Heeft uw occasion leaseauto onderhoud nodig?

Uw occasion lease auto heeft, net als iedere andere auto, periodiek onderhoud nodig. Wanneer u uw auto goed onderhoud wordt de levensduur van uw auto verlengd, maar het zorgt er ook voor dat u veilig de weg op kunt. Want ook u zit vast niet te wachten op een auto die u in de steek laat. Alle kosten voor onderhoud vallen onder uw leaseovereenkomst, mits u zich houdt aan de wettelijke voorschriften en de richtlijnen van de importeur.

Wij gaan er natuurlijk wel vanuit dat u de auto op de juiste wijze gebruikt en alleen waarvoor de auto normaliter bedoeld is. Door u verwijtbare schadelijke handelingen, zoals verkeerd tanken, vallen dus niet onder het reguliere onderhoud.

Voor het onderhoud (zoals beurten), technische reparaties en het vervangen van banden kunt u bij iedere (Broekhuis) merkdealer terecht. De (Broekhuis) dealer en Broekhuis Lease hebben vervolgens afstemming met elkaar zodat u maximaal wordt ontzorgd. Gezien de hoeveelheid vestigingen en de regionale spreiding is er altijd wel een Broekhuis vestiging bij u in de buurt.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1