Heeft u direct pechhulp nodig?

In sommige gevallen heeft u direct hulp nodig, u kunt dan contact opnemen via onderstaande telefoonnummers. Collega's zitten voor u klaar om u direct te helpen met uw pechhulpaanvraag. 

     Tijdens kantooruren kunt u contact opnemen met: (+31) 341 - 79 47 37

     Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met: (+31) 26 - 355 33 15
 

Wat moet ik doen bij schade?

Schade rijden is nooit leuk en het kan ook nog eens veel vragen oproepen wanneer u een leaseauto rijdt. Het eerste wat u moet doen wanneer u schade heeft gereden met een tegenpartij is het schadeformulier invullen. Als het gaat om een eenzijdige schade is het natuurlijk niet nodig om dit formulier in te vullen.

Meld uw schade

Wanneer u schade heeft waarbij ook een ander voertuig betrokken is, dan moet u een schadeformulier invullen. Ook is het belangrijk om de schade direct te melden bij Broekhuis Lease. Wij kunnen dan direct een en ander in gang zetten om de auto eventueel te repareren. Meld uw schade online via het online formulier. 

Diefstal, inbraak of vandalisme

Indien u tot de ontdekking komt dat uw auto is gestolen of u constateert inbraakschade/vandalisme, vragen wij u als volgt te handelen:

Indien de auto niet meer aanwezig is of niet meer rijdbaar is, bel ons dan tijdens kantooruren via: (+31) 341 - 75 11 08.  Buiten kantooruren kunt u contact opnemen via: (+31) 26 - 355 33 15. Collega's helpen u en kunnen tevens vervangend vervoer voor u co√∂rdineren. Doe ook binnen 24 uur aangifte bij de politie en verzend het procesverbaal zo spoedig mogelijk naar ons.

U kunt overigens aangifte doen via internet, waarna u automatisch een afschrift van het procesverbaal ontvangt.
 

Ruitschade?

Heeft u autoruitschade? Dan is het belangrijk om de ruit te laten repareren of eventueel te vervangen. Onder ruitschade valt een ster, barst of ingeslagen ruit bij een inbraak. Heeft u schade aan uw ruit? Meld dit dan bij Broekhuis Lease. Wij helpen u dan verder door voor u een locatie bij u in de buurt te zoeken waar de ruitschade kan worden hersteld.

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1