Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
213 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima"

"Een afspraak dat aan alles heeft voldaan!"

30-11-2022 | Ineke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Goede uitleg werkzaamheden , Je wordt gebeld bij bijzonderheden en uitleg"

25-11-2022 | Henk, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en duidelijk uitleg. Vriendelijk."

22-11-2022 | Kees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig personeel"

"Fantastisch"

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische garage"

"Onze nieuwe auto T Roc bij jullie gekocht Heel tevreden hoe de gesprekken zijn verlopen Wat een vriendelijke begripvolle verkoper(Micheal) die ons alles vertelde met veel geduld alles over de nieuwtjes met veel geduld Super blij mee Ook hoe we verwent zijn Echt een hele fijne tevreden ervaring met onze aankoop Hartelijk dank en groetjes en tot ziens"

16-11-2022 | Tom, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Leuk en aardig geholpen door de afdeling verkoop."

15-11-2022 | Theo, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk. Vriendelijk. Behulpzaam. "

"T-Cross moest voor een inspectiebeurt. Op een aantal vragen heeft medewerker Paul mij heel netjes uitleg gegeven. Van te voren een prijsopgave gehad echter tijdens de inspectie bleek op basis van gereden km dat bepaalde inspectie niet nodig was en werd netjes op factuur in mindering gebracht door Paul. Voor aflevering ging de auto nog even door de wasstraat. Auto Bling Bling, Baas Blij Blij."

14-11-2022 | Gerrit Jan , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede professionele service."

08-11-2022 | Lianne, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Super service en heel vriendelijk geholpen"

"ik heb hier een auto gekocht en ben super goed geholpen door Thomas Biersteker."

07-11-2022 | willem, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zie onder"

"netjes en betrouwbaar"

01-11-2022 | piet, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd de beste service en betrouwbaar."

"Vakkundig en vriendelijk! Onderhoud laten doen en kan de auto is weer in top conditie. Ben al jaren klant en het blijft de beste en meest vriendelijke garage uit ons gebied en omstreken. Vincent bedankt voor de goede service zoals altijd! Toppertjes zijn jullie. Gr, Ronald"

31-10-2022 | Ronald, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en meedenkend"

"Vestiging Heemskerk is erg vriendelijk. Vooral fijn dat ze meedenken en eerlijk advies geven. Ik blijf daarom graag bij deze vestiging terugkomen."

31-10-2022 | Kim , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen en uitstekende service "

"Jaarlijkse onderhoud is goed uitgevoerd"

31-10-2022 | N.Dusseljee , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage, alleen jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar is."

"Vriendelijke medewerkers. Houden je op hoogte van de onderhoudskosten."

25-10-2022 | Cees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Cees, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Heemskerk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Thomas Biersteker top verkoper"

24-10-2022 | Jair, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service, schone occasion (als nieuw)"

"Prettig contact met medewerker Michael die ons vaste contactpersoon was vanaf de proefrit tot afgifte. Goede service vanuit Broekhuis en VW (o.a. pechhulp). De occasion uit 2018 zag er na de onderhoud+schoonmaak (incl. interieurreiniging) als nieuw uit! We kunnen veilig de weg op en plezierig rijden. En weten dat we met vragen altijd terecht kunnen bij Broekhuis. Top"

21-10-2022 | Saskia, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"onderhoudsbeurt perfect gedaan; goede communicatie"

"Keurig afspraak kunnen maken en goed gecommuniceerd omtrent de werkzaamheden"

18-10-2022 | Albert , | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima benadering"

"Degelijk, vriendelijk en vertrouwenwekkend, kortom perfect!"

17-10-2022 | Theo, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke afspraken"

"Alle werkzaamheden worden vooraf goed uitgelegd. Bij het ophalen van de auto wordt het nogmaals doorgesproken wat er gedaan is en er wordt tevens een advies gegeven."

14-10-2022 | Bert Bakker, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantvriendelijkheid ten top!"

"Auto was langs geweest voor een servicebeurt. Ben telefonisch netjes op de hoogte gehouden van wat de verwachtingen waren qua tijd en kosten. Na afloop bleek dat er iets fout was gegaan bij het ontluchten na vervangen van vloeistoffen. Hier werdt op en eerlijk over gesproken, en uiteraard is dit ook gelijk verholpen! Helaas in het verleden ervaringen gehad bij garages die hier niet zo open over zijn, waardoor het maken van foutjes ook een groter punt wordt. Doordat het hier, naar mijn mening, zo goed opgepakt is heb ik dan ook niets dan lof!"

12-10-2022 | Patrick, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen door de heer Lakenman"

"Goede afspraken kunnen maken met de heer lakenman en op zeer prettige wijze onderhandeld"

11-10-2022 | wim peijnenborgh, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste heer Peijnenborgh, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen. We zien u graag een volgende keer weer bij ons in Enkhuizen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer tevreden over uitgevoerde "

"geheel volgens afspraak het onderhoud zoals afgesproken uitgevoerd."

11-10-2022 | Corrie, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en meedenkend bedrijf"

"Mijn vorige auto heb ik bij Broekhuis Heemskerk (toen nog Martin Schilder) gekocht. Daar was ik heel over en om die reden heb ik mijn nieuwe auto ook bij dit bedrijf gekocht. Opnieuw had ik een prettig gevoel. Er werd ruim de tijd genomen en er werd goed meegedacht!"

05-10-2022 | Lidy , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een bedrijf van de "buitencategorie"!"

"Alle onderdelen van dit bedrijf werken uitstekend samen waardoor men zich in vertrouwde handen voelt. Door dit perfecte ondernemerschap reed ik op maandag 12 september "met panne" aan mijn Skoda Yeti naar binnen en op maandag 26 september met een nieuwe VW-T-Roc "blij" naar buiten. Met dank aan de gehele bemanning van Broekhuis Volkswagen Heemskerk!"

04-10-2022 | Andre, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supergoed"

"Ik ben nu al zo’n drie jaar klant van Broekhuis, en ben eigenlijk uitermate tevreden over hen! Zowel bij de aankoop van m’n auto, en service en onderhoud achteraf! Voorlopig blijf ik nog wel even klant van Broekhuis!"

03-10-2022 | Murat , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijk, betrokken en klantgerichte aflevering van de auto ervaren."

"nvt"

03-10-2022 | Jacco, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en professioneel "

"De verkoopmedewerker was prettig en voorkomend in de omgang. Hij luisterde goed naar onze wensen en jij dacht mee. Daarnaast volgde professionele uitleg met betrekking tot de mogelijkheden."

03-10-2022 | GJ, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige betrouwbare service, prima ervaring!"

"Een zeer tevreden klant, die zeker weer terug komt als het nodig is."

03-10-2022 | Inge, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Slechte service"

"Zeker niet klantvriendelijk (Broekhuis Heemskerk)niet meedenkend. Erg teleurstellend als vaste klant.. Volgende keer zoek ik een alternatief."

03-10-2022 | Marcel, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, tot op heden is ons dit niet gelukt. Wil u contact met ons opnemen via 0251-278430 of heemskerk@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Heemskerk

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals ik had verwacht.Netjes vig.afspraak Afgehandeld."

"De wagen ging weg voor een onderhoudsbeurt. Ik was niet in staat om de wagen zelf te brengen. De servicedienst heeft mijn auto opgehaald en weer teruggebracht. Klasse."

29-09-2022 | E.J.M. Meester, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en behulpzaam!"

"Zeer gewaardeerde klantvriendelijkheid en service door de chef (Vincent) zelf. Ik raad iedereen aan om naar Broekhuis Koog aan de Zaan te gaan. Puntje kritiek; de telefoniste mag echt beter luisteren en adviseren."

27-09-2022 | Patricia Eekhof , | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd"

"Al jaren een vertrouwd adres waar ze de tijd voor je nemen en service verlenen."

27-09-2022 | Rob, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel"

"Professioneel en goede service"

27-09-2022 | M, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"Netjes uitgelegd handelingen onderhoud"

26-09-2022 | J.J Schouten, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Snelle service en persoonlijke aandacht"

26-09-2022 | Jan Ophof, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service en duidelijke communicatie naar klant ."

21-09-2022 | Tim , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"goed"

"ik heb een goede ervaring over de aankoop van een auto."

19-09-2022 | Frederike, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt perfect uitgevoerd"

"Contact om onderhoudsbeurt te plannen(dag/tijd) klantgericht Heel fijn geadviseerd over het noodzakelijke/wenselijke onderhoud Onderhoud uitgevoerd zoals vooraf besproken. Na onderhoudsbeurt goed nabesproken. Kosten onderhoudsbeurt zoals vooraf aangegeven"

13-09-2022 | Hans, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Ik word wel goed geholpen "

"Bij afspraak maken vind ik persoonlijk de meneer aan de balie erg nors en een beetje gespannen en gestrest maar het kan aan mijn liggen Monteurs zijn aardig en mee denkend"

12-09-2022 | Marco aalders, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koude douche in service en ontvangst"

"Bij de vestiging Enkhuizen vind ik de ontvangst maar matig. Alsof ze niet zoveel zin hebben in hun werk. Bij de receptie worden ook iedere keer dat ik er kom conclusies getrokken of vragen gesteld om meteen alle verantwoordelijkheid bij jou als klant te leggen. Terwijl ze nog niets eens naar de auto gekeken hebben of dat ik niet eens met een klacht kom, maar met een vraag. Heel bijzonder. Alleen bij de vestiging in Purmerend (van de vestigingen in de buurt) waar ik mijn auto ook nieuw gekocht heb wordt je op de juiste manier behandeld naar mijn mening. Kan Zwaag en Enkhuizen nog wat van leren. Ik ben een eerlijke kritische klant, met kennis van zaken. Het gaat mij niet om de goedkoopste prijs, ik wil kwaliteit en redelijkheid en dat verwacht ik dus van mijn dealer."

06-09-2022 | Tom, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We vinden het spijtig om te horen dat dit uw ervaring is geweest. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact met u opgenomen en bedanken u voor het prettige gesprek. U bent van harte welkom bij ons op de vestiging Met vriendelijke groet, Broekhuis Enkhuizen

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren