Aanmeldpagina Broekhuis Clubbonus

Is het clubhuis toe aan een lik verf? Zitten de tennisnetten inmiddels vol gaten? Of is het kunstgras écht toe aan vervanging? Met de Broekhuis Clubbonus helpen we verenigingen een handje om hun doelen sneller te bereiken!

Van voetbal tot korfbal, van tennis tot schaatsen, van zwemmen tot hockey; bij Broekhuis brengen we mensen graag in beweging. Helemaal als het om de jeugd gaat. Daarom sponsoren we vele clubs in Nederland. Hierin spreken we bijvoorbeeld af dat bij aankoop van een nieuwe of gebruikte auto of camper of bij het afsluiten van een leasecontract, er € 150 rechtstreeks naar de club gaat! Bij aankoop van een fiets is dit € 75. Ook bij het laten uitvoeren van schadeherstel of onderhoud aan uw auto of camper ontvangt uw club een mooie bonus van € 25 en respectievelijk € 15. Om de leden te informeren over deze mogelijkheid, is er promotiemateriaal beschikbaar. Als iedereen meedoet, kan dit bedrag uiteindelijk flink oplopen en besteed worden aan waar uw vereniging dit het hardst nodig heeft.

Wilt u meer weten? Download dan de pdf met meer informatie over de Broekhuis Clubbonus. Hier kunt u alle informatie terugvinden, waaronder een voorbeeld van beschikbaar promotiemateriaal voor uw vereniging en het sponsorcontract.

Heeft u het document doorgenomen, wilt u de Broekhuis Clubbonus aanvragen en bent u tevens de contactpersoon van uw vereniging? Meld uw club aan via het onderstaande formulier. Bent u zelf niet de contactpersoon, laat de juiste persoon dan onderstaand formulier invullen. Wij nemen daarna contact op!

Aanmelden

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1