Bij ons in de werkplaats weet u zeker dat enthousiaste technici hun best doen om uw voertuig in topconditie te houden. Hierbij kijken ze niet alleen naar de technische staat, maar houden ze ook uw lak in topconditie en doen ze er alles aan om uw voertuig te laten voldoen aan de emissienormen.

WEPP producten

Elk voertuig is anders, zo verschilt onder andere het gebruik en de leeftijd van het voertuig, maar ook de rijstijl van de bestuurder. Dit vraagt om gericht onderhoud en specifieke extra services.

Met WEPP producten bieden wij u onderhoud met extra aandacht voor de reiniging en bescherming van belangrijke voertuig-onderdelen, zoals de motor, transmissie, remmen, in- en uitlaatsystemen, roetfilters, koelsystemen, airco en elektronica. Dit resulteert in merkbaar verbeterde prestaties onderweg en voorkomt storingen en onnodige reparaties op de lange termijn.

AdBlue

Veel moderne dieselvoertuigen maken gebruik van AdBlue om aan emissienormen te voldoen. Het heldere mengsel is ontwikkeld om de schadelijke uitstoot van stikstofoxiden (NOx) door dieselvoertuigen om te zetten in ongevaarlijke gassen. Beter voor mens en natuur!

Regelmatig bijvullen
Als u een voertuig rijdt dat AdBlue gebruikt, dan ontvangt u een melding op uw dashboard als de AdBlue bijgevuld moet worden. Dit kunt u zelf doen, het AdBlue-reservoir bevindt zich meestal naast de dieselvulopening (te herkennen aan een blauw kapje). Uiteraard staan wij ook voor u klaar om AdBlue bij te vullen. Zo kunt u het bijvullen bijvoorbeeld combineren met een onderhoudsbeurt in onze werkplaats.

AdBlue
Waxoyl

Wilt u extra lang genieten van uw nieuwe auto? Denk dan niet alleen aan de technische staat, maar ook aan de optische staat van uw voertuig. Met een Waxoyl-lakbehandeling krijgt de lak van uw voertuig een beschermende laag. Zo maken modder, pekel, stofdeeltjes en zelfs uv-straling geen kans meer. De lak van uw voertuig is tot maar liefst 3 jaar lang extra beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Onze service adviseurs adviseren u graag over passend onderhoud én bijbehorende onderhoudsproducten.
Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1