Sinds 1932 zijn wij als Broekhuis erg gegroeid, wel zijn we altijd een familiebedrijf gebleven waarbij de mens in en achter de auto onze drijfveer is. Optimaal ontzorgen met een persoonlijke aanpak; dat is ons doel. Broekhuis beweegt mensen al 90 jaar lang en wil dat ook in de toekomst doen. Hiervoor ontwikkelen wij ons elke dag, om onze services en diensten te optimaliseren voor u.

In de afgelopen 90 jaar is Broekhuis getransformeerd van ‘de garage om de hoek’ naar een mobiliteitspartner met meer dan 1800 collega’s. In deze video zetten we de belangrijkste historische feiten voor u op een rij.

1e generatie | 1932 - 1968
In 1932 start Hendrikus Broekhuis in Barneveld met het familiebedrijf 'Broekhuis'. Met de verkoop en het onderhoud van automobielen maakte hij zijn eerste stappen als autodealer. Grootvader Broekhuis wist toen al hoe hij zaken aan wilde pakken.
"Hoge en constante kwaliteit van producten en betrouwbare en correcte benadering van klanten," was het motto waarmee hij een solide basis heeft gelegd voor een organisatie die uit zou groeien tot een van de grotere dealerbedrijven in Nederland.

2e generatie | 1968 - 1994
In 1968 treedt schoonzoon Wim Remijn toe tot de onderneming en bouwt deze verder uit. Beginnend met een tweede vestiging in Ermelo volgt later ook een vestiging in Harderwijk.

Daarnaast ontstaan er onder zijn leiding activiteiten op het gebied van leasing, schadeherstel en bedrijfswageninrichting. Hierdoor profiteren klanten sindsdien bij Broekhuis van een heuse one-stop-shopping filosofie. Ook is het Wim Remijn die de bekende tekst 'EEN BROEKHUIS AUTO' op de kentekenplaathouder invoert.

Tweede generatie Broekhuis
3e generatie

3e generatie | 1994 - heden
Vanaf eind jaren ‘80 doet de derde generatie geleidelijk zijn intrede in het familiebedrijf. In 1994 neemt Jaco Remijn de directie over van zijn vader. De onderneming, met op dat moment 2 dealerschappen en circa 120 werknemers, groeit in de daarop volgende jaren verder. Niet alleen op de Veluwe, maar inmiddels in heel Midden-, Oost- en Noord-Nederland is Broekhuis present; overal vindt u vestigingen van Broekhuis.

Op dit moment is Broekhuis met 56 vestigingen, 15 schadeherstelbedrijven en meer dan 1.800 werknemers een betrokken partner in mobiliteit voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. De dagelijkse drijfveer is en blijft: niet de auto, maar juist de mens in en achter de auto. Onze ambitie is alles voor een enthousiaste klant. Met deze belofte halen wij het beste uit onszelf naar boven zodat u onbezorgd mobiel blijft. Nu en in de toekomst!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1