Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,7 gemiddeld
71 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles goed en netjes afgewerkt"

"Heb mijn s,morgens mijn auto er heen gebracht, laat middag weer terug gebracht maar was nog niet klaar Volgende dag weer de auto terug gebracht omdat die nog niet klaar was, later op de morgen heb ik hem weer terug gekregen. Alles is netjes af gewerkt, wat dingen vervangen, dus ik kan er weer een jaar tegen aan. Dank je wel Groetjes Hennie van Dartel-Koning"

22-11-2022 | Hennie van Dartel-Koning, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prima service!"

"Uiteindelijk kwamen de kosten zelfs nog iets lager uit dan de raming!"

16-11-2022 | Bert Timmerman, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring is uitstekend. "

"De onderhoudsbeurt van de auto is goed verlopen. Ik werd op de hoogte gehouden van de eventuele reparaties en de kosten daarvan alvorens deze zouden worden uitgevoerd. Dat heb ik als erg prettig ervaren."

15-11-2022 | Henk, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, inzichtelijk, eigen gewoon heel goed"

"Behoeft geen uitleg"

01-11-2022 | John, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service en klantvriendelijkheid staat bovenaan de top."

"Staan ervoor voor wat ze doen bellen ook als er iets anders aan moet gedaan worden over de eventuele bijkomende kosten."

25-10-2022 | C., | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" Uitstekend "

"Onderhoudsbeurt is naar volle tevredenheid uitgevoerd."

24-10-2022 | Peter, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima geholpenalles naar wens"

"als boven"

24-10-2022 | Tonny Nijboer, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goed bedrijf, dat met je meedenkt, altijd vriendelijk voor je klaarstaat."

"Ik ben superblij met mijn "nieuwe" (2 jaar) Peugeot 208 2.2 Allure Pack. Er is op een fijne manier met mij meegedacht en ik ben goed geadviseerd. Binnen 5 dagen is de auto rijklaar gemaakt. Dit met dank aan Gert, Adrie, René en de jongens in de werkplaats. De afgelopen week heb ik al heerlijk kunnen rijden in mijn 208. Kortom een blije en tevreden klant. Annelies"

22-10-2022 | A.J.M Roesink, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaringen zijn al jaren goed "

"Ik rijd al meer dan 40 jaar Peugeot Ben begonnen bij garage van Dijk in Heino toen het werd verkocht aan auto Palace in Raalte ben ik ook daar blijven hangen Nu is het overgenomen door Broekhuis en tot op heden is mijn ervaring met jullie ook goed"

18-10-2022 | Ineke, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Service is prima."

18-10-2022 | Willem Stobbe, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service!"

"Goede service!"

17-10-2022 | Bianca, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en vriendelijk geholpen "

"Prettig"

17-10-2022 | Pieter Bos, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele en persoonlijke behandeling "

"Wij voelden ons beiden op een zeer vriendelijke, correcte en professionele manier te woord gestaan. Duidelijke en eerlijke antwoorden op onze vragen. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen!"

11-10-2022 | Hans, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend en volgens afspraak "

"Goed."

11-10-2022 | G Morrenhof, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Top"

10-10-2022 | Anoniem , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Broekhuis Raalte geeft perfecte service. Ik kreeg keurig te zien wat er moest gebeuren, wat eventueel later kon waardoor ik een keuze had, goed begeleid door de receptiemedewerker Adrie. Zeer tevreden!"

03-10-2022 | Michiel , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring bij Broekhuis Raalte"

"Super service en een vestiging van Broekhuiz die een 10+ verdient. Het hele team hartelijk dank! Groet, Jan Kamphuis en zijn Peugeot Parner 66-lJL-9."

27-09-2022 | Jan Kamphuis, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Goede service vriendelijke mensen"

27-09-2022 | Benno Zwerink , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk"

"Klant gerichte benadering, uitstekende service. Beter dan in Deventer."

21-09-2022 | Rudie, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super goede service en klantvriendelijk"

"Uitstekend"

19-09-2022 | Jan Busser, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima "

"Prima geholpen"

19-09-2022 | J RUESINK, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig en fijne service"

"positieve ervaring"

15-09-2022 | Tonny, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke communicatie"

"Prima geholpen, duidelijke communicatie en heldere afspraken."

07-09-2022 | Hans, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima geholpen , fijne communicatie en goed overleg."

06-09-2022 | P., | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantaische service"

"De 1e keer de auto in onderhoud bij Broekhuis Raalte. Zeer goed bevallen. Hele duidelijke communicatie wat er geconstateerd is tijdens het onderhoud waarna er telefonisch contact of het uitgevoerd kan worden incl kostenoverzichr. De dag erna nog een keertje gebeld of alles nog na wens was. Al met al een goede manier van uitgevoerde werkzaamheden, communicatie en nazorg richting de klant."

05-09-2022 | Mark, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed en mee denkend"

"Men denkt met je mee, nemen contact met je op tijdens de beurt om te overleggen. Bij ophalen auto ook nog duidelijke uitleg."

30-08-2022 | Willy, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Het is allemaal goed uitgelegd "

"Goeie ervaring"

29-08-2022 | Karin , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een uitstekende kleinere vestiging waar je je thuis voelt"

"Het inruilen van mijn Peugeot 2008 GT van nog maar net een jaar oud verliep soepel. Ik wilde persé eens een Citroën C4 in een bepaalde uitvoering en die werd net zo soepeltjes samengesteld en besteld als mijn voorgaande drie Peugeots. Er werd goed meegedacht en verstandige aanwijzingen gegeven. Na ruim drie maanden kon ik op feestelijke wijze de nieuwe auto in ontvangst nemen."

23-08-2022 | Sip , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aardige mensen en goede service! "

"Reuze fijn dat we een vervangende auto meekregen. We vinden de mensen in Raalte aardiger dan die in Den Haag!"

23-08-2022 | Christine, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geen klachten en Prima service"

"Ik werd uitstekend geholpen."

22-08-2022 | Gerrit, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben netjes geholpen en prima te woord gestaan."

"Ik ben netjes geholpen en prima te woord gestaan. ik kreeg antwoord op al mijn vragen. En ik ben heel blij met mijn nieuwe Peugeot."

22-08-2022 | Hennie , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super en professionele benadering van de klant."

"De ervaring met dhr. Meijer en Boessenkool is uitermate goed."

19-08-2022 | John Bouwhuis, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldige service en klantvriendelijk!"

"Al vele dealers gehad maar deze Peugeot dealer steekt met kop en schouders boven ALLE dealers uit, wat een geweldige klant- en servicegerichte houding van alle personeelsleden! Iedereen is zeer vriendelijk, flexibel, gastvrij, professioneel, vakkundig en na de onderhoudsbeurt werd zelfs mijn auto keurig netjes gewassen waardoor ik weer met veel plezier en zeer tevreden op weg kon gaan."

18-08-2022 | R.B., | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en prima service "

"Plezierig ontvangen met een kopje koffie en ruim de tijd voor informatie. Goede uitleg bij levering. 8"

17-08-2022 | Ina, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk, professioneel, duidelijk"

"goede service"

15-08-2022 | Nico , | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super!"

"Goede ervaring, afspraak wanneer het ons uitkwam. Achteraf belletje of we tevreden waren. Fijne garage in Raalte"

15-08-2022 | Linda, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn bedrijf"

"Wat een fantastisch, fijn bedrijf. Ik heb de aflevering van mijn nieuwe auto als zeer prettig ervaren. Alles werd mij tot in detail uitgelegd. De verkoper nam alle tijd voor mij wat ik zeer prettig vond. Zeker een aanrader."

15-08-2022 | Gerwin, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes behandeld en afspraken nagekomen heel goed gevoel"

"Prima"

10-08-2022 | Henk Alferink, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig"

"Ben prettig geholpen"

09-08-2022 | Dick Pothof, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en zorgvuldig werk"

"Prettig geholpen en contact over aanbevelingen voor onderhoud airco. Aanbeveling opgevolgd."

09-08-2022 | Hans, | Broekhuis Raalte | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren