Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
1.180 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijke service en duidelijke uitleg"

25-11-2022 | Stefan, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Reparatie snel en profesioneel"

"Bijzondere vriendelijke en technische ontvangst bij de receptie ( dhr. Vandongen) bij Boekhuis in Elst. Klant wordt door de monteur telefonisch op de hoogte gehouden over de status van de reparatie. Deze dealer is zeker een aanrader."

25-11-2022 | John Doekbrijder, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer compleet plaatje"

"Ik heb hier mijn volgende werkpaard gekocht; Peugeot Expert. Vriendelijke ontvangst, uitgebreid de tijd, goed advies, open en eerlijk verhaal. Reële prijs voor het oude beestje. Uitstekende aflevering. Kortom een fijne ervaring bij best wel een uitgave. Mocht het nog eens nodig zijn, dan zal ik zeker weer naar hun aanbod kijken. Ook voor een geel kenteken."

24-11-2022 | Peter, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed en vriendelijk."

"goede services bij ontvangst en auto-onderhoud,alles is overlegd als er een probleem is aan de auto. Netjes afgeleverd."

24-11-2022 | Theo Brans, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Alles oké"

23-11-2022 | Colleen, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend verzorgde onderhoudsbeurt"

"Onze nu 17 jaar oude Peugeot 307 sw onderging bij Broekhuis Peugeot Almere zijn reguliere onderhoudsbeurt. Tot mijn verassing was de auto ook gewassen en het interieur gereinigd. Maar bovendien was op eigen initiatief van Broekhuis de afstandbediening gerepareerd, heel plezierig. Al deze extra werkzaamheden waren niet, op de zeer redelijke prijs, in rekening gebracht. Misschien heeft het er mee te maken dat ik al meer dan 10 jaar klant ben? In ieder geval zie al die jaren steeds dezelfde kundige receptionisten Daniella en Sasja en monteurs, dus geen personeelsverloop, zij kennen je auto en als klant."

23-11-2022 | Karel, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Erg tevreden over hoe de beurt voor mijn auto is gedaan!"

23-11-2022 | jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Persoonlijke aandacht, eerlijk advies, eersteklas service. Ik onderhoud al een jarenlange relatie met Albert van Peugeot Dronten. Ik heb meerdere auto's bij Albert gekocht. Peugeot Dronten heeft een zeer deskundige werkplaats. Staan altijd voor je klaar, met een onafhankelijk eerlijk advies. Wat er ook is, het wordt altijd tot volle tevredenheid opgelost. Nu mijn 'oude' 508 ingeruild voor 'de nieuwe 508'. Wederom een hele fijne auto. Bedankt Albert en natuurlijk Jasper die in afwezigheid van Albert, voor een korte vakantie, mijn aanspreekpunt was en de overdracht begeleidde."

23-11-2022 | Michel, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supergoed gedaan "

"Prima communicatie over mijn jaarbeurt met goede adviezen."

22-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden met het onderhouden van mijn auto"

"Al jarenlang tevreden klant van broekhuis hengelo"

22-11-2022 | Suzanne , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk en goed overleg wat extra moest"

"Goed en duidelijk behandeld extra dingen die plaats moesten vinden overlegd"

22-11-2022 | Hendrikus , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede communicatie en altijd een goede service. "

"Goede service."

22-11-2022 | EvdB , | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend "

"Alle afspraken klopten. Prijzen redelijk. Fijne medewerkers."

22-11-2022 | jacky , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima gehopen"

"goede commucatie"

22-11-2022 | jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Doen exact wat er verwacht word, met onderbouwing."

22-11-2022 | Fred, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Waren opzoek naar een andere auto . Na veel speurwerk terecht gekomen bij Peugeot Broekhuis Dronten. Wij zijn daar heel vriendelijk geholpen door de adviseur. Rustig persoon en hij was erg vriendelijk. Mede daardoor voelde het erg vertrouwd. We zijn daar geslaagd voor een andere auto."

22-11-2022 | D de Vries, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service!!!"

"Vriendelijke receptie. Goede uitleg van wat er aan de auto moest gebeuren. Daarna een overzichtelijke offerte. Dien overeenkomstig uitgevoerd. Kortom: overzichtelijk proces, en klantvriendelijk afgerond! Chapeau."

22-11-2022 | Dr. Pier Slump, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed en netjes afgewerkt"

"Heb mijn s,morgens mijn auto er heen gebracht, laat middag weer terug gebracht maar was nog niet klaar Volgende dag weer de auto terug gebracht omdat die nog niet klaar was, later op de morgen heb ik hem weer terug gekregen. Alles is netjes af gewerkt, wat dingen vervangen, dus ik kan er weer een jaar tegen aan. Dank je wel Groetjes Hennie van Dartel-Koning"

22-11-2022 | Hennie van Dartel-Koning, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie"

"Alles netjes afgehandeld"

22-11-2022 | F.vdV, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het kan niet beter."

"Naar ik nu inschat ben ik al 15 jaar klant van deze vestiging. Nooit problemen gehad. Ik ben altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. En als er een probleem was, werd dat opgelost. Ook waardeer ik het persoonlijke contact en zeker de service die gegeven wordt. Ik beveel deze vestiging ook consequent aan bij mijn eigen klanten."

21-11-2022 | Jan, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd fijne service!"

"Altijd fijne service!"

21-11-2022 | Jort, | Broekhuis Almere | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Geen verrassingen achteraf."

21-11-2022 | Roel , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"het was een servicebeurt en die is goed uitgevoerd"

"zoals ik al zei was dit een reguliere servicebeurt; auto is 2 jaar oud. Ben al jaren klant bij Autopalace , nu Broekhuis dus en wat mij verbaasde en ook wel teleurstelde was het volgende. Ik kreeg altijd een vervangende auto ( kosteloos) mee en ditmaal werd mij medegedeeld dat hiervoor bij Broekhuis €25,- werd gevraagd. jammer"

21-11-2022 | Guus, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk!"

"Afspraken worden nagekomen. Klantgericht."

20-11-2022 | Martine, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top !"

"Mooie auto gekocht en door hele fijne verkoper Marcel geholpen door het hele aankoopproces."

17-11-2022 | Lydia, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ziet en netjes uit"

"alles is correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel."

17-11-2022 | Johan Hemmer, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed."

"Prettig To the point Reëel"

16-11-2022 | Rob van Tellingen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Prima garage goede service"

16-11-2022 | Peter Mulder, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service!"

"Uiteindelijk kwamen de kosten zelfs nog iets lager uit dan de raming!"

16-11-2022 | Bert Timmerman, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel prettig geholpen."

"Zeer correcte afhandeling"

16-11-2022 | Ingrid van der Klooster, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne ervaring "

"Onze eerste auto bij Broekhuis. Goed kunnen inruilen, meegedacht met ons. Duidelijke afspraken gemaakt, die ook nagekomen zijn. Communicatie snel en fijn. Aflevering netjes. Erg blij met onze nieuwe tweedehands auto."

15-11-2022 | L, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vervelend dat Peugeot geen coulanceregeling trof voor de motorschade aan mijn Peugeot 308. "

"De motorschade was dusdanig dat inruil de enige optie was. Door Broekhuis Hengelo daarin uitstekend begeleid en geholpen. Niets dan complimenten. Minder tevreden over Broekhuis Epe waar ik via Broekhuis Hengelo mijn auto kocht. verkoper leek nauwelijks geinteresseerd en meldde niet de beperkte schade aan de auto die ik op het oog had. Door druilerig donker weer was die schade (met name diepe krassen infotainmentscherm) niet/nauwelijks zichtbaar. Na de proefrit niemand aanwezig. Heb de sleutel na lang wachten maar op de toonbank gelegd. Broekhuis Hengelo zat met de schade duidelijk in de maag en heeft mij uiteindelijk een goed voorstel gedaan waarvoor hulde!"

15-11-2022 | Eric, | Broekhuis Hengelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn en prettig geholpen"

"Klantgerichte houding en meedenkend."

15-11-2022 | Anita, | Broekhuis Dronten | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de service die tijdens de APK en jaarlijkse beurt is gedaan. "

"Service prima. Ook de auto schoon terug. een 9."

15-11-2022 | Ad Verschoor, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

"De Jaarbeurt en de mobiliteitsservice is een uitstekend concept"

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Lelystad | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is uitstekend. "

"De onderhoudsbeurt van de auto is goed verlopen. Ik werd op de hoogte gehouden van de eventuele reparaties en de kosten daarvan alvorens deze zouden worden uitgevoerd. Dat heb ik als erg prettig ervaren."

15-11-2022 | Henk, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes behandeld"

"Alles middels een offerte keurig afgewerkt en de auto tiptop afgeleverd"

14-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een warm welkom aan de servicebale."

"Heel prettig gesprek met de service medewerker die prima meedacht met het doorpraten over het uit te voeren onderhoud. Afspraken prima nagekomen."

14-11-2022 | Hans, | Broekhuis Deventer | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel,correct en vriendelijk geholpen "

"Auto is opgehaald en weer terug gebracht, na de onderhoudsbeurt. Er is contact opgenomen over de kosten en werkzaamheden. Alles tot volle tevredenheid."

14-11-2022 | A, | Broekhuis Almelo | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Als altijd prima!!!"

"Ben al vele jaren klant bij de garage aan de Veerallee en een servicebeurt is inmiddels als een bezoek aan oude vrienden. Altijd plezierige behandeling en vakkundig werk. Bij problemen met de auto kwam er altijd een prima oplossing. Team doet als het nodig is een stap extra om dingen op te lossen, zelfs als ik ooit belde vanuit een ver buitenland. Toffe club en het geld waard!"

14-11-2022 | Hans Nijhuiis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren