Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
1.126 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Op een prettige ongedwongen manier kochten wij een auto bij Broekhuis. Veel aandacht voor de klant en details, zeer vriendelijke medewerkster."

02-12-2022 | Jenny, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Komt afspraken niet na en zowel receptionist als verkoper kunnen niet luisteren,"

"Het gaat over een creditnota die ver na de verstreken betalingstermijn van 14 dagen nog steeds niet betaald is. 1 december 12.40 uur gebeld. Helaas tijdens lunchpauze maar ik word hierover teruggebeld wordt mij beloofd. 17,02 uur zelf maar even gebeld. De openingstijd is tot 18.00 uur. Ik krijg een verkoper aan de lijn die alleen maar kan zeggen dat de receptie gesloten is om 17.00 uur en niets voor mij kan doen. Ook kan hij niet beloven dat ik de volgende dag teruggebeld ga worden, Kortom een onbeschofte vlerk die ik bij een eventueel bezoek aan de garage niet meer tegen wens te komen."

02-12-2022 | Albert Jan Barendse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal volgens afspraak onderhoudsbeurt gedaan."

"Onderhoudsbeurt en het wisselen van de banden volgens afspraak gedaan. De interieurfilter was vuil, ik daarover gebeld met de aanbeveling de filter te vervangen. Is ook gebeurt. Bij het ophalen van de auto was deze keurig gewassen."

01-12-2022 | Maarten Struijs, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"he was een goede ervaring"

"top personeel, ik zou iedereen deze goede garage aanbevelen!"

01-12-2022 | Jannie Polinder, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ben tevreden over de Jaarbeurt en APK"

"Goede service en redelijke prijsstelling. Snelle reactie bij maken afspraak. Als auto om 9 uur aanwezig moet zijn zou je toch mogen verwachten dat hij net na het middag uur weer kan worden opgehaald, terwijl ik na 4 uur gebeld werd dat auto weer opgehaald kon worden. De elektrische leenfiets werd gratis ter beschikking gesteld, alleen jammer dat de accu na 20 km leeg was. Service medewerker zei dat de accu hele nacht aan de kabel had gelegen, maar schijnbaar stond er dus niet genoeg stroom op het stopcontact of had men de kabel niet in het contact gestoken."

30-11-2022 | Harman, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk "

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

30-11-2022 | Gert, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"We zijn op een deskundige manier geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto"

"Er was tijd voor ons, we konden een proefrit maken en kwamen snel tot overeenstemming over de inruil van onze vorige auto. Goede service en alles werd door Dave prima uitgelegd. ook bij het ophalen van de nieuwe auto."

30-11-2022 | J.W. van Ede, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goeie betrouwbare verkoper Nette service"

29-11-2022 | Kees, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijk ontvangst en goede benadering en gesprek"

"Fijne benadering en gesprek. Wij voelden ons goed begrepen en de verkoper nam alle tijd voor een goed gesprek."

29-11-2022 | M. Waij, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis heeft bij de eerste jaarbeurt van mijn Crossland weer goed zijn best gedaan!"

"Broekhuis Barneveld is een heel prettig autobedrijf. Altijd vriendelijk, behulpzaam en benaderbaar. Een mooie verrassing was dat bij de beurt de auto ook door de wasstraat was gehaald."

29-11-2022 | Frans, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Klantvriendelijk is zeer goed"

29-11-2022 | Herman Willem, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Fijne communicatie. Goede service, Top!"

29-11-2022 | Melinda, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle, meedenkend bedrijf"

"Goeie service"

28-11-2022 | Anoniem , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect bedrijf"

"Afspraak gemaakt en alles perfect nagekomen"

28-11-2022 | Hans, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service met een hoofdletter! "

"Na een proefrit was de koop snel gesloten. De auto ophalen lukte vanuit Broekhuisniet op de afgesproken tijd. De auto werd daarom thuis gebracht. ook al is dat ruim twee uur rijden. Chapeau! Met Broekhuis-medewerker Timo prima contact gehad. Complimenten voor hem!"

28-11-2022 | Geert, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Klantvriendelijk goede afspraken"

28-11-2022 | Henk Hania, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Auto inruil foto's opgestuurd daarna een bod gekregen naar Doornspijk gereden en proefrit gemaakt goed geholpen door Dave en auto gekocht naar financiële rompslomp waar Dave zijn best voor heeft gedaan daar we toch tot elkaar zijn gekomen hebben wij onze Ford eco sport vrijdag j.l opgehaald Dave nogmaals bedankt !!"

28-11-2022 | Chris , | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Prettig contact, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, komen afspraken na"

27-11-2022 | Elte Griede, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jaren tevreden"

"Al meerdere jaren kom ik bij Broekhuis Zeist en al vanaf het begin zeer tevreden. Dit mede omdat deze dealer voor mij vertrouwen uitstraalt. Ze behoren weliswaar niet bij de prijsvechters, maar zijn ook niet duurder dan dat je elders een merkbeurt laat uitvoeren. Pluspunten; Klantgerichte en vriendelijke benadering. Goede uitleg na onderhoud. Afgelopen weken een mooie “nieuwe” occasion gekocht. Ook het verkoop proces was van A tot Z goed geregeld. Alle vragen worden zeer snel beantwoord door vriendelijke verkoper. Service punten (nav proefrit) ook snel opgepakt. Al met al ben ik meer dan tevreden."

27-11-2022 | Ronald, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service! "

"Prettig en goed geholpen door David! Hele goede service en vriendelijk personeel."

26-11-2022 | Lous, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en afspraken worden nagekomen"

"."

24-11-2022 | WJ, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Na eerder hier een nieuwe Ford Mondeo te hebben gekocht en laten onderhouden, gekeken of mijn vrouw en ik, de overstap konden maken naar één gezamenlijke auto. Best wel een dingetje, aangezien niet iedere autodealer zit te wachten op twee auto's die worden ingeruild, zo bleek bij een paar andere merkdealers. Dit was voor Martijn geen enkel probleem. Wij hadden onze ogen laten vallen op een Ford Kuga, als potentiële kandidaat. Na een proefrit, kwamen wij beiden tot de conclusie, dat het een hele prettige en ruime auto is. Dezelfde dag nog elders naar een ander merk en type gekeken, maar de gedachten gingen toch terug naar de Ford Kuga. In het weekend de knoop doorgehakt en op maandag een goede deal met Martijn kunnen sluiten. Inmiddels hebben we al de nodige kilometers tot volle tevredenheid gereden. Broekhuis Doorn is door ons absoluut aan te bevelen!"

23-11-2022 | Fred, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en fijne service"

"Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost."

23-11-2022 | w Petersen, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service bij onderhoudsbeurt"

"Mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht. Buiten dat de beurt voor zover ik kan waarnemen goed is uitgevoerd, werd ik ook naar huis gebracht en weer opgehaald zodat ik niet op de besproken leenfiets door de regen hoefde. Prima service dus !"

23-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Een uitstekende service en goede afspraken."

23-11-2022 | Shane , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en correcte afhandeling van de opdracht"

"Auto voor een jaarbeurt naar deze garage gebracht. Prima ontvangst en afhandeling van de werkzaamheden."

23-11-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede ervaring"

"altijd keurig geholpen alles wat besproken is wordt netjes en goed opgelost."

22-11-2022 | Willem Stoel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"klantvriendelijk, informatief over de kosten, telefonisch overleg over eventueel uit te voeren reparaties."

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijke behandeling."

"Vragen en opmerkingen werden goed beantwoord. Afspraken op tijd. Keurige afwerking. Vriendelijke benadering. Heel fijn."

22-11-2022 | Riekje Westerink, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed afspraken worden na gekomen"

"Zeer tevreden. Aan de balie correct geholpen. Prijsafspraken werden nagekomen."

22-11-2022 | Gerrit Wijnne, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voor uitstekende service ga je naar Broekhuis Wageningen"

"In alle gevallen, ook als het tegenzit, houdt het team van Broekhuis je veilig op de weg."

21-11-2022 | M. de Bruijn, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas , waar blijft de service"

"Wij zijn wel eens meer tevreden geweest in het verleden. Jammer genoeg was er al een probleem met het plannen van de onderhoudsbeurt, maar goed dan maar online als het niet meer gewoon kan. Dan kan je eindelijk een data plannen, ver weg, met een tijd, maar eenmaal op de dag aangekomen, blijkt het dat het wel eind middag kan worden voor de auto klaar was. Nadat mijn man zijn ongenoegen had geuit, was er een slimmere in het bedrijf die aanbood om mijn man door de regen naar huis te brengen, als de auto klaar was zouden ze bellen. Zoals afgesproken is dat gedaan en zijn we weer opgehaald. Het is zo jammer als je het vertrouwen wat kwijt raakt , als er dingen gebeuren zoals afspraken niet nakomen, je een auto verkopen , en je vraagt wel 10 keer, waar is het addertje, neeeee dat is er niet, maar dan blijkt die er achteraf wel te zijn, want we hebben een nieuwe auto gekocht, voor een leuke prijs, omdat het voorraad was, maar Nee, niks zeggen dat het de laatste mokka,s waren, die worden lekker niet meer gemaakt , maar nog steeds niks zeggen. Jammer , ons vertrouwen heeft een grote deuk gekregen. Familie van Dijkhuizen"

21-11-2022 | Jur en Rimke, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect!"

"Na meerdere afspraken bij andere dealers, was Broekhuis Epe een verademing. Het ontvangst was prettig en fijn, de auto was mooi gewassen en schoon van binnen. (In tegenstelling tot andere dealers). De auto was bij aflevering helemaal nagekeken perfect afgeleverd. Christiaan dank je wel voor de goede service!"

21-11-2022 | Steven, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen en daarna keurig afgehandeld."

"Wij kwamen voor de Kuga Vignale en na twee uur was de koop rond. Bekijken, verschillen bekeken (wij reden al een Kuga) proefrit en daarna de aankoop goed doorgenomen. Na 14 dagen de auto opgehaald. Alles was keurig afgehandeld. De aflevering was goed. Kortom wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de verkoper, Christian Foppen."

21-11-2022 | Brink, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Zeer tevreden, ik hoop dat ik veel rijplezier heb van mijn 2de hands auto."

18-11-2022 | Jannie godijn, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vlot contact."

"Netjes te woord gestaan aan de telefoon iedere keer. En de twee keer op locatie keurig, vriendelijk en netjes behandeld. Kortom, prettig zaken doen."

16-11-2022 | Ilse Smeltink, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige ervaring "

"We kwamen na lang zoeken bij deze garage terecht omdat we daar de auto stond die we zochten. Bij de afspraak om de auto te bekijken waren we meteen verkocht en zijn meteen koppen met spijkers gaan slaan. Na het proefrijden een zeer goede deal kunnen maken. En nu 2 weken later super blij met de auto. Top garage met zeer vriendelijk personeel."

15-11-2022 | Eef, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Zorgzaam, vaklui. Prettig in de omgang. In een slogan gezegd: het begon als een sneeuwbal en het zal eindigen in een lawine."

15-11-2022 | Louwrens , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk en deskundig personeel Service auto gewassen en gezogen retour"

15-11-2022 | Thijs, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren