Onderhoud

Het is belangrijk dat u zelf bijhoudt wanneer uw private lease auto toe is aan onderhoud. Zodra uw voertuig volgens de richtlijnen van de fabrikant een onderhoudsbeurt nodig heeft, kunt u een afspraak voor onderhoud maken bij een Broekhuis vestiging. Om misverstanden over de kosten te voorkomen, moet u bij de afspraak wel aangegeven dat de auto eigendom is van Broekhuis Lease. De voorgeschreven onderhoudsinterval kunt u meestal terugvinden in het instructieboekje en/of de boordcomputer.

Als het voertuig in het buitenland is wanneer het volgens het onderhoudsschema een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kan met de onderhoudsbeurt gewacht worden tot de auto weer terug in Nederland is. Een voorwaarde is wel dat er met de auto na het moment waarop volgens het schema de onderhoudsbeurt nodig is niet meer dan 1.000 kilometer in het buitenland gereden wordt. 

Een private lease auto heeft ook dagelijks onderhoud nodig. Hoe dat precies werkt leest u hieronder.

Wist u dat u uw onderhoud en reparaties ook kunt inplannen via de Berijderapp van Broekhuis Lease? 

Met deze app heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens van uw leaseauto. Onderhoud plannen, pechhulp nodig of schade melden? Dat kan nu eenvoudig via de Broekhuis Lease Berijderapp!

Download nu:
Google Play Store Apple Store

Het dagelijkse onderhoud

Dagelijks onderhoud private lease

Het dagelijkse onderhoud aan uw auto zoals de bandenspanning en de niveaus van de motorolie en andere vloeistoffen moet u zelf op het voorgeschreven peil houden. In het instructieboekje vindt u de richtlijnen hiervoor. De kosten van het op peil houden van al deze zaken zijn voor uw eigen rekening. 

Reparatie van uw lease auto

Reparatie private lease auto

Als uw auto gerepareerd moet worden, dan kunt u dit na afspraak met ons laten repareren bij een Broekhuis vestiging, Broekhuis schadeherstelbedrijf of een door ons aangewezen autobedrijf. Ook hierbij geldt dat u bij het aanbieden van de auto voor reparatie moet aangeven dat de auto eigendom is van Broekhuis Lease.

Hulp nodig?
Wij helpen u graag met al uw vragen rondom mobiliteit.
Neem gerust contact met ons op!

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Bel ons 0341 - 751 100 Bekijk klantenservice pagina
1