Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
1.175 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en afspraken worden nagekomen"

"."

24-11-2022 | WJ, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig zaken doen!"

"Na eerder hier een nieuwe Ford Mondeo te hebben gekocht en laten onderhouden, gekeken of mijn vrouw en ik, de overstap konden maken naar één gezamenlijke auto. Best wel een dingetje, aangezien niet iedere autodealer zit te wachten op twee auto's die worden ingeruild, zo bleek bij een paar andere merkdealers. Dit was voor Martijn geen enkel probleem. Wij hadden onze ogen laten vallen op een Ford Kuga, als potentiële kandidaat. Na een proefrit, kwamen wij beiden tot de conclusie, dat het een hele prettige en ruime auto is. Dezelfde dag nog elders naar een ander merk en type gekeken, maar de gedachten gingen toch terug naar de Ford Kuga. In het weekend de knoop doorgehakt en op maandag een goede deal met Martijn kunnen sluiten. Inmiddels hebben we al de nodige kilometers tot volle tevredenheid gereden. Broekhuis Doorn is door ons absoluut aan te bevelen!"

23-11-2022 | Fred, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed geregeld"

"Doordat er onderdelen ruitenwisherbladen niet op voorraad zijn, duurt het wat lang voordat de kleine beurt is afgerond, van 8,00uur tot 17,45 uur"

23-11-2022 | Gerrit Brummel, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede en fijne service"

"Mijn auto is op afgesproken tijd opgehaald en aan het einde van de weer netjes thuis bezorgd. zelfs na het melden van een klein probleempje werd dit alsnog snel opgelost."

23-11-2022 | w Petersen, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service bij onderhoudsbeurt"

"Mijn auto voor een onderhoudsbeurt naar Ford Broekhuis Hoogeveen gebracht. Buiten dat de beurt voor zover ik kan waarnemen goed is uitgevoerd, werd ik ook naar huis gebracht en weer opgehaald zodat ik niet op de besproken leenfiets door de regen hoefde. Prima service dus !"

23-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Een uitstekende service en goede afspraken."

23-11-2022 | Shane , | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en correcte afhandeling van de opdracht"

"Auto voor een jaarbeurt naar deze garage gebracht. Prima ontvangst en afhandeling van de werkzaamheden."

23-11-2022 | Jan, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goede ervaring"

"altijd keurig geholpen alles wat besproken is wordt netjes en goed opgelost."

22-11-2022 | Willem Stoel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"klantvriendelijk, informatief over de kosten, telefonisch overleg over eventueel uit te voeren reparaties."

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijke behandeling."

"Vragen en opmerkingen werden goed beantwoord. Afspraken op tijd. Keurige afwerking. Vriendelijke benadering. Heel fijn."

22-11-2022 | Riekje Westerink, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed afspraken worden na gekomen"

"Zeer tevreden. Aan de balie correct geholpen. Prijsafspraken werden nagekomen."

22-11-2022 | Gerrit Wijnne, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Voor uitstekende service ga je naar Broekhuis Wageningen"

"In alle gevallen, ook als het tegenzit, houdt het team van Broekhuis je veilig op de weg."

21-11-2022 | M. de Bruijn, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas , waar blijft de service"

"Wij zijn wel eens meer tevreden geweest in het verleden. Jammer genoeg was er al een probleem met het plannen van de onderhoudsbeurt, maar goed dan maar online als het niet meer gewoon kan. Dan kan je eindelijk een data plannen, ver weg, met een tijd, maar eenmaal op de dag aangekomen, blijkt het dat het wel eind middag kan worden voor de auto klaar was. Nadat mijn man zijn ongenoegen had geuit, was er een slimmere in het bedrijf die aanbood om mijn man door de regen naar huis te brengen, als de auto klaar was zouden ze bellen. Zoals afgesproken is dat gedaan en zijn we weer opgehaald. Het is zo jammer als je het vertrouwen wat kwijt raakt , als er dingen gebeuren zoals afspraken niet nakomen, je een auto verkopen , en je vraagt wel 10 keer, waar is het addertje, neeeee dat is er niet, maar dan blijkt die er achteraf wel te zijn, want we hebben een nieuwe auto gekocht, voor een leuke prijs, omdat het voorraad was, maar Nee, niks zeggen dat het de laatste mokka,s waren, die worden lekker niet meer gemaakt , maar nog steeds niks zeggen. Jammer , ons vertrouwen heeft een grote deuk gekregen. Familie van Dijkhuizen"

21-11-2022 | Jur en Rimke, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect!"

"Na meerdere afspraken bij andere dealers, was Broekhuis Epe een verademing. Het ontvangst was prettig en fijn, de auto was mooi gewassen en schoon van binnen. (In tegenstelling tot andere dealers). De auto was bij aflevering helemaal nagekeken perfect afgeleverd. Christiaan dank je wel voor de goede service!"

21-11-2022 | Steven, | Broekhuis Epe | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen en daarna keurig afgehandeld."

"Wij kwamen voor de Kuga Vignale en na twee uur was de koop rond. Bekijken, verschillen bekeken (wij reden al een Kuga) proefrit en daarna de aankoop goed doorgenomen. Na 14 dagen de auto opgehaald. Alles was keurig afgehandeld. De aflevering was goed. Kortom wij zijn zeer tevreden. Complimenten voor de verkoper, Christian Foppen."

21-11-2022 | Brink, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Zeer tevreden, ik hoop dat ik veel rijplezier heb van mijn 2de hands auto."

18-11-2022 | Jannie godijn, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en vlot contact."

"Netjes te woord gestaan aan de telefoon iedere keer. En de twee keer op locatie keurig, vriendelijk en netjes behandeld. Kortom, prettig zaken doen."

16-11-2022 | Ilse Smeltink, | Broekhuis Doorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige ervaring "

"We kwamen na lang zoeken bij deze garage terecht omdat we daar de auto stond die we zochten. Bij de afspraak om de auto te bekijken waren we meteen verkocht en zijn meteen koppen met spijkers gaan slaan. Na het proefrijden een zeer goede deal kunnen maken. En nu 2 weken later super blij met de auto. Top garage met zeer vriendelijk personeel."

15-11-2022 | Eef, | Broekhuis De Bilt | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Zorgzaam, vaklui. Prettig in de omgang. In een slogan gezegd: het begon als een sneeuwbal en het zal eindigen in een lawine."

15-11-2022 | Louwrens , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Vriendelijk en deskundig personeel Service auto gewassen en gezogen retour"

15-11-2022 | Thijs, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Het is goed verlopen"

"Goed verlopen."

15-11-2022 | Rene Krosse, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijk personeel "

"Omdat ik zelf mee mocht kijken is het voor mij al een ruime voldoende waard."

15-11-2022 | Ruud, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en zeer klantvriendelijk"

"De wijze waarop ik te woord werd gestaan en de manier waarop de afhandeling heeft plaatsgevonden waren beiden van een hoog klantvriendelijk gehalte."

15-11-2022 | Frans Duppen, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Correcte behandeling."

15-11-2022 | Aty, | Broekhuis Wageningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ook nu weer goed en deskundig geholpen."

"Ben zeer positief over de verleende service. Opmerkingen worden altijd serieus genomen. Bij het brengen van de auto heb ik nog een aanvullend probleem genoemd wat direct is opgepakt ondanks dat er voor mijn bezoek slechts een afspraak voor geringe tijd was ingepland."

15-11-2022 | Jan, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Proactief en meedenkend. Komen afspraken prima na!"

"Professioneel team."

15-11-2022 | Bert, | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goede service"

15-11-2022 | Albert , | Broekhuis Hoogeveen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Perfecte service."

"De service bij broekhuizen meppel is echt top! We hebben een schitterende ford focus gekocht. Alle gevraagde punten die aangepakt moesten worden zijn keurig netjes gedaan aan de auto. Ook het inruil voorstel was super netjes. Top garage!"

15-11-2022 | Ronald Pons, | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende Vakgarage."

"Al jaren goede ervaringen met Broekhuis. Altijd prettig geholpen. Kan deze aan iedereen aanbevelen."

14-11-2022 | Ton, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en kwaliteitsgericht"

"Na het bezichtigen van een 2e hands auto kon er vrij snel een overeenkomst gesloten worden. Auto was beschikbaar met mooie opties en kilometerstand. Weliswaar wat krasjes, een deukje en scheur in de voorruit, werd de belofte gemaakt dit netjes op te lossen. Tevens 17 jaar oude auto mogen inruilen voor een redelijke prijs. Vervolgens met financiering de overeenkomst gesloten, waarbij de aanvraag ook spoedig verliep. Dan de dag van oplevering, alles snel en vriendelijk geregeld. En kregen de sleutels in handen. En niets is minder waar, een prachtige auto en bijna in nieuwstaat genieten we van elke kilometer. Nogmaals dank voor de service en prachtige auto."

14-11-2022 | M, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

"Zeer vakkundig en vriendelijk personeel."

14-11-2022 | Herman, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service. "

"Zeer tevreden met de aanschaf van een "nieuwe" auto. Van de onderhandeling tot de aflevering, alles verliep keurig."

14-11-2022 | Lucas , | Broekhuis Meppel | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Goed geholpen."

14-11-2022 | Gerrie koopmans , | Broekhuis Barneveld | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring."

"Zeer vriendelijke personeel en denken ook mee met oplossingen. Houden de klant netjes op de hoogte omtrent onderhoudsbeurten."

11-11-2022 | C.M. de Graaf Bonsel, | Broekhuis Nijkerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klantvriendelijk en deskundig personeel."

"goede uitleg bij onderhoud van het voertuig wat er aan mankeert, en wat er vervangen of gerepareerd moet worden."

09-11-2022 | Adri, | Broekhuis Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis , doen wat is beloofd."

"Tis weer fijn geregeld , jaarlijks onderhoud plus APK . Fijne mensen , goed bedrijf . Ga zo door"

09-11-2022 | Pieter Steenbeek, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"een goed bedrijf"

"Ik ben er netjes geholpen door Jan willem en heb je een probleem aan de auto dan helpen ze je gelijk als het direct te verhelpen is."

08-11-2022 | Ton, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima geholpen en vakkundige uitleg gehad"

08-11-2022 | Klaas, | Broekhuis Doornspijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"In een woord geweldig."

"0.74 uur de auto gebracht. Leenauto stond klaar. Duidelijkheid over de gedane werkzaamheden. Keurig op tijd weer klaar en uitstekende service."

08-11-2022 | Jos Theunissen, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Enthousiast "

"We zijn al jaren een erg tevreden klant van Ford Amersfoort. We worden altijd vriendelijk en snel geholpen , en voor vragen kan je altijd terecht."

08-11-2022 | Atie, | Broekhuis Amersfoort | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren