Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
63 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Super geholpen , er heerst een proffesionele familie sfeer"

24-11-2022 | George, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima, maar in de details ruimte voor verbetering"

"We hebben een Audi Q3 gekocht. Het aankoopproces met contact, begeleiding, offertes en aanpassingen verliep prima. De opvolging en uitvoering hiervan was ook goed. De aflevering verliep prettig en goed contact met de verkoper, maar een aantal dingen waren niet geregeld, zoals aanmelding navigatie, volle tank en aanmelding op MyAudi of begeleiding daarbij. Niet onoverkomelijk, maar wel punten van aandacht voor een ultieme klantervaring."

23-11-2022 | Frank, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles klopt, vriendelijk personeel en heerlijke koffie"

"."

22-11-2022 | Angelique, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vakkundig en meedenkend"

"Wederom weer prima geholpen met grote beurt voor m’n auto met gelijkertijd een apk. Goede communicatie en een vriendelijk luisterend oor. Fijn geregeld dat er ook een acceptabele vervangende auto klaar staat."

14-11-2022 | Edwin, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Zeer klantgericht en snelle professionele vakmensen"

08-11-2022 | Wim, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima koffie , goede service , prettig en kundig personeel."

"Prima organisatie , komen beloftes na, auto was op afgesproken tijdstip klaar , en zo kan ik nog wel een tijdje verder gaan."

08-11-2022 | Pieter, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig geholpen "

"Onlangs heb ik een auto gekocht bij Broekhuis Purmerend en ben ik geholpen door Mark Weterings. Mark heeft mij vriendelijk geholpen en gaf goed antwoord op mijn vragen. Hij spreekt zelfs een paar woorden Volendams, een echte vakman dus."

02-11-2022 | John, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed ."

"Ik heb zeer goede ervaring met Audi dealer broekhuis purmerend . Ik was op weg naar Oostenrijk toen ik ter hoogte van Neurenberg Duitsland problemen met de stuurbekrachtiging kreeg . Door dat het Zaterdag was ,kon de Audi dealer mij niet helpen om dat er geen monteurs waren en geen nieuwe stuurbekrachtiging aanwezig was . Die heeft hij wel besteld , ik moest 6 dagen wachten voor dat de Audi klaar was . Wij moesten nood gedwongen 6 dagen in een hotel door brengen . Aangezien dat ik nog garantie had op de Audi , heb ik na dat ik terug was in Nederland ben ik naar Audi broekhuis Purmerend geweest , en verteld dat ik hotel kosten had gemaakt . Manager Service Ricardo Stam , heeft geregeld dat alles betaald werd . Ik heb met diverse auto dealers te maken gehad , maar nog nooit zo Autobedrijf als Broekhuis meegemaakt . Als ik een cijfer zou mogen geven tussen 1 en10 zou ik ze een 10 geven . Als ik weer een auto zou kopen dan zeker bij Broekhuis . Een eerlijk bedrijf . Een aanrader. . Afz een zeer tevreden klant A van Es . Amsterdam ."

06-10-2022 | A. (Bert) van Es, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en correct"

"Occasion gekocht in Purmerend, fijn en correct geholpen en advies gekregen, en een goede inruilprijs. Bedankt Marco."

05-10-2022 | Bert, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel en klantgericht advies m.b.t. onderhoud "

"Serviceadviseurs en monteurs en denken met de klant mee en doen geen onnodige voorstellen/ werkzaamheden aan de auto."

05-10-2022 | Simon, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant is koning!"

"Service op en top, vriendelijk, deskundig en meedenkend."

04-10-2022 | Martin, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Goed overleg over de noodzakelijke verrichtingen (APK en groot onderhoud). Uitstekende haal en brengservice."

27-09-2022 | Thijs Klerk, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Heel slecht"

"Mooie zaak en mooie auto’s echter afspreken is een ander verhaal. Afspraak gemaakt voor proefrit en inruil voorstel gekregen,en dan er zelf achter moeten komen dat de auto is verkocht zonder dat je een kans hebt gekregen om de auto nog te kopen. Man heeft een dag vrij moeten nemen dus kost nog is een hoop geld en het enige excuus is sorry wij zijn een winkel…… Vind ik echt super slechte zaak"

20-09-2022 | Petra, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig vinden wij het om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en zijn blij dat wij u naar tevredenheid hebben mogen helpen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Audi Purmerend

8

Daarom ben ik enthousiast

"conform afspraak geholpen"

"prima geholpen maar na 4 jaar staat mijn account/kenteken nog steeds op Abnamro? Er wordt weer een poging gedaan om eea te rectificeren."

13-09-2022 | Henk Bos, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Bos, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Na ons laatste contact zijn uw gegevens aangepast en staan nu op de juiste manier in ons klantensysteem. We zien u graag, een volgende keer weer, bij ons op de vestiging! Met vriendelijke groet, Broekhuis Audi Purmerend

10

Daarom ben ik enthousiast

"klant krijgt persoonlijke aandacht, advies en bij aflevering alle tijd voor uitleg."

"Inmiddels mijn 5e Audi aangeschaft en de 1e keer in Purmerend, wel allemaal bij dezelfde verkoper, die door zijn klantvriendelijkheid, openheid, service en humor de aanschaf van een nieuwe Audi tot een mooie ervaring maakt. Overstap van Q2 naar een Q3 Hybride is een relatief kleine als je kijkt naar bediening maar met alle de hybride variant vraagt extra uitleg en die was tot rustig, goed en uitgebreid. Dank tijd en aandacht en de snelle levering van de Q3."

08-09-2022 | leo, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik niet enthousiast

"Service niveau en ambiance passend bij premium-aspiraties van Audi"

"01.Heel netjes mij erop te attenderen dat een afspraak na 15/08 15 % korting oplevert ivm daarna 5 jaar oud van mijn auto. 02.Vervelend en onpraktisch dat er in 2 jaar tijd drie verschillende oliemerken worden gehanteerd voor carterolie. 03.Op dit moment een voor mij onbekend merk, ongetwijfeld voldoet de specificatie aan de eisen, maar komt niet premium over. 04.De gehanteerde prijs/liter is langzamerhand niet meer houdbaar tov leveringen van gelijkwaardige olie via elders /internet"

23-08-2022 | Maurits Wagenaar, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Goede uitleg en oplevering"

11-08-2022 | Tineke, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"in 1 woord kan het ook ... uitstekend"

"verkoper Mark zorgt ervoor dat je met een goed gevoel een auto aanschaft bij Broekhuis Purmerend inruil afspraken tijd alles komen ze netjes na top bedrijf !!!"

04-08-2022 | michel van maris, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Kijkend naar buiten zie ik weer zo een mooie nieuwe Audi staan. Waarom nu juist gekocht in Purmerend en niet ergens anders? In Purmerend voel ik me thuis. Als ik al binnen kom en Peter op me af stapt en me bij mijn naam noemt en ook gelijk mijn koffie pakt hoe ik het wil. En ook weet wat ik van een auto verlang en wat ik leuk vindt. Als er iets mis gaat het ook oplost. Waar heb je dat nog. En ook als Peter er niet is en 1 van de andere verkoop mannen of iemand van de werkplaats de telefoon opneemt gaat het net zo. Heerlijk no nonsens en to the point precies zoals ik het graag zie. Kortom je favoriete dealer vlakbij en doe het bij Peter. Je kan hem niet over het hoofd zien☺."

15-07-2022 | evelyn, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen en werkzaamheden zijn goed uitgevoerd."

"Positieve ervaring. Netjes geholpen, goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en werkzaamheden waren naar tevredenheid uitgevoerd."

11-07-2022 | Andre, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service"

"Kan niet beter."

04-07-2022 | Jeroen Riemeijer, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Erg vriendelijk, open en eerlijk."

29-06-2022 | Mauro Wolters, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"De uitvoering van de servicebeurt is goed, de service naar de klant toe beneden niveau."

"Een leenauto om de afstand naar Warder VV te overbruggen bleek niet mogelijk, alleen tegen extra kosten. Van de opties wachten of een elektrische fiets gekozen voor het laatste. Gelukkig heel mooi weer, hoe gaat dat als het weer slecht is? De een maand van te voren besteld update voor de navigatie bleek niet aanwezig. Dus of een keer extra heen en weer, of de auto een dag later halen. Gelukkig geen afspraken, dus dag later. Weer mooi weer! Ook de hoge kosten die verbonden zijn aan een navigatie-update vind ik, gezien de forse kosten van de servicebeurt eigenlijk buitensporig."

21-06-2022 | Wim Harting, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Super zaak ,vriendelijke mensen met kennis van zaken "

"Mooie professionele zaak met vriendelijke mensen met verstand van zaken !"

13-06-2022 | Marco , | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect geholpen zoals altijd "

"Super vriendelijk zoals altijd en doen hun werk meer dan prima"

07-06-2022 | Rashed , | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed geholpen "

"probleem navigatie en verbinden audi, alles naar tevredenheid nu."

06-06-2022 | risjo productions, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Fantastische service. Snel en accuraat. Zelfs in deze lastige omstandigheden. Gewoon top!"

18-05-2022 | Nico, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettige ontvangst "

"geen straf om bij Broekhuis Audi een tijd te wachten op onderhoudsbeurt"

11-05-2022 | Harry, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles top verlopen"

"Geen bijzonderheden"

11-05-2022 | MC van Altena, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede sfeer"

"Vriendelijk en correct geholpen."

05-04-2022 | Albert, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Naar volle tevredenheid geholpen ."

"Ik wordt altijd goed geadviseerd en de rekening is zelden hoger als de prijsopgave , en mocht t duuder uitvallen wordt ik altijd ingelicht door de garage. Ik heb ook steeds een vaste monteur (Marc Heijnen) die met mijn 14 jaar oude Audi TT omgaat alsof t een nieuwe auto betreft. Grote klasse! Peter Kan."

29-03-2022 | Peter Kan , | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Open, eerlijk, meedenkend"

"Peter Kuin is een fijne verkoper omdat hij niet 'verkoopt.' Hij luistert naar de wensen en probeert daarmee de meest passende oplossing te vinden voor de koper. zeer tevreden over het contact en de afhandeling van zaken."

22-03-2022 | Danny Eijkelenkamp, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle service en meedenkend"

"Prima service en leuk contact gehad met Audi Broekhuis. Met name Pieter Mul heeft mij uitstekend geholpen na een probleem met mijn Audi E-Tron. Hij was meedenkend en heeft adequaat gehandeld bij het helpen naar een oplossing. Nogmaals bedankt Pieter en Audi Zwaag !"

16-03-2022 | Patrick, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Knap prijzige onderdelen."

"Mei 2021 was accu stuk. Daarop vooraf contact opgenomen met garage of accu beschikbaar was. Hierbij telefonisch prijsopgaaf gehad van € 245,-. Toen nadat ANWB geholpen heeft met starten vervolgens naar garage gereden voor vervanging. Dezelfde auto al 12 jaar bij hun in onderhoud. Terwijl ik kon wachten, werd me tussentijds medegedeeld dat accu ineens € 420,- kostte. Begin maart weer bezoek gehad voor beurt en APK. Advies voor ruitenwissers voorruit was eerst € 80,- plus en later in de € 60,- plus. Heb dus geen nieuwe exemplaren laten plaatsen. Best wel prijzig en onoverzichtelijk. Heb dit ook te kennen gegeven bij balie."

15-03-2022 | Jan , | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klant vriendelijk en staan altijd voor je klaar"

"Zijn altijd in voor een praatje en kijken altijd naar een goede oplossing indien nodig. Zeer klantgericht en bellen altijd keurig indien de reparatie of onderhoud duurder uitvalt of ze iets zien wat de nodige aandacht verdient. Al met al een goede en betrouwbare garage die om hun klanten geven."

07-03-2022 | Joey, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en vriendelijke ontvangst door de serviceadviseur."

"Ik had me online aangemeld voor de remvloeistof service/verversen en kreeg direct per email ook een bevestiging van de afspraak. Bij het afgeven van de autosleutel werd mij verteld dat ook de interieurfilter vervangen moest worden, ik ging zondermeer akkoord. Er werd géén mededeling gedaan van de te verwachten kosten. Na verrichte werkzaamheden bleek het factuurbedrag veel hoger dan verwacht, er was, bleek dan, ook een Longlife Onderhoudsservice verricht ! Dit had mij tevoren verteld (cq met mij overlegd) moeten worden, uiteraard zou ik dan ook wel hebben ingestemd zonder voor verassingen te staan."

02-03-2022 | Pao-Han , | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alle problemen verholpen"

"Goeie service, alle problemen werden adequaat verholpen. Goeie communicatie en overleg. Auto rijdt weer als een zonnetje."

21-02-2022 | Robert, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima"

14-02-2022 | Cor Klaassen, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top "

"Snel geholpen en probleem opgelost top ben erg blij"

05-02-2022 | Martijn Meijer, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden"

"Snel en professioneel"

25-01-2022 | Marc, | Audi Purmerend | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren