Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
648 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht "

"Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!"

24-11-2022 | Kees&Riet, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig"

"Vaklui. Prettig ontvangst. Prima voorlichting over kosten en onderhoudszaken."

24-11-2022 | Andries Brans Brans, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel met een empathische betrokkenheid. "

"De gehele Broekhuis organisatie heeft ons professioneel geadviseerd en geholpen. De verkoper heeft ons deskundig uitleg gegeven van mogelijke opties, uitgaande van onze wensen. Ook de aflevering van de auto was professioneel georganiseerd waarbij ruim de tijd werd genomen voor uitleg en werking van bepaalde opties. De kleine attentie die we hebben ontvangen is zeer gewaardeerd."

24-11-2022 | Paul, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig netjes geregeld en een super ontvangst!"

"Zeer positief"

24-11-2022 | Henk, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst tevreden; zeer veel service (gebruik leenauto’s) geen verkooppraatjes."

"Uitermate plezierig!! Als klant werd alle ruimte gegeven om een beslissing te maken. Voorbeeldfunctie voor een autoverkoper. Voorbeeld bij uitstek van “ klant is koning”"

23-11-2022 | Ludy, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"mijn ervaring was zeer goed wat ik ook gewend ben bij deze garage"

"Zoals ik hierboven al beschreven heb ben ik perfect geholpen zowel door de werkplaats als door de verkoop medewerker Stijn van Erp"

22-11-2022 | sebo woldringh, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima klantvriendelijk en goede afspraken."

22-11-2022 | P. Boekhout, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afhandeling feedback"

"Contact met vestigingsdirecteur was adeqaat"

22-11-2022 | Herman de Mönnink, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service"

"Alleen jammer dat de app nog niet werkt"

22-11-2022 | Daniëlle, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst door o.a. receptie, werkplaats en showroom!"

"Bij binnenkomst weet de receptie meteen wie er binnen komt. De ontvangst door de monteur is zeer vriendelijk en de klant kan precies uitleggen wat de bedoeling is van het bezoek. De wachtruimte met leestafel en koffieautomaat is prima uitgerust. Tijdens de wachttijd is een bezoek aan de werkplaats mogelijk, met daarbij een goed en kundig gesprek met de monteur. De klant wordt zo ook op de hoogte gehouden van de werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt en de eventueel ontdekte mankementen. Prima, ga zo door!"

22-11-2022 | Hans , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Service van Broekhuis is geweldig Vooral de haal-en brengservice van de auto is geweldig. Een aanrader"

22-11-2022 | Hans, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto uitstekend onderhouden en ikzelf prima ontvangen"

"Bij ontvangst: "gaat U maar zitten, pak iets te drinken; de monteur komt zo bij U". "Heeft U nog bijzonderheden, waar ik op moet letten?" Na het lezen van de krant en Volvo Drive, komt de monteur terug en geeft de sleutels, gaat met me de afgesproken betaling afhandelen en de auto kan weer mee: schoon gewassen en weer goed onderhouden voor een jaar rijplezier."

22-11-2022 | Anjo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke monteur en receptie..."

"Vriendelijk geholpen door de monteur van Broekhuis Volvo Groningen. Onze Volvo V60 had een grote beurt nodig, en nog een vervolg afspraak. Alles in een week geregeld. Top !"

21-11-2022 | Gretha, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst correcte aflevering en uitleg."

"Sinds 1992 is dit mijn 8e Broekhuis Volvo. Ik weet dus niet beter en ik wil niet anders. Jarenlange betrouwbare relatie. Staan altijd voor je klaar, vriendelijk, deskundig en klantgericht."

21-11-2022 | Hend van der Horst, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud goed uitgevoerd, prijsopgave verschilde"

"Bij de online werkplaatsafspraak kreeg ik een online prijs van 350 euro te zien, in de werkplaats bleek dit 650 te zijn."

21-11-2022 | Jans, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen door Jordy"

"Goede service - komt afspraken goed na. Afhalen van auto verliep niet vlekkeloos maar dat heeft Jordy klasse hersteld en daar gaat het om !"

21-11-2022 | Bas, | Volvo Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed voorgelicht en overweging onzerzijds in acht genomen"

"Informatie neutraal gegeven. Behulpzaam bij aanschaf auto die op een andere locatie stond. Oude auto had enig mankement, daar is goed mee omgegaan."

20-11-2022 | Nanny ter Wiel, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Weer prima gedaan."

"Na afspraak voor servicebeurt offerte ontvangen. Op afspraakdatum is de auto in de vroege ochtend overeenkomstig afspraak bij mij thuis opgehaald. Beurt uitgevoerd overeenkomstig offerte. Over benodigd meerwerk (remblokken en ruitewisserbladen) keurig overlegd. Ook daarvoor toestemming gegeven. In de middag is de auto weer bij mij thuis afgeleverd. Met de winterbanden gemonteerd en de apk-keuring uitgevoerd. Auto was gewassen en gestofzuigd. Mijn auto kan er weer even tegen"

17-11-2022 | Willem van der Wal, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis Volvo Harderwijk is alles uitstekend geregeld."

"Na onderhoudsbeurt en wielwissel alles weer super in orde."

17-11-2022 | Peter, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Zeer snelle bemiddeling en goed geregeld allemaal"

16-11-2022 | Klaas, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en helder!"

"Zie boven"

16-11-2022 | Klaas Pieter Blok, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service is goed, perfect geholpen"

"zie boven genoemd"

16-11-2022 | Frank Jacobs, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk, punktueel, probleemoplossend "

"al ca 50 jaar klant bij volvo utrecht, mede dankzij de altijd service gerichtheid en persoonlijke benadering van alle medewerkers."

16-11-2022 | ger, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ik ben geschrokken van de kosten"

"De eerste keer dat mijn (tweedehands-) auto naar de garage moest voor, wat ze noemen, een normale beurt heeft meer dan € 600,- gekost. Ik heb uitleg gekregen waarom het zo duur was. Het gesprek was prima, maar behalve dat Volvo landelijk de tarieven samenstelt is er geen verklaring voor de hoogte van dat bedrag. Ik heb niet geshopt bij universele werkplaatsen, maar schat in dat het een stuk goedkoper had gekund. Volvo moet mijns inziens gaan nadenken over de tarieven. Mobiliteitsgarantie weegt niet op tegen deze prijs en de 'gewone' garantie is wettelijk verplicht. Om positief te eindigen: de beurt is goed uitgevoerd (zover ik kan beoordelen). Daar ben ik tevreden over."

15-11-2022 | Wim, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk bedrijf. "

"Vanaf 2000, 2 maal V70, xc 90, xc 60 en nu een elektrische xc 40. Dit allemaal gekocht bij Broekhuis Zeist en allemaal geleverd door de aardigste en betrouwbaarste verkoper Jos. Ik denk dat dit genoeg zegt."

15-11-2022 | Hennie, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alle werkzaamheden, na overleg, uitstekend uitgevoerd"

"Zoals altijd is mijn ervaring met Volvo Bilthoven uitstekend, overleg over aanbevolen reparaties deskundig uitgelegd, prima service en tevreden klant."

15-11-2022 | Frans, | Volvo Bilthoven | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Wij hebben onze (bijna) nieuwe XC 60 gekocht bij Broekhuis in Harderwijk door bemiddeling van Rob Hartman. Wij hebben het contact met Rob als zeer prettig ervaren, vakkundig, innemend, luisterend maar wel zakelijk. Hij denkt mee en komt de gemaakte afspraken voor meer dan 100% na. Rob is een uitstekende vertegenwoordiger van het bedrijf Broekhuis"

15-11-2022 | Henk, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke, maar strenge verkoper"

"Auto op tijd geleverd. Helaas zeer weinig inruil voor de oude auto en weinig onderhandelings mogelijkheden over extra's zoals omruil naar kleinere wielmaat. We hebben al met al veel meer geld voor de nieuwe auto betaald dan we hadden verwacht. Oude bestuurders profielen waren niet verwijderd en de tweede (oranje) sleutel is niet aan een ander profiel te koppelen dan profiel 3, dat weer niet te wijzigen is. Niet echt slim van Volvo. Gele hesjes en Ehbo set niet aanwezig. Worden nagestuurd."

14-11-2022 | Peter Lustenhouwer, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima"

14-11-2022 | B., | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alleen maar goed!"

"Wij voelen ons altijd prima behandeld in de garage. In het bijzonder de geweldige service die jullie gaven op zaterdagmiddag vlak voor onze vakantie, toen wij een lekke band hadden. Chapeau hiervoor! Bovendien is het een geweldige auto onze XC40 T5 Vriendelijke groet, Eddy en Tineke Zweers Coevorden"

14-11-2022 | Eddy , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en vriendelijk"

"Super goed geholpen door Robert. Hij geeft je gelijk het gevoel welkom te zijn bij Broekhuis. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en vervolgens duidelijk en helder te vertellen wat hij voor je kan betekenen. Hij is altijd vriendelijk en blijft tegelijkertijd ook professioneel. Tot een goeie deal gekomen voor een mooie Renault Captur."

12-11-2022 | Anke, | Volvo Utrecht - Overvecht | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Met Melvin Braam goed contact gehad over een nieuwe XC60 (jonge occassion) en mijn oude kunnen inruilen. Snelle en goede communicatie, ook in het weekend. Fijne onderhandeling, testrit aan huis en goede nazorg. Ik zou iedereen Broekhuis aanraden!"

11-11-2022 | Jeroen, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de auto, de service en de verkoopmedewerker."

"Er werd prima meegedacht over de aanschaf van een Volvo XC40. Het gehele aankoopproces verliep perfect, met een mooie inruilprijs voor de vorige auto. Verder niets dan goeds over de auto. Rijdt ontzettend plezierig. Ook het contact met onze verkoopmedewerker (Jaap) was en is uitstekend. Men is bijzonder servicegericht en vriendelijk!!!!!"

10-11-2022 | Rob, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Meedenkend en korte advieslijnen. Haal en brengservice is erg prettig. Uitleg reparatie voor leken is prettig."

10-11-2022 | Ger, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"van A tot Z uitstekend"

"ontvangst was hartelijk. nemen goed de tijd voor informatie te delen. auto in ontvangst nemen uitgebreide uitleg. kortom: je voelt je gelijk thuis bij Broekhuis."

10-11-2022 | R, | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen "

"Goed overleg over reparatie offerte en meedenken."

09-11-2022 | Jan Hubert , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed ontvangen, prettige sfeer"

"Persoonlijk met de monteur gesproken, die duidelijk heeft uitgelegd wat er ging gebeuren, alles naar wens gedaan, prima gevoel toen ik de auto weer ophaalde"

08-11-2022 | Wim, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig geholpen met mijn 'nieuwe' auto."

"Bij Broekhuis ben ik zeer prettig geholpen nadat ik een jonge occasion via internet had uitgezocht. De auto is piekfijn in orde gemaakt bij de afleverbeurt met nieuwe banden rondom. Wat het perfect had kunnen maken was een setje nieuwe automatten geweest."

08-11-2022 | Gerard, | Volvo Utrecht - Leidsche Rijn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en goede service"

"De 1e onderhoudsbeurt van mijn XC60 is naar tevredenheid uitgevoerd waarbij ik een persoonlijke behandeling heb gekregen. Ook de gratis ophaal service wordt zeer door mij op prijs gesteld. De enige opmerking die ik zou willen maken is dat bij mijn vraag naar de conditie van mijn banden eerst werd aangegeven dat mijn winterbanden waren gemonteerd maar die heb ik niet. Daarna werd er gezegd dat de conditie van mijn banden prima in orde is. Waar ik mijn twijfels aan heb. Ik kreeg de indruk dat dit antwoord te snel werd gegeven."

08-11-2022 | Van de Loo , | Volvo Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, vriendelijke ontvangst"

"Wij zijn al vele jaren heel tevreden en dat gevoel wordt bij elke keer wanneer we een afspraak maken weer bevestigd. Best knap van jullie."

08-11-2022 | Walter, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren