Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,0 gemiddeld
67 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Klantvriendelijk goede afspraken"

28-11-2022 | Henk Hania, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een goed adres om een auto te kopen."

"Een goede en prettige ervaring. Geholpen door een deskundige verkoper. Bij het kopen van onze bij Broekhuis Veenendaal. Een goede uitleg bij het ophalen van onze wagen. Zeker aan te bevelen garage."

31-10-2022 | Dirk, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Ben goed geholpen en een goede uitleg gekregen ben zeer te vreden"

24-10-2022 | AM , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en goede infornatie"

"Goede service en goede infornatie"

21-10-2022 | Steenbreket, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne , klantvriendelijke garage"

"Klantvriendelijkheid, behulpzaam en meedenken!"

20-10-2022 | Liesbeth Thijsen , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Wordt altijd prima geholpen doen wat ze moeten doen goede service verlenen"

17-10-2022 | Dirk , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"gewooon erg goed"

"prima gastvrij."

03-10-2022 | Cees Riemers, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Superservice bij terugroepactie van mijn nieuwe Kuga."

"Monteur kwam toch langs mijn huis en bood aan om mijn auto 's morgens op te halen en 's avonds weer af te leveren. Hij zette 's avonds een schoongewassen en geupdate Kuga weer op onze oprit."

03-10-2022 | Arie de Jongh, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis brengt je veilig thuis."

"Auto beurt laten geven terwijl ik zou wachten. Bij de beurt kwamen een paar zaken naar boven die moesten worden vervangen. Dit werd keurig met mij besproken. Men heeft de zaken na goedkeuring, direct vervangen. Alles naar volledige tevredenheid. Auto netjes gewassen en gestofzuigd. Vriendelijk personeel en duidelijke afspraken. Men bood zelfs nog aan om mij weg te brengen tijdens de werkzaamheden."

13-09-2022 | Machiel van de Werken, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Adriaan van Boven is een aardige verkoper, houdt zich aan de afspraken"

"Adriaan van Boven is een aardige verkoper, houdt zich aan de afspraken."

06-09-2022 | Corry, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Koppeling slipt en maakt een raar geluid van de eerste dag??"

"Ben nu op vakantie met de auto kom er zeker op terug na onze vakantie al contact gehad met Pieter na de oplevering van de auto."

05-09-2022 | Ronald, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Ronald, Het is inderdaad vervelend dat de koppeling een geluid maakt, juist om dat het niet aanwezig was bij de proefrit die U gemaakt heeft en wij het bij het aflever klaar maken van de auto ook niet vernomen hebben. Ik heb van Pieter begrepen dat u na de vakantie contact met ons opneemt om een afspraak te plannen en het geluid te verhelpen. Wij wensen u nog een fijne vakantie en horen graag van U. Broekhuis Veenendaal

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer vriendelijke verkoper"

"Wij hebben onze nieuwe auto gekocht bij Adriaan. Dit is een uiterst vriendelijke man die zich goed aan zijn afspraken houdt."

31-08-2022 | Justin, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima service,"

26-07-2022 | Boele v.d.Velde, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Dure reparatie maar goed uitgevoerd en meegedacht met de klant"

"Mijn Focus moest helaas gerepareerd worden. De reparatie werd prima uitgevoerd en er werd meegedacht om de kosten te beperken. Compliment voor Anton de nieuwe receptionist."

24-07-2022 | André , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede informatie vooraf."

"Prettige sfeer en goede uitleg. Komt betrouwbaar over nog steeds al zo'n 20 jaar."

17-07-2022 | Lidy Codee-Roest, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Kwaliteit en service zijn TOP"

"Goed advies over het uit te voeren onderhoud, afspraak eenvoudig en op korte termijn kunnen maken. Het onderhoud is perfect uitgevoerd, Ben over extra noodzakelijk onderhoud netjes gebeld inclusief de bijkomende extra kosten Gebeld dat de auto weer klaar stond om gehaald te worden."

11-07-2022 | Johan, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

2

Daarom ben ik niet enthousiast

"Waardeloos "

"Zou onderhoud voor onze auto zijn voor een dag maar er moesten remblokken vervangen worden en dat ging 2 dagen duren. Normaal is dat een reparatie zijn van een paar uurtjes dus de auto 2 dagen kwijt.En dan ook nog op de factuur 2 dagen auto huur zetten dus nee nooit geen broekhuis garage Veenendaal mee .."

28-06-2022 | Jan Willem baak, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Wij zijn super goed geholpen met de juiste auto te vinden met dhr. Adriaan van Boven."

"Alles gaat gemoedelijk en je krijgt alle tijd om de juiste auto te vinden."

14-06-2022 | Erik, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Onderhoud is op correcte manier uitgevoerd"

13-06-2022 | Han van Ingen, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik enthousiast

"Onduidelijke factuur"

"Op de factuur is geen specificatie te zien. Domweg een standaardpakket totaal prijs met vermelding van filters is onwenselijk. Het aantal gewerkte uren en materiaal kosten lijkt me niet meer dan billijk. Dat de auto ook gewassen is geeft enerzijds een goed service gevoel maar anderzijds heeft men als klant geen notie wat deze wasbeurt gekost heeft."

09-06-2022 | JCM, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om uw review te bespreken en hebben wij tevens de specificatie toegestuurd. Met vriendelijke groet, Broekhuis Veenendaal

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service en betrouwbaar"

"Zoals altijd zijn de werknemers klantgericht en garage levert goed werk af volgens afspraak"

08-06-2022 | W.J. Tulp, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed "

"Keurig netjes behandeld en goede uitleg"

07-06-2022 | Jan, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed en betrouwbaar als altijd!"

"Alles ging weer als ik gewend ben. Geen verrassingen alles van te voren afgestemd en alles op tijd klaar. Kom altijd vanuit Oosterhout Gelderland naar Veenendaal voor de service en klantvriendelijkheid. En mijn Ford S-max is en blijft een hele fijne auto."

06-06-2022 | Johan , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"een goede, deskundige en prettige garage"

"Ik ben al meer dan 25 jaar bij die garage. Als ik niet tevreden zou zijn, was ik allang naar een ander gegaan."

27-05-2022 | Jaap Abbring, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Zoals altijd goed uitgevoerd onderhoud tegen acceptabele prijs."

10-05-2022 | Dick, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Geen enkele op- of aanmerking"

10-05-2022 | Bas, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van de telefonische afspraak t/m de toelichting op de nota: deskundig en correct!"

"Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt kreeg ik duidelijke toelichting over de mogelijke redenen van het haperende aan/uit systeem. Verder werd ik snel en prettig met een auto naar huis gebracht en afgehaald. Bij de toelichting op de declaratie werd helder uitgelegd dat er mogelijk op termijn een reparatie nodig was, die niet perse nu al gedaan hoefde te worden. Al met al: een deskundige en correcte dienstverlening"

05-05-2022 | Leen , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed, volledige reparatie"

"Goed, maar had graag gehoord dat de auto een nachtje moest overblijven."

03-05-2022 | Dinant Dijkman, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Prettig, en goed georganiseerd"

20-04-2022 | J.B., | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd weer tevreden!"

"Auto voor een beurt geweest, daarover zoals altijd weer tevreden!"

12-04-2022 | Teun, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Auto door jullie opgehaald, werkzaamheden uitgevoerd en weer keurig schoon bij ons afgeleverd."

12-04-2022 | George, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service "

"Vooraf duidelijkheid over de te verrichten werkzaamheden en de kosten. Klopt naderhand altijd, geen verrassingen achteraf. Top."

09-04-2022 | Edwin Jansen , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"positief"

"goede communicatie, nette en goede afhandeling, en een schone auto."

05-04-2022 | marjo, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prettige sfeer"

"Goede behandeling bij de verkoop en aflevering van mijn auto."

22-03-2022 | Hans, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"wij zijn al jarenlang een zeer tevreden klant bij Ford Veenendaal"

"zeer vakkundig en klantvriendelijk"

21-03-2022 | Wil, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afhandeling na total loss en vinden nieuwe auto"

"Alles werd in het werk gesteld om zo snel mogelijk weer mobiel te zijn na ongeluk en vervangende auto."

10-03-2022 | A.G., | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima verzorgd de onderhoudsbeurt"

"Niets op aan te merken!"

04-03-2022 | Jaap, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service "

"Auto voor grote beurt geweest. Werd netjes op de hoogte gehouden. Dus goede communicatie. Auto werd schoon en netjes weer afgeleverd mijn complimenten voor de monteur en de medewerkers daar!"

24-02-2022 | Jack van Barlingen , | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Wederom keurig geholpen"

"Fijne garage, vriendelijk en deskundig personeel. Het hele team bedankt dat we weer veilig de weg op kunnen."

21-02-2022 | Jos, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zoals ik meer dan 40 jaar gewend ben was de service uitmuntend! "

"Het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt verliep in een prettige sfeer waarbij al mijn wensen aan de orde zijn gekomen. Er werd een duidelijke indicatie van de kosten gegeven. Tijdens de beurt ben ik nog benaderd over het een en ander. Ook werd ik tijdig geïnformeerd toen de auto weer klaar was. Bij het ophalen voldoende geïnformeerd over de verrichte werkzaamheden. De auto is conform de afspraken “netjes “ overhandigd."

08-02-2022 | Ido, | Broekhuis Veenendaal | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren