Brandstofpas en/of laaddruppel verloren?

Bent u uw brandstofpas en/of laaddruppel verloren? Dan dient u snel actie te ondernemen. Zo voorkomt u schade en misbruik. Als u al gebruik maakt van de MTC Next app dan kunt u in deze app uw pas blokkeren. Na inloggen kiest u de optie Menu rechtsboven in het scherm (dubbele streepjes).

  • Klik op 'Mijn account'
  • Klik op de pas om deze te blokkeren
  • Pas is direct geblokkeerd

Neem daarna direct contact op met Broekhuis Lease.

Neem contact op met Broekhuis Lease

Maakt u nog geen gebruik van de MTC Next app, vul dan onderstaande gegevens in. Wij zullen ervoor zorgen dat uw pas de eerst volgende werkdag wordt geblokkeerd en een nieuwe wordt aangevraagd.

Wat heeft u verloren?

Gemakkelijk en snel uw brandstofbon declareren

Heeft u een brandstofbon én maakt u gebruik van een Broekhuis Lease MTC-pas? Dan kunt u deze losse brandstofbon gemakkelijk declareren in de MTC Next app.

  • Open de MTC Next app, ga naar de tegel "transacties" en klik deze aan
  • Klik op button "nieuwe declaratie"
  • Kies de kosten soort
  • Maak een foto van de te declareren bon met de knop "scan"
  • Vul de gewenste gegevens in en klik onderaan op de button "indienen"

Voor het declareren van uw brandstofbon zijn er een aantal wettelijke voorwaarden gesteld. Zo moet u om fiscale redenen uw brandstofbon zeven jaar zelf bewaren. Zowel de fiscus als uw werkgever voeren regelmatig controles uit om misbruik tegen te gaan. Als er misbruik wordt geconstateerd, dan wordt dit zwaar aangerekend. Zorg er dus voor dat u enkel bonnen declareert die zijn toegestaan.

Daarnaast moet u rekening houden met de aanvullende voorwaarden die uw werkgever gedefinieerd kan hebben. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van deze voorwaarden voor u een brandstofbon declareert. Zo bent u er zeker van dat de brandstofbon die u wilt declareren, ook daadwerkelijk gedeclareerd mag worden.

Wanneer u op uw brandstofpas een declaratie wilt invoeren dient u gebruik te maken van de MTC Next app, deze kunt u downloaden voor iOS of Google Play Store. Uw moet eerst uw brandstofpas registreren in de app, vervolgens kunt u de declaratie indienen.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1