U ontzorgen zoals u dat wenst, dat is wat wij beloven met zakelijke lease! Om die belofte waar te maken hebben wij de Broekhuis Lease Berijderapp geïntroduceerd. Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw zakelijke lease auto. U kunt eenvoudig uw leasecontract of bijvoorbeeld de verzekering inzien. Pechhulp nodig, schade melden of onderhoud plannen? Ook dat kan gemakkelijk en snel via de Berijderapp.

Download de Broekhuis Lease Berijderapp

Aanmelden in de Berijderapp
Als klant van Broekhuis Lease ontvangt u per e-mail een activatiecode waarmee u de Broekhuis Lease Berijderapp kunt gebruiken. Zodra u de code invoert in de gedownloade app, dan kunt u alle gegevens van uw zakelijke lease auto inzien. Geen e-mail met activatiecode ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Onderhoud & Service
Via de Berijderapp kunt u eenvoudig onderhoud plannen of bijvoorbeeld een bandenwissel afspraak maken. Ook ziet u in de app wanneer uw auto APK gekeurd moet worden. Maar ook het melden van schade, met of zonder tegenpartij, en het vragen om pechhulp gaat gemakkelijk via de Broekhuis Lease Berijderapp.

Raadpleeg de Berijderapp bij vragen
Meer weten over uw zakelijke lease contract of heeft u een andere vraag? In de Berijderapp kunt u eenvoudig uw contract inzien en door de Veelgestelde Vragen navigeren. Geen antwoord op uw vraag gevonden? Dan kunt u via de app contact opnemen met één van onze medewerkers. We staan graag voor u klaar!

Kortom, met de Broekhuis Lease Berijderapp heeft u alle gegevens en handige linkjes bij de hand om onbezorgd te genieten van uw zakelijke lease auto.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1