Alles over uw leaseauto

Wij bieden u, als berijder van een Broekhuis Lease auto, onderstaande praktische informatie aan. Overigens zijn wij u ook graag persoonlijk van dienst. U kunt altijd terecht bij uw leaseadviseur, ook kunt u online contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

Adreswijzigingen doorgeven

Is recent uw adres gewijzigd? Dan kunt u dat via het formulier aan ons doorgeven. Wij verwerken dit vervolgens in ons systeem.

De gegevens uit dit formulier worden enkel gebruikt voor het door uw gewenste doel. Uiteraard worden uw gegevens niet verstrekt aan derden of gebruikt voor andere commerciële doelstellingen. Wijzig gemakkelijk en snel uw adresgegevens.

Boetes (CJIB bekeuring)

Wanneer u een boete heeft ontvangen en u bent het er niet mee eens, dan kunt u hiertegen in beroep gaan. Hiervoor dient u een machtigingsformulier aan te vragen bij Broekhuis Lease. Hiermee kunnen wij u als berijder machtigen om in beroep te gaan. Vervolgens dient u zich strikt te houden aan de bezwaarprocedure, zoals deze door het CJIB is opgesteld. Door onderstaande gegevens in te vullen kunt u een machtigingsformulier aanvragen.

Verzekeringsbewijs (groene kaart / internationaal verzekeringsbewijs IVB) downloaden

Gaat u met uw auto naar het buitenland? Dan adviseren we u om vooraf het verzekeringsbewijs alvast beschikbaar te hebben voor het geval u die nodig heeft. Dit is overigens in veel landen niet verplicht, maar het meenemen van het verzekeringsbewijs kan discussie voorkomen als er onderweg iets gebeurt. Het meenemen kan voor de meeste landen zowel digitaal als PDF op uw telefoon, of uitgeprint in uw berijderboekje in de auto. Het verzekeringsbewijs hoeft in de landen van de Europese Unie sinds 1 december 2020 niet meer groen te zijn maar mag ook gewoon wit zijn.

Via onderstaande button kunt u eenvoudig uw actuele verzekeringsbewijs downloaden, u heeft daarvoor wel het bij Broekhuis Lease bekende e-mailadres nodig dat gekoppeld is aan uw auto.

Heeft u andere vragen over uw verzekeringsbewijs? Neemt u dan contact op met onze verzekeringsafdeling via 0341-751100 of verzekeringen@broekhuislease.nl.

Wie mag er met de auto rijden?

Uw werkgever bepaalt in principe wie er in de auto mag rijden en waarvoor u de auto mag gebruiken. Daarnaast zijn er wat Broekhuis Lease betreft een aantal voorwaarden gesteld:

De bestuurder dient in het bezit te zijn van een in Nederland geldig rijbewijs.
De bestuurder mag niet onder invloed zijn van middelen die de rijvaardigheid beïnvloeden, zoals alcohol, drugs en medicijnen.
U mag de auto niet verhuren.
Het is niet toegestaan personen tegen betaling te vervoeren.
Het is niet toegestaan de auto te gebruiken voor circuit- en testritten.
U mag de auto niet gebruiken voor rijlessen, snelheidsevenementen of betrouwbaarheidsritten.
U mag de auto niet voor andere doeleinden gebruiken dan waarvoor deze redelijkerwijs is bedoeld.

Check voor het gebruik in het buitenland altijd de groene kaart voor de toegestane landen.

Inleveren van de lease-auto

Broekhuis Lease stemt met u af op welke locatie u de auto wenst in te leveren. Het is belangrijk dat u de auto weer “compleet” inlevert, waarbij we u graag attenderen op het volgende:

​Het kentekenbewijs
​Reservesleutel(s)
Verzekeringsbewijs (IVB)
Instructie- en serviceboekje
Keycard
MultiTankcard

In ons boekje "Retour in goede banen" vindt u handige tips die u helpen om het inleverproces op een goede manier te doorlopen. Heeft u vragen over de inname van uw leaseauto, neem dan gerust contact met ons op.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1