Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,7 gemiddeld
52 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn auto werd deskundig onderhouden"

"Mijn auto is zorgvuldig onderhouden bij de Citroën dealer. Ik vind het een verlies dat de Citroën garage overgenomen is door Broekhuis. Het garage bedrijf had een duidelijke visie en klantvriendelijke benadering. Daarin onderscheidde Citroën zich. Nu is het een grauwe eenheidsworst. Dat betreur ik."

21-11-2022 | Reinie Koppert, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"goede en vriendelijke service"

09-11-2022 | H Spijker, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede overall service!"

"De auto is in goede handen, mensen die weten wat ze doen en een passie hebben voor het merk en de werkzaamheden die te doen zijn."

01-11-2022 | James, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Blij met de gekochte auto, garage zelf matig."

"Paar weken geleden hebben wij onze nieuwe auto C5 Aircross opgehaald bij deze garage. Moesten er wel 4 weken voor wachten i.v.m. dat ze weinig monteurs hadden. Maar goed het was een mooie auto dus wij vonden het goed en keken uit naar het moment dat we hem konden ophalen. Toen we de auto kwamen ophalen hadden we iets vrolijker onthaal verwacht. De verkopers vonden we niet heel vriendelijk en het leek voor hun de normaalste zaak van de wereld. We miste daarin wat enthousiasme. Voor ons was dit een grote uitgave en hadden daarom er misschien meer van verwacht. Na een ontbrekende stempel in het onderhoudsboekje en wat onduidelijkheid over de uitgevoerde beurt zijn we vertrokken. Met de auto zijn we zeker blij! Maar als ik het gehele verkoop ervan mee moet nemen in de beoordeling dan komen we helaas uit op net een voldoende."

01-11-2022 | Dennis, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzaam!"

"Ik rijd al jaren Citroen. Ook ontvang ik de service al een aantal jaren bij dezelfde garage.Ik weet niet anders ,dan dat ze een hele goede service verlenen! Ook zijn ze zeer behulpzaam en gastvrij.Alles wat redelijk en mogelijk is,wordt voor je gedaan.Ook als het op het laatste moment is!"

02-10-2022 | Jannie, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"ik ervaar geen achter de klant staan"

"ik ervaar geen positieve instelling bij het afhandelen van een autoklacht in de garantietijd."

28-09-2022 | Jan terwisscha van scheltinga, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig extra en minder werk gemeld bij onderhoudsbeurt "

"Zie boven"

19-09-2022 | Rijnt, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geregeld en service "

"Prima geregeld"

05-09-2022 | Herman , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon super tevreden!"

"Alles ook deze keer weer prima in orde en iedereen weer even vriendelijk...een dikke 10 dus!"

31-08-2022 | Annelies van Munster, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer prettige ervaring"

"Lang gewacht, toch gekomen. Lang moeten wachten op nieuwe auto. Maar de behandeling en afhandeling was/is uitstekend."

30-08-2022 | Harrie en Griet Schrijer , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk"

"open en communicatief, luisteren en meedenken, prima!"

24-08-2022 | Hans, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top!"

"Erg fijne auto, snel en concreet handelen, klanten staan voorop! Dat merk je aan alles"

23-08-2022 | Timo, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Was fijne garage, maar nu even niet"

"Voelde me niet echt serieus genomen. De radio stoort en ik had gevraagd daar naar te kijken. Vervolgens werd mij uitgelegd dat ik radio Gelderland niet kon ontvangen en dat je soms even van frequentie moest wisselen....ik rij al 20 jaar auto... de radio stoorde bij hun verder niet...maar zodra ik rij wel, zoals ik had aangegeven. Helaas is hier dus niets aan gedaan."

23-08-2022 | Monique Hup, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben geweldig geholpen door Roy "

"Heb na een gesprek en proefrit besloten een Opel Karl te kopen.Kreeg prima uitleg over de auto en na 14 dagen kon ik mijn prachtig glimmende auto ophalen.De binnenruimte was ook erg netjes.Zeer tevreden over hoe alles gegaan is."

13-08-2022 | Marjan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Mijn DS 3 Crossback E-Tense voor 25.000 KM onderhoud naar Broekhuis gebracht. Stad ingegaan om auto (zoals gepland) drie uur later op te halen. Snle bericht gekregen dat bij controle de airco moest worden ge-update. Zou nu iets langer duren. Bij terugkomst bij Broekhuis bleek de airco niet te werken ondanks update. Ook hadden wij eerder aangegeven dat deurklinken en achterraam niet naar tevredenheid functioneerden. Oplossing van Broekhuis was top: Een leenauto mee naar huis (wij wonen in Den Bosch), de onderdelen worden besteld en na reparatie worden wij gebeld om auto op te halen. Week later was de DS3 gereed. Onderhoudskosten afgerekend en Broekhuis plus DS namen de andere kosten voor hun rekening. Garantie. Echt top!"

05-08-2022 | Ron, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, vriendelijk, snelle afhandeling."

"We zijn goed geïnformeerd. Daarna was al snel duidelijk waar de financiële grenzen lagen."

04-08-2022 | Marianne, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Normaal zoals je mag verwachten van een garage. "

"Goed"

25-07-2022 | Jack , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service."

"Zoals ik zei,prima geholpen."

19-07-2022 | Pieter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goed"

13-07-2022 | Thomas, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk , correct en een uitstekende service"

"Ik heb mijn C5 gekocht , na een vlotte onderhandeling, met een vriendelijke en uiterst correcte verkoper. De auto stond keurig klaar op de dag die was afgesproken . De eerste week de auto lekker uit getest , waarbij er een aantal kleine dingen naar boven kwamen waar ik niet helemaal happy mee was. Hierop vervolgen contact opgenomen met de afdeling verkoop en daar heeft men begripvol naar mij geluisterd en meteen actie ondernomen voor een passende oplossing, in 1 woord : Klasse"

11-07-2022 | Johan Huitema, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"nette en vriendelijke behandeling"

"Na een voor ons jammerlijk bezoek aan Broekhuis zijn wij netjes en correct behandelt nadat onze auto bij Broekhuis was afgeleverd was het wel lang wachten voor wij wisten hoe het er voor stond met de auto maar het was heel druk dus ieder op zijn beurt Het grootste nadeel vinden wij dat er geen leen auto's beschikbaar zijn en wij toch een auto nodig zijn voor het werk dat wij steeds een auto moeten huren voor het werk Gelukkig was er bij ons in het dorp een reparatie bedrijf die ons heeft geholpen en voor een lager tarief een auto heeft verhuurt Dit vind ik dus een groot nadeel van Broekhuis Ik zou iedereen aanbevelen bij Broekhuis maar het leen auto probleem schuilt niet alleen bij ons maar ook bij iedereen die wij spreken (hier zijn nog diverse bedrijven die het wel doen)"

07-07-2022 | Hendrik, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Accurate behandeling"

"Afspraak verloopt soepel. Alles op tijd geregeld"

06-07-2022 | Gert Jan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Afspraak is afspraak "

"Goede service bij onze mijn aankoop."

30-06-2022 | Gijsbert Kool, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed gedaan!"

"Prima, ga zo door!"

28-06-2022 | Jan W. de Koster, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon goed"

"Jaarlijkse onderhoudsbeurten altijd goed uitgevoerd. Minpuntje: Een pittige rekening voor de voorgeschreven onderhoudsbeurt waarbij een lampje voor de kentekenplaat apart verrekend wordt. Op het bedrag van de onderhoudsbeurt zou het lampje ook als Broekhuis service vervangen kunnen worden. Verder altijd netjes en betrouwbaar."

22-06-2022 | George Langenberg, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, duidelijk en professioneel."

"Onze ervaring met Joey van Broekhuis Citroën/DS Zwolle is ons zeer goed bevallen. Joey is zoals hierboven al vermeld vriendelijk, duidelijk en zeer professioneel. Hij denkt mee met de klant en we zullen hem daarom ook zeker aanbevelen aan onze kennissen in hun zoektocht naar een andere auto."

02-06-2022 | Marielle Verkerk, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goede service en klantvriendelijkheid"

"De service is goed en de koffie staat klaar. Vriendelijke personeel en verkopers."

01-06-2022 | Bert konijn, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ruim 25 jaar vaste klant!"

