Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
84 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend "

"Alle afspraken klopten. Prijzen redelijk. Fijne medewerkers."

22-11-2022 | jacky , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk!"

"Afspraken worden nagekomen. Klantgericht."

20-11-2022 | Martine, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben zeer tevreden over de service die tijdens de APK en jaarlijkse beurt is gedaan. "

"Service prima. Ook de auto schoon terug. een 9."

15-11-2022 | Ad Verschoor, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd vriendelijk en correct"

"Behulpzaam, goede uitleg kortom, het kan niet beter."

08-11-2022 | J.T. van den Eng, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ontvangst en duidelijke afspraken "

"Mooie en duidelijke aanbieding gehad. Tijd gekregen om over na te denken. Afspraken nagekomen. Mooi."

27-10-2022 | Gerrit, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top!"

"Prettige ontvangst, ruim aandacht, voelt vertrouwd, afspraken worden nagekomen, goed telefonisch bereikbaar, behulpzaam en scherp geprijsd."

25-10-2022 | Ger, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en ervaren"

"Jaarlijks breng ik mijn autootje naar deze garage en ik word altijd super geholpen."

24-10-2022 | Minou Stevens, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede snelle service "

"Contact met de werknemers is goed en vriendelijk. Duidelijke uitleg van de handelingen van de controle."

20-10-2022 | Marinda, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ontvangst en vriendelijk personeel."

"Ik kwam voor een reparatie en gelijk een kleine beurt. Deskundig personeel en goede afspraken vooraf."

11-10-2022 | Chris, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima geholpen en geadviseerd"

08-10-2022 | Vincent, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

" ze zijn het afgesproken werk volledig na gekomen"

"als of ik het zelfgedaan zou hebben"

04-10-2022 | pieter, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Goed bereikbaar, kundig en snel. Zeer vriendelijke medewerkers."

30-09-2022 | Paul, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top garage"

"Altijd goede service."

27-09-2022 | Karin, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Altijd goede service"

20-09-2022 | Manon, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed afgewerkt bij ophalen.."

"Ik was al klant in Putten bij de fiat dealer Waar ik Johan Bakker bij Kees Koetsier goed heb leren kennen. Koetsier ging samen met auto palace Groep. ."

12-09-2022 | Toon Stoffels , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurig, op tijd."

"Jaarbeurt en apk keuring. Op de afgesproken tijd begonnen en vlug en goed beurt en keuring afgewerkt. Tijdens het wachten voldoende koffie etc aangeboden gekregen, lectuurtafel gaf interessante info."

05-09-2022 | G.J., | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede informatie gekregen en uitstekend geholpen bij aankoop"

"Uitstekend geholpen"

05-09-2022 | M., | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aankoop andere auto"

"Uitstekende service"

30-08-2022 | Anneke Plette, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn personeel "

"Goed geholpen goede voorlichting en goede service fijne ervaring"

30-08-2022 | Reind, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een eerlijke en oprechte verkoper zonder mooie praatjes"

"Een prettige manier van handelen, de verkoper kwam zijn belofte na en handelde de verkoop netjes af."

30-08-2022 | Edwin, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een feestje van het begin tot het ophalen "

"Zo fijn geholpen, heel persoonlijk erg vriendelijk. Zeker een aanrader ."

30-08-2022 | Yvonne , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed uitgevoerd onderhoud"

"Het is fijn dat bij wijziging van de directie het receptie personeel dezelfde vertrouwde mensen zijn."

29-08-2022 | Dirk, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"No nonsense. Gebeurt wat nodig is (na eventueel overleg) Plezierig contact."

29-08-2022 | Dinie, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Ben tevreden"

"Waren hier voor een jaarlijks beurtje voor onze panda Keurig volgens afspraak geholpen en snel weer klaar Ze hebben lekkere koffie"

23-08-2022 | Ron van Guldener, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"eerste indruk met nieuwe eigenaar goed verlopen."

"keurige ontvangst , snelle afhandeling volgens afspraak"

17-08-2022 | Evert Bezembinder, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Geweldig geholpen. Robin Schouten is een topper. Hij krijgt van mij een dikke vette 10. Wees zuinig op hem."

16-08-2022 | Hilbert, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer klantvriendelijk"

"Goede service en duidelijke informatie over de werkzaamheden"

16-08-2022 | Wim, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzame afhandeling van de vragen"

"Werd goed geholpen door de verkopers. Goede communicatie over de gestelde vragen Afhandelen van de op en aanmerkingen zijn correct gedaan de afspraken werden goed uitgevoerd"

16-08-2022 | Dirk, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima garage"

"Op de planning ging het een en ander mis maar het is goed gekomen. De service is goed en eerlijk. Er worden geen dingen aan de auto gedaan die nog niet nodig zijn. Ik kom er al jaren en dat zal ook zo blijven."

09-08-2022 | Claudia, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goede en vriendelijke accurate service en ontvangt "

"Zoals al gezegd Sinds jaren tevreden over service maar vooral ook de goede eigenschappen van personeel die je het gevoel geven dat je er toe doet!!!"

09-08-2022 | Sjaan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed ontvangen, beurt goed afgewerkt"

"Voor het eerst een wat uitgebreide beurt bij Broekhuis/Peugeot. Gedaan wat moest, tevreden over resultaat. Moest wel even wennen aan de bruikleen fiets, maar vindt een bruikleen auto nog niet nodig. met vriendelijke groet, Hans Maassen"

28-07-2022 | Hans, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima! "

"Duidelijk, gebeld om door te geven wat de extra kosten zijn. Op tijd klaar. Service adviseur vriendelijk en deskundig!"

18-07-2022 | Hester, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Goed bedrijf, kwamen voor een proefrit helemaal naar IJmuiden. Zeer klantvriendelijk. Ben zeer tevreden"

18-07-2022 | Megan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service en ze zijn open, eerlijk en transparant in hun service."

"Goede ervaring en ondanks dat ze zijn overgenomen lever de mensen daar nog steeds de gewenste kwaliteit."

13-07-2022 | Ron van Velzen , | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en vakkundig! "

"Fijn en vakkundig geholpen, alle tijd wordt genomen voordat je een beslissing neemt. Afspraken worden nagekomen, ik ben blij met mijn “nieuwe” 208!"

05-07-2022 | Erik Hazenberg, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles precies uitgevoerd volgens afspraak."

"Alles is volgens afspraak uitgevoerd en er waren geen verrassingen."

27-06-2022 | Henri, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk en professioneel behandeld."

"tijdstippen klopten, auto schoon afgeleverd, afspraken werden nagekomen."

23-06-2022 | Joris Boor, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service van uw verkoop medewerker Fred Renes. "

"Fred Renes is zeer attente verkoper met goed oog voor wat de klant nodig heeft."

21-06-2022 | Helena, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Kleine beurt: prima ervaring."

"Mijn ervaring tijdens de laatst uitgevoerde kleine beurt is prima te noemen."

21-06-2022 | Jan, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne garage"

"Kom er al jaren tot tevredenheid"

20-06-2022 | Leo, | Broekhuis Harderwijk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren