Een elektrische SEAT rijden? 

Steeds meer auto’s worden elektrisch of hybride aangedreven, met zo’n auto gaat u een duurzame toekomst tegemoet. Een elektrische auto gebruikt een elektrische batterij voor de aandrijving. Bij SEAT is er een volledige elektrische auto en zijn er meerdere hybride modellen die naast een elektromotor ook nog over een brandstofmotor beschikken. Binnen nu en twee jaar is de verwachting dat SEAT 6 geheel of gedeeltelijk elektrisch aangedreven modellen heeft.

Van de Tarraco en de nieuwe generatie Leon komen hybride uitvoeringen op de markt. Daarnaast heeft SEAT de elektrisch aangedreven El Born en Minimó onlangs onthuld.

De SEAT Mii Electric

De eerste elektrische SEAT die op de markt is gekomen is de SEAT Mii Electric. Deze kleine praktische stadsauto heeft een range van 260 km (WLTP). Het 36,8 kWh lithium-ion accupakket heeft aan een snellader slechts één uur nodig om tot 80 procent opgeladen te worden. Binnen een mum van tijd kunt u dus weer verder rijden. Benieuwd naar de SEAT Mii Electric?

Seat Mii Electric

Elektrisch rijden; de kosten

Vaak is de gedachte nog dat elektrisch rijden duurder is, maar dit is absoluut niet het geval. Ondanks dat de aanschaf van een elektrische SEAT duurder lijkt dan een brandstof aangedreven SEAT is dit niet het geval wanneer u het gehele plaatje bekijkt. Elektriciteit is een stuk goedkoper dan brandstof, waardoor u qua energiekosten met een elektrische auto gemiddeld 40% goedkoper uit qua energiekosten. Ook de onderhoudskosten zijn lager, gemiddeld zo’n 30%.

SEAT Ibiza

Laadoplossingen op maat

Stapt u over naar elektrisch rijden? Dan kunnen wij u ook op weg helpen met de laadoplossingen van Groenopladen.nl. Hiermee gaat u altijd onbezorgd én opgeladen op weg. Onze adviseurs begrijpen als geen ander dat u het meeste rijplezier beleefd wanneer de lader en uw meterkast naadloos aansluiten bij het laadvermogen van uw auto. Daarom kunnen wij een laadoplossing bieden voor elke auto en iedere situatie!

  • Altijd advies op maat
  • De laadoplossing is binnen 2 weken geïnstalleerd bij u thuis of uw kantoor
  • Laadoplossing geschikt voor nu en de toekomst
  • Meterkast aanpassingen zijn mogelijk
  • Ook laadpassen zijn mogelijk
1