"Als ik niet tevreden ben, kan ik terug komen, en wordt het opgelost! Vertrouwen in elkaar!"

24-05-2022 | Jantiena , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"tevreden"

"afgelopen januari een moeizaam gesprek over een C5 Aircross. Ik was zover dat ik na al die jaren afscheid van Citroen wilde nemen. Op 20 april nogmaals contact gezocht met Joey Cardozo. Binnen een half uur waren wij eruit. Voorlopig rij ik in volle tevredenheid in een DS 7"

17-05-2022 | Ruud Nayen, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Komt afspraken na die zijn afgesproken!"

"Vriendelijk en denken mee wat noodzakelijk is en werken dit uit."

16-05-2022 | Johan, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Allemaal prima voor elkaar alleen mijn telefoon stoort na de beurt als ik hem op de speaker zet"

"allemaal prima voor elkaar en conform afspraak. alleen is het zo dat sinds de beurt mijn telefoon via de speaker zodanig stoort dat ik het gesprek niet kan verstaan"

16-05-2022 | Meine van der Graaf, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super geholpen door Roy en zijn team!"

"Wederom super geholpen door Roy en zijn team. Complimenten aan iedereen bij Broekhuis Zwolle! Het is altijd een plezier om langs te komen."

11-05-2022 | Jurriën , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Goede behandeling van mijn opmerkingen o.a. per mail aangegeven"

10-05-2022 | Roy , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Gewoon goed"

"Alles volgens afspraak verder geen bijzonderheden."

05-05-2022 | Victor von schukkmann, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"slecht"

"In december 2021 een cactus c4 gekocht met 46000 op de teller al vrij vroeg merkte ik dat dat accu & start stop systeem niet werkte en dat remschijven niet ok waren ook de rem functie was niet goed. Deze problemen heb ik verschelende keren naar voren gebracht maar vond er geen herkenning en erkenning voor. Inmiddels ben ik overgegaan naar citroen Bouwman in in Ommen en heb de wagen daar na laten kijken het bleek dat de accu niet goed was en de remschijven krom ook kwamen nog wat kleine dingen aan het licht. Ik ben nu ongeveer 1000 Euro verder. Ik ben meer dan 10 jaar klant geweest en altijd een goede service gehad maar merkte dat het door omstandigheden die ik niet ken al wat minder werd! Ik was ook niet op de hoogte van de wissel Broekhuis"

03-05-2022 | Ben Kreiter, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Helaas klantonvriendelijkheid "

"Mijn vrouw kwam met pech te staan en via de anwb naar broekhuis/ Citroendealer te Zwolle gebracht. Het eerste wat de receptionist zei was “we hebben geen leenauto voor u”. Vervolgens werd de auto wel nagekeken, mag ook wel na al het geld wat wij er de afgelopen jaren hebben heengebracht, en er kwam een reparatieadvies uit die niet mis was. Rekening voldaan vanwege het onderzoek en mijn vrouw kon weer rijden maar het probleem kon elk moment terug komen. Achteraf bleek het een vervuilde dynamo te zijn en dat kwam door een lekke turbokoelerslang die 3 maanden daarvoor door jullie is vervangen. Voor dat geld hadden jullie toen ook wel even de dynamo mogen cleanen. Al met al geen goede beurt van broekhuis/Citroen Zwolle."

02-05-2022 | Hernando Goes , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gastvrij, mooi aanbod en vriendelijk."

"Fijn geholpen en ook snel. Klantvriendelijk er ook snel bereikbaar. Merk dat ze echt alles doen om de klant goed te kunnen helpen."

01-05-2022 | Johan Vd Laan , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect bedrijf"

"Op een zeer nette manier ontvangen voor airco check door de balie medewerker ,er werd koffie aangeboden omdat ik een uurtje moest wachten."

11-04-2022 | Pieter , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal goed"

"Goed garagebedrijf, deskundig personeel goede afspraken, kortom zeer tevreden."

11-04-2022 | Douwe, | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Koop hier het merk wat je graag wilt,en nog goedkoper "

"Vriendelijkheid en hulpzaam zit hier wel ingebakken . Koop je hier n auto hoef je niet meer naar de fijne bakker"

08-04-2022 | Pierre , | Broekhuis Zwolle | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren