Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,1 gemiddeld
634 reviews
9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel gastvrije ontvangst en goede service "

"De service is TOP, erg vriendelijk en gastvrij. Onderhoud aan auto was heel goed en communicatie over kosten was eerlijk en duidelijk. Betrouwbaar bedrijf, hier hoef je niet bang te zijn dat er onnodige kosten/reparaties in rekening worden"

01-12-2022 | Boudewijn , | Broekhuis Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top dealer"

"Goed geholpen met aankoop en nazorg is ook prima."

30-11-2022 | Henry , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Gezellig"

"auto eerder dan gepland geleverd. Faktuur met korting. Uitleg van het dashbord en andere knopjes Koffie jammer zelf pakken. oke 4e skoda dan toch enigszins kind aan huis."

30-11-2022 | patrick, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig geholpen bij broekhuis koog aan de Zaan "

"Alleen de radio en multi media van m’n Skoda enyaq rs doet na 4 dagen al niks meer. Niet echt een eerste goede indruk van de software van Skoda Je zou denken dat dit allemaal al wel opgelost zou zijn. Dit kan je geen kinderziektes meer noemen na zo lang al auto’s met dit systeem uit te leveren."

30-11-2022 | Marcel , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles prima"

"Een afspraak dat aan alles heeft voldaan!"

30-11-2022 | Ineke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed"

"Duidelijke prijsafspraken. Geen verrassingen en duidelijkheid over ophalen auto"

29-11-2022 | Angèle, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, correct en vriendelijk"

"Alles verliep in een goede sfeer. Atersale ook prima"

29-11-2022 | Peter Kersloot, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed geholpen wel duur"

"De Volkswagen onderhoudsbeurt groot, is niet meer dan een volledige inspectie en olie wisselen. Filters etc. en remmen reinigen zitten er niet bij, dit heb je wel bij een Profile. Hierom te duur; had me 100 euro kunnen besparen op het totaal met originele onderdelen en had ik de volledige service gehad. Verder kon de garage mijn onderhoudshistorie niet vinden terwijl de auto nota bene gekocht is bij Broekhuis en altijd onderhouden is geweest bij Broekhuis volgens de verkoper... Raar allemaal voor een merkdealer... zeker als je met deze argumenten auto's verkoopt en onderhoud. Al met al betaal je hier snel te veel."

29-11-2022 | ing. Joel, | Broekhuis Den Helder | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantgericht."

"Proactief, duidelijke en heldere communicatie meedenken in oplossingen. V.w.b. vakmanschap geen enkele twijfel."

29-11-2022 | André , | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heel tevreden."

"Heel tevreden, vriendelijke mensen."

29-11-2022 | K.J.M. Warnars, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk, accuraat, snel en deskundig geholpen."

"Zoals ik al eerder heb aangegeven vind ik de medewerkers aan de servicebalie voor onderhoud klantvriendelijk, accuraat, snel en deskundig."

29-11-2022 | Gerda, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Marjon heeft mij super geholpen!!"

"Tijdens een netwerkbijeenkomst bij Broekhuis in Zwaag wees mijn vrouw de ID5 aan. Marjon ving dit op en heeft direct een proefrit geregeld. Eenmaal terug werd er even gekeken welke auto's snel leverbaar waren en toevallig was er een zwarte ID5 onderweg. 5 weken later reed ik de showroom uit. Super geregeld en heel speciaal in een tijd waarbij we moeten wennen aan een auto bestellen die over minimaal een half jaar pas leverbaar is."

29-11-2022 | Pieter Plas, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Absoluut geweldig"

"Super geregeld en verzorgd door de heer P.Pommer in Alkmaar. Een waar "gastheer"! Alles perfect verzorgd, en dik fijn voor elkaar."

28-11-2022 | Seth Jongerius, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen"

"Goede uitleg werkzaamheden , Je wordt gebeld bij bijzonderheden en uitleg"

25-11-2022 | Henk, | Broekhuis Koog aan de Zaan | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Alles is goed geregeld."

25-11-2022 | Tom van Beers, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Mijn volkswagen t cross heeft voor het eerst bij Broekhuis in Haarlem een servicebeurt gehad en de winterbanden zijn er onder gezet. Alles keurig verzorgd, communicatie verloopt prima, afspraken worden keurig nagekomen. Heel tevreden."

24-11-2022 | Wil, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service, we zijn blij met onze nieuwe auto!"

"Dank Rens!"

23-11-2022 | Vera, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer fijn geholpen met mn nieuwe audi a1 door Mark."

"Prettig, fijn en zeer kundig geholpen, neemt alle tijd voor je, is eerlijk in zn advies daardoor hebben we de perfecte auto voor mij gevonden. Mark mijn dank is zeer groot, groetjes Krista"

23-11-2022 | Krista, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gemaakte afspraken nagekomen"

"De gemaakte afspraak nagekomen en gebeld als er bijzonderheden waren is er contact opgenomen om dit te bespreken en een prijs doorgeven"

23-11-2022 | Tom, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en duidelijk uitleg. Vriendelijk."

22-11-2022 | Kees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Top!"

22-11-2022 | Marten Kruisinga, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en netjes geregeld"

"Ik kwam voor een kleine servicebeurt en ben goed geholpen. Toen de receptie mij vroeg om de auto te wassen stemde ik daarin toe. Voor extra kosten ben ik vooraf gebeld om toestemming. Bij het ophalen werd ik verrast door het ook gestofzuigd zijn van het interieur."

22-11-2022 | R Teunissen, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig personeel"

"Fantastisch"

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en zorgvuldig"

"Ik ben goed en waar er vragen waren ook vlot geïnformeerd. Er werd meegedacht zonder verkooptrucs."

21-11-2022 | Stef , | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen, er wordt naar de klant geluisterd."

"Ik wilde een nieuwe VW ID.3 rijden in 2022, dankzij hun netwerk hebben zij een optie kunnen vastleggen. Fijn geholpen en met enige fabriek vertraging heb ik mijn nieuwe auto dit jaar ontvangen."

21-11-2022 | Martin, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"niet volledig tevreden"

"de opties die op de kaart op de auto stonden aangegeven waren niet allemaal aanwezig"

20-11-2022 | Jan, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service. In 1 woord geweldig."

"Prima service In een woord geweldig"

16-11-2022 | WH. Gillespie, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"distrubitie riem waterpomp enz laten doen voor €1078"

"Reparatie is slecht uitgevoerd, niet alle onderdelen die ge demonteert diende te worden voor de reparatie , zijn niet op de juiste wijze teruggeplaatst. Tevens meerdere stekkers waren niet met elkaar verbonden. Al met al een slechte ervaring met uw filiaal."

16-11-2022 | Herman , | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd om met u contact op te nemen, tot op heden is ons dit niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 0299-314100 of purmerend@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Purmerend Helaas is het ons tot op heden nog niet gelukt om met u in contact te komen

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische garage"

"Onze nieuwe auto T Roc bij jullie gekocht Heel tevreden hoe de gesprekken zijn verlopen Wat een vriendelijke begripvolle verkoper(Micheal) die ons alles vertelde met veel geduld alles over de nieuwtjes met veel geduld Super blij mee Ook hoe we verwent zijn Echt een hele fijne tevreden ervaring met onze aankoop Hartelijk dank en groetjes en tot ziens"

16-11-2022 | Tom, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en vriendelijk geholpen"

"Geholpen door een zeer vriendelijke Martin Lind doch bij aflevering van de auto was Martin ziek en werd door Tim afgeleverd ook zeer vriendelijk Op een paar kleine dingen na die alsnog gedaan worden zeer tevreden met onze Seat Ateca 1,4 150 pk Excellence"

15-11-2022 | Robert, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed bedrijf"

"Keurige en attente behandeling. 100 % tevreden"

15-11-2022 | C. Van Wonderen, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig"

"Leuk en aardig geholpen door de afdeling verkoop."

15-11-2022 | Theo, | Broekhuis Enkhuizen | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Follow Up"

"Na contact te hebben gezocht zou ik worden terug gebeld, dat gebeurde 3 dagen later, ik heb de telefoon niet eens op genomen. Na de eerste grote service beurt, bleek er tijdens de eerste lange auto rit teveel olie bijgevuld en iets met bandenspanning, kon ik weer naar de garage en dat koste weer bijna een middag Terug gebeld door Broekhuis, excuses voor fouten die gemaakt zijn en is in het Broekhuis team doorgesproken als een leer momentje en om gefocust te blijven. Fouten kunnen gemaakt worden, maar liever niet bij mijn auto :)"

15-11-2022 | Cor, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"beleeft ,netjes vakkundig,vriendelijk."

"zie boven."

15-11-2022 | joop, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"afspraak = afspraak. "

"Broekhuis komt gemaakte afspraken na."

15-11-2022 | Ruud, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk. Vriendelijk. Behulpzaam. "

"T-Cross moest voor een inspectiebeurt. Op een aantal vragen heeft medewerker Paul mij heel netjes uitleg gegeven. Van te voren een prijsopgave gehad echter tijdens de inspectie bleek op basis van gereden km dat bepaalde inspectie niet nodig was en werd netjes op factuur in mindering gebracht door Paul. Voor aflevering ging de auto nog even door de wasstraat. Auto Bling Bling, Baas Blij Blij."

14-11-2022 | Gerrit Jan , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service ondanks het personeelstekort "

"Prettig contact met de medewerkers, een deskundig advies over het onderhoud en uit te voeren reparaties. Fijn dat er coulance werd gegeven op de uit te voeren reparaties om de totaal kosten voor een oudere Polo dragelijk te houden, waardoor de auto betrouwbaar en veilig is en blijft (inclusief garantie)."

14-11-2022 | Robert, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect "

"Heb een goede ervaring en begeleiding gehad met de verkoper Danilo"

09-11-2022 | Peter, | Volkswagen Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"zeer ontevreden. Ik ben 7 keer met dezelfde klacht bij Broekhuis Zwaag geweest. Is nog niet opgelost"

"Ik ben uiteindelijk in contact gegaan met Broekhuis in Alkmaar. Zij hebben aangeboden om naar deze klacht te kijken op 5 december a.s. Wat ik ook raar vind is dat ik 43 euro moet betalen voor een huurauto omdat Broekhuis het probleem niet kan oplossen. Met vriendelijke groet, R.G. Streng Jeudje 23 1621 GM Hoorn (NH) 0653693405"

09-11-2022 | Rob, | Volkswagen Zwaag | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Streng, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij contact met u opgenomen en besproken om met u in contact te blijven. Dit naar aanleiding van het werkplaatsbezoek dat gepland staat bij Broekhuis Alkmaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zwaag

9

Daarom ben ik enthousiast

"Heldere en duidelijke afspraken."

"Vooraf prijsopgave en bij afwijkingen wordt er gebeld."

08-11-2022 | Co, | Volkswagen Alkmaar | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren