Broekhuis Sponsoring

Broekhuis is altijd in de buurt. We willen mensen van jong tot oud in onze omgeving in beweging brengen. Dat doen we natuurlijk met onze dienstverlening vanuit alle vestigingen in het land, maar ook door te sponsoren.

Broekhuis wil maatschappelijk geworteld zijn en betrokkenheid tonen op lokaal niveau. Daarbij zien wij het belang van een goede talentontwikkeling en willen we talenten in hun kracht zetten. Broekhuis draagt de sportende jeugd een warm hart toe. Daarom zijn wij sponsor van veel clubs: van voetbal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey. Daarnaast sponsoren we sportevenementen. Meld uw vereniging of evenement ook aan en laat het talent in beweging komen!

Broekhuis Clubbonus

Met de Broekhuis Clubbonus stellen wij geld beschikbaar voor een vereniging wanneer een (ouder van een) lid klant is bij Broekhuis.

Evenementen

Broekhuis steunt verschillende sportevenementen: van wielrennen tot voetbaltoernooien, alle soorten komen voorbij. Bekijk het overzicht van de evenementen die Broekhuis de komende tijd een warm hart toedraagt.

Ambassadeurs

Door de nauwe samenwerking met enkele topsporters zijn zij onderhand echte Broekhuis-ambassadeurs geworden.

Onze ambassadeurs zijn:

  • Autocoureur Esmee Kosterman
  • Triatleet Els Visser
  • Triatleet Tristan Olij
  • Handbiker Tim de Vries
  • Triatleet Michiel de Wilde
  • Cyclingteam Allinq Continental

De focus van Broekhuis ligt op de ontwikkeling van talenten en mensen fysiek in beweging brengen.

Broekhuis beweegt mensen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1