd. ook bij het ophalen van de nieuwe auto."

30-11-2022 | J.W. van Ede, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima"

"Een afspraak dat aan alles heeft voldaan!"

30-11-2022 | Ineke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Prima garage duidelijk en geen gezeik"

30-11-2022 | Frank, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ben zeer te vreden"

"Ben zeer te vreden"

29-11-2022 | Rp, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goeie betrouwbare verkoper Nette service"

29-11-2022 | Kees, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, correct en vriendelijk"

"Alles verliep in een goede sfeer. Atersale ook prima"

29-11-2022 | Peter Kersloot, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top bedrijven"

29-11-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantgericht."

"Proactief, duidelijke en heldere communicatie meedenken in oplossingen. V.w.b. vakmanschap geen enkele twijfel."

29-11-2022 | André , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden."

"Heel tevreden, vriendelijke mensen."

29-11-2022 | K.J.M. Warnars, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk, vakkundig en meedenkend "

"Ik ben zeer goed van advies voorzien in mijn zoektocht naar een andere tweedehands auto. Er werd goed met ons meegedacht en een servicepakket op maat voor ons samengesteld. De auto is nu helemaal in orde en veilig.... precies zoals we wilden. Dank voor jullie service!"

29-11-2022 | Timo Ewald , | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek"

"Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek."

29-11-2022 | M. Waij, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, accuraat, snel en deskundig geholpen."

"Zoals ik al eerder heb aangegeven vind ik de medewerkers aan de servicebalie voor onderhoud klantvriendelijk, accuraat, snel en deskundig."

29-11-2022 | Gerda, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima service waarbij afspraak afspraak is."

29-11-2022 | Marcel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Werd netjes en correct behandeld en duidelijk verteld over de staat van de auto."

29-11-2022 | Berry , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis heeft bij de eerste jaarbeurt van mijn Crossland weer goed zijn best gedaan!"

"Broekhuis Barneveld is een heel prettig autobedrijf. Altijd vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar. Een mooie verrassing was dat bij de beurt de auto ook door de wasstraat was gehaald."

29-11-2022 | Frans, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

29-11-2022 | Letty, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Auto voor een beurt en vier nieuwe banden. Auto netjes opgehaald en gebracht. Auto rijdt weer fijn Airco weer fris. Goede service en fijn geholpen."

29-11-2022 | cor, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren