Broekhuis-collega’s helpen

Niet alleen tijdens het werk, maar ook na het werk zetten Broekhuis-collega’s zich in om mensen te helpen. Een aantal van hen zet zich zelfs in voor goede doelen. Hieraan draagt Broekhuis als sponsor graag een steentje bij.

Nadine en Alicia doen ontwikkelingswerk in Zuid-Afrika

Marketingmedewerker Nadine van Zeumeren en projectmedewerker Alicia van Middendorp vliegen in de zomer van 2023 naar Zuid-Afrika om daar ontwikkelingswerk te doen.

Met de christelijke organisatie Stichting Hulpverlening Internationaal Barneveld (SHIB) gaan wij daar onze handen flink uit de mouwen steken door met ons team een crisiscentrum te bouwen, huizen in de sloppenwijken op te knappen en we gaan er kinderen helpen. Door samen te werken met de lokale bevolking en organisaties zetten wij ons in voor een blijvende verandering in de sloppenwijken van Zuid-Afrika.”

Tjesse gaat een kerk opknappen in Frankrijk

In de zomer van 2021 trok een groep van 10 jongeren vanuit de kerkgemeenschap Het Anker in Lelystad naar het Franse Brouzet-lès-Alès. Daar klusten zij hard aan de kerk in het dorp. Het sanitair, de begane grond en de tuin werden onder handen genomen. Nu is het tijd voor de eerste en tweede etage. Tjesse Boiten, applicatiebeheerder, helpt mee.

“Het gebouw is oud en lang niet onderhouden. Wij willen de muren weer in orde maken, gaten vullen, nieuwe laag verf en de algemene staat van de kerk daarmee verbeteren en de gemeente van dienst zijn.”

Martha en Annemarie lopen de marathon in Afrika

In Afrika leven veel kinderen in armoede. Ze hebben gemiddeld maar € 1,65 per dag om rond te komen. Met de Compassion Muskathlon komen online marketeer Martha van de Ridder (Ghana, 2023) en lease-adviseur private lease Annemarie Hakkenberg (Oeganda, 2024) letterlijk in beweging voor kinderen die leven in extreme armoede.

“Meedoen aan de Muskathlon heeft 2 grote uitdagingen. Als eerste: het ophalen van € 10.000 aan sponsorgeld en als tweede: het trainen voor de marathon die we afleggen op een uitdagend parcours. Door samen te strijden, dragen we bij aan een hoopvolle toekomst van deze kinderen. Een hele dankbare uitdaging!”

Jorik doet mee aan de Alpe d’HuZes

De Alpe d’HuZes is een evenement waaraan fietsers, wandelaars en hardlopers de Franse alp zo vaak als zij kunnen beklimmen, om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Het motto: “opgeven is geen optie”. Dit jaar doet onze online verkoopadviseur Jorik Schmidt ook mee.

“We doen begin juni 2023 met een groep mee aan de Alpe d’HuZes. Ik doe zelf mee vanuit een sportieve uitdaging om een steentje bij te dragen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor het goede doel. Ik wil minstens 3x de berg op en daar trainen wij erg hard voor!”

Wilt u weten welke projecten Broekhuis Helpt?

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1