Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,3 gemiddeld
100 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Fijne service, mooie auto en goed gevoel"

"Paar weken terug via Internet een mooie auto gespot. Afspraak gemaakt en proefrit gereden. Goede afhandeling van zaken en auto gewoon thuis bezorgd. Perfecte service en prima afgeleverd! We gaan zeker van genieten van deze mooie 208 !!!"

30-11-2022 | Wim Kers, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nette en korrekte afhandeling van onze service beurt."

"Zeer goed."

28-11-2022 | Angeli , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring met het bedrijf."

"De prettige ontvangst en goede service. Tevens de vooraf gegeven prijsopgave en het telefonisch doorgegeven extra werkzaamheden."

26-11-2022 | Paul, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supergoed gedaan "

"Prima communicatie over mijn jaarbeurt met goede adviezen."

22-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ziet en netjes uit"

"alles is correct uitgevoerd. Vriendelijk personeel."

17-11-2022 | Johan Hemmer, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes behandeld"

"Alles middels een offerte keurig afgewerkt en de auto tiptop afgeleverd"

14-11-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Top service"

"Occasion gekocht, keurig netjes opgeleverd. De auto zag er top uit en we rijden heerlijk rond in onze Peugeot 208."

02-11-2022 | Ron, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service"

"Probleemloos afspraak voor een beurt online gemaakt. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. De beurt is goed uitgevoerd."

02-11-2022 | Auke, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zie onderstaande."

"Prettige samenwerking tussen de adviseur omtrent de verkoop auto, de aankoop nieuwe auto."

01-11-2022 | Willem , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele fijne garage, laagdrempelig en gemoedelijk!"

"Ik kom er al jaren en wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Ga zo door!!"

31-10-2022 | Kelly, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima zoals al jaren"

"Het was weer prima. Ik geef een negen want het is niet mijn vak dus moeten ze zelf bedenken wat nog beter kan."

31-10-2022 | Boudewijn, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig mooie auto en zeer fijn geholpen."

"Via internet auto gevonden. Gebeld-gekeken-gereden-gekocht. Alles snel en netjes geregeld door Broekhuis. Nu de auto een week in gebruik en we genieten er elke dag van. Broekhuis Enschede en natuurlijk de verkoop afdeling met 1 woord GEWELDIG."

30-10-2022 | Marcel, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zowel verkoop als service uitstekend."

"Deze zomer vanaf ons vakantie adres contact opgenomen met afdeling verkoop. na de vakantie de auto bekeken en gekocht. afgelopen week voor een probleempje contact opgenomen met de service afdeling. het probleem werd keurig verholpen. Broekhuis Peugeot Enschede heeft het keurig voorelkaar. Met vriendelijke Groeten, Pieter Brouwer. Friesland."

26-10-2022 | Pieter Brouwer, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Vorige week alsnog afleveringsbeurt voor mijn Peugeot gehad (was ivm drukte niet eerder mogelijk. In goed overleg. oog voor de mens is wat hoog in het vaandel staat bij Broekhuis Enschede. "Paraplu mee meneer het regent misschien straks" Daarnaast en daar gaat het om prima service vwb auto en aflevering"

26-10-2022 | Bert, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"De auto is na de beurt netjes en schoon afgeleverd "

"Ze zijn vriendelijk en leveren goed werk."

25-10-2022 | Freek, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Jaarlijkse beurt "

"Ik ga er van uit dat mijn auto een goede jaarlijkse servicebeurt heeft gehad. In het verleden was dit wel het geval. Dus ik ben tevreden. De auto kreeg zoals elk jaar een wasbeurt . Top."

16-10-2022 | Henk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Jammer "

"Ze hadden gelijk, maar toch jammer dat je een leenauto moet aftanken bij een gebruik van 8 kilometer. Toch naar het tankstation gereden ging voor nog geen 2 euro in. Broekhuis wilde ook aftanken maar die service zou 15 euro kosten plus het bedrag bij tankstation. Als je echt om je trouwe klant geeft (lees 3 auto's gekocht) had je in dit geval gezegd.....mevrouw als u hier 2 euro betaald is het goed zo."

11-10-2022 | Ingrid, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage"

"Altijd welkom voor een kopje koffie. Speelhoekje voor kinderen. Nette wachtruimte. Vriendelijk personeel. Goede zorg voor de auto. Redelijke prijzen."

04-10-2022 | Alma van Touw, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Erg behulpzaam "

"Goede service"

03-10-2022 | Clemens , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles naar tevredenheid "

"Goed"

28-09-2022 | SS Oosterbaan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Alles weer up-to-date en perfect gedaan "

"Netjes geholpen"

28-09-2022 | Pieter, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"ik ben prettig en correct geholpen."

"Ik ben prettig te woord gestaan en mij is duidelijk uitgelegd wat gedaan werd . Ook wat het ging kosten en als er bijkomend werk gedaan moest worden werd ik gebeld."

20-09-2022 | Sake, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al jarenlang klant bij Broekhuis Enschede."

"Auto; Peugeot 307 bouwjaar 2001 (132.000 km) Altijd duidelijk wat de verwachten kosten zijn m.b.t. het onderhoud. Denken ook mee dat de kosten niet uit de hand lopen bij auto van 21 jaar."

13-09-2022 | Jan, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals Boven Uitstekend "

"Prima geholpen"

22-08-2022 | Mia Janssen Meijer, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekende service"

"Vriendelijk en professioneel geholpen. De auto zag er zeer verzorgd uit en voelde gelijk vertrouwd bij de aankoop. De prijs die ik betaalde voor de auto is zeker waar voor je geld."

10-08-2022 | Sander, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Ik werd goed geholpen,daarna werd ik gebeld wat er aan de auto mankeerde en wat ging kosten dat was prima geregeld. Een prima garage. Voor lederen aanbevolen."

09-08-2022 | Harry, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd en deskundig advies en service"

"Al bijna 10 jaar "kind aan huis" bij Peugeot Broekhuis Enschede met mijn derde Peugeot. Vriendelijk en deskundig personeel die klant het gevoel geeft dat hij/zij welkom is. Die bereid zijn om net dat ene stapje extra te doen, als dat nodig is, zodat de klant met een zeer tevreden gevoel en met een tiptop onderhouden auto de zaak verlaat. Zoals het er nu naar laat uitzien zal ik ook de komende jaren nog wel "kind aan huis" zijn bij Broekhuis Peugeot/Opel Enschede."

04-08-2022 | Edwin, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige en deskundige wijze van communicatie"

"Transparante rekening en telefonisch overleg voor extra werkzaamheden. Bij het ophalen staat een perfect gewassen auto gereed."

03-08-2022 | Emile , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Bij Broekhuis zijn echte het autoliefhebbers."

"Monteurs verstaan hun vak. En alle anderen zijn geweldig betrokken!"

03-08-2022 | Henk, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Geweldige behandeling