Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
1.936 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen"

"Fijn contact, duideijke uitleg over de auto."

02-12-2022 | Nuri, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Komt afspraken niet na en zowel receptionist als verkoper kunnen niet luisteren,"

"Het gaat over een creditnota die ver na de verstreken betalingstermijn van 14 dagen nog steeds niet betaald is. 1 december 12.40 uur gebeld. Helaas tijdens lunchpauze maar ik word hierover teruggebeld wordt mij beloofd. 17,02 uur zelf maar even gebeld. De openingstijd is tot 18.00 uur. Ik krijg een verkoper aan de lijn die alleen maar kan zeggen dat de receptie gesloten is om 17.00 uur en niets voor mij kan doen. Ook kan hij niet beloven dat ik de volgende dag teruggebeld ga worden, Kortom een onbeschofte vlerk die ik bij een eventueel bezoek aan de garage niet meer tegen wens te komen."

02-12-2022 | Albert Jan Barendse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal volgens afspraak onderhoudsbeurt gedaan."

"Onderhoudsbeurt en het wisselen van de banden volgens afspraak gedaan. De interieurfilter was vuil, ik daarover gebeld met de aanbeveling de filter te vervangen. Is ook gebeurt. Bij het ophalen van de auto was deze keurig gewassen."

01-12-2022 | Maarten Struijs, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"he was een goede ervaring"

"top personeel, ik zou iedereen deze goede garage aanbevelen!"

01-12-2022 | Jannie Polinder, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto in vertrouwde handen."

"Al bij de aanschaf had ik een goed gevoel bij Broekhuis Apeldoorn. Ik woon in een bomenrijke omgeving en nu in de herfst, zitten er overal bladeren in en op de auto. Na de onderhoudsbeurt constateerde ik dat de bladeren waren verwijderd en met name om de luchtaanvoer vrij te houden. Prima actie! Stom van mij dat ik het onderhoudsboekje was vergeten, maar dat wordt prima door Broekhuis Apeldoorn opgelost."

30-11-2022 | Richard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ben tevreden over de Jaarbeurt en APK"

"Goede service en redelijke prijsstelling. Snelle reactie bij maken afspraak. Als auto om 9 uur aanwezig moet zijn zou je toch mogen verwachten dat hij net na het middag uur weer kan worden opgehaald, terwijl ik na 4 uur gebeld werd dat auto weer opgehaald kon worden. De elektrische leenfiets werd gratis ter beschikking gesteld, alleen jammer dat de accu na 20 km leeg was. Service medewerker zei dat de accu hele nacht aan de kabel had gelegen, maar schijnbaar stond er dus niet genoeg stroom op het stopcontact of had men de kabel niet in het contact gestoken."

30-11-2022 | Harman, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over Broekhuis met het zoeken naar een occasion."

"Bij het inruilen van mijn vorige auto en het zoeken en leveren van een occasion zeer tevreden over de afhandeling en de wijze van zaken doen."

30-11-2022 | Frits, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service, mooie auto en goed gevoel"

"Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!"

30-11-2022 | Wim Kers, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn op een deskundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto"

"Er was tijd voor ons, we konden een proefrit maken en kwamen snel tot overeenstemming over de inruil van onze vorige auto. Goede service en alles werd door Dave prima uitgelegd. ook bij het ophalen van de nieuwe auto."

30-11-2022 | J.W. van Ede, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goeie betrouwbare verkoper Nette service"

29-11-2022 | Kees, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top bedrijven"

29-11-2022 | Christiaan van meel , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring met de laatste onderhoudsbeurt zijn goed."

"De beurt is goed uitgevoerd. Werd tijdens de beurt gebeld over de ruitenwisserbladen waar scheurtjes in zaten. Ook bij het ophalen van de auto werden enkele vragen gesteld."

29-11-2022 | D. van de Weerd, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Werd netjes en correct behandeld en duidelijk verteld over de staat van de auto."

29-11-2022 | Berry , | Broekhuis Elst | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis heeft bij de eerste jaarbeurt van mijn Crossland weer goed zijn best gedaan!"

"Broekhuis Barneveld is een heel prettig autobedrijf. Altijd vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar. Een mooie verrassing was dat bij de beurt de auto ook door de wasstraat was gehaald."

29-11-2022 | Frans, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

"uitstekende service voor een redelijke prijs"

29-11-2022 | Letty, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Auto voor een beurt en vier nieuwe banden. Auto netjes opgehaald en gebracht. Auto rijdt weer fijn Airco weer fris. Goede service en fijn geholpen."

29-11-2022 | cor, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Klantvriendelijk is zeer goed"

29-11-2022 | Herman Willem, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer matig"

"Zijn met onze movano bus stil gevallen, is door deze dealer uitgelezen en zij konden geen oorzaak vinden en vertelden dat dit wel eens kon gebeuren, echter zijn nu een week verder en de wagen staat weer stil met het zelfde probleem. Waar is de tijd dat er nog auto monteurs waren en geen uitlezers van computers."

29-11-2022 | Ips, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Fijne communicatie. Goede service, Top!"

29-11-2022 | Melinda, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"We kwamen kijken voor een witte BMW al snel zagen we een zwarte BMW staan we werden vriendelijk. Geholpen en om dat ik vertelde dat m’n vriendin niet goed te been was werd daat gelijk wat voor gedaan en werd de auto netjes naar benden gehaald voor een proefrit. Meteen. Gelijk verkocht aan de zwarte bmw alles ging snel en soepen klant vriendelijke mensen en ook zeker in voor grapjes wat het voor ons nog soepeler en fijner verliep we rijden de bmw nu met alle plezier en kijken echt met een goed en heel fijn en betrouwbaar gevoel op dit alles terug echt een fijne en goede autogarage met echte klantvriendelijke mensen"

29-11-2022 | Fam. Stinissen visser, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend vriendelijk en vakkundig geholpen"

"Uitstekend geholpen Auto op afgesproken tijd en netjes terug gekregen. Extra lakstift moest besteld worden binnen 24uur thuis ontvangen Personeel vriendelijk en behulpzaam"

28-11-2022 | Dirk , | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn goed geholpen"

"Top"

28-11-2022 | Erwin, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over behandeling bij mijn laatste bezoek ."

"Ik ben tevreden omdat ik goed behandel ben ik de werkzaamheden na tevredenheid zijn afgehandeld ."

28-11-2022 | Johan kleef, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nette en korrekte afhandeling van onze service beurt."

"Zeer goed."

28-11-2022 | Angeli , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Auto inruil foto's opgestuurd daarna een bod gekregen naar Doornspijk gereden en proefrit gemaakt goed geholpen door Dave en auto gekocht naar financiële rompslomp waar Dave zijn best voor heeft gedaan daar we toch tot elkaar zijn gekomen hebben wij onze Ford eco sport vrijdag j.l opgehaald Dave nogmaals bedankt !!"

28-11-2022 | Chris , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Prettig contact, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, komen afspraken na"

27-11-2022 | Elte Griede, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring met het bedrijf."

"De prettige ontvangst en goede service. Tevens de vooraf gegeven prijsopgave en het telefonisch doorgegeven extra werkzaamheden."

26-11-2022 | Paul, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service! "

"Prettig en goed geholpen door David! Hele goede service en vriendelijk personeel."

26-11-2022 | Lous, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geregeld en snelle levertijd"

"Prettige verkoper die alles duidelijk uitlegde."

25-11-2022 | Frank Martens, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijke service en duidelijke uitleg"

25-11-2022 | Stefan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie snel en profesioneel"

"Bijzondere vriendelijke en technische ontvangst bij de receptie ( dhr. Vandongen) bij Boekhuis in Elst. Klant wordt door de monteur telefonisch op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Deze dealer is zeker een aanrader."

25-11-2022 | John Doekbrijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer compleet plaatje"

"Ik heb hier mijn volgende werkpaard gekocht; Peugeot Expert. Vriendelijke ontvangst, uitgebreid de tijd, goed advies, open en eerlijk verhaal. Reële prijs voor het oude beestje. Uitstekende aflevering. Kortom een fijne ervaring bij best wel een uitgave. Mocht het nog eens nodig zijn, dan zal ik zeker weer naar hun aanbod kijken. Ook voor een geel kenteken."

24-11-2022 | Peter, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als vanouds, waardige opvolger van Kamp!"

"Ik heb heel erg fijne herinneringen aan Teun. Dit ivm met wel heel erg bijzondere omstandigheden. Maar mijn eerste ervaringen met Frank geeft mij veel vertrouwen voor de toekomst!"

23-11-2022 | Ben, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Zeer goed en correct ontvangen en vriendelijk behandeld door Tim Tim neemt wel tijd voor je, niet effe snel afraffelen. De auto was eerder dan verwacht afgeleverd. Toppers"

23-11-2022 | Richard Damen, | Broekhuis Ede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Mijn eerste auto bij Twan gekocht. Keurig en vakkundig geholpen. Alles stond netjes klaar voor de proefrit en de aankoop was snel afgerond. Heb de auto nu een week en ben er ,tot op heden, zeer tevreden mee."

23-11-2022 | Rob, | Broekhuis Doetinchem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Auto opgehaald en weer thuis gebracht. Beurt netjes, en een erg schone auto weer terug ontvangen."

23-11-2022 | Bert, | Broekhuis Zeewolde | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en fijn geholpen "

"Na slechte ervaringen met een andere broekhuis vestiging heeft Broekhuis Zwolle laten zien hoe het (in mijn ogen) wel hoort. Wat begon met een proefrit in een blauwe Ford KA, die niet helemaal aan onze verwachtingen voldeed, resulteerde het uiteindelijk in de aankoop van een prachtige witte Fiesta. Daarbij uitstekend geholpen en begeleid door verkoper Joram Muntiga."

23-11-2022 | Mark, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en fijne service"

"Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost."

23-11-2022 | w Petersen, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Een uitstekende service en goede afspraken."

23-11-2022 | Shane , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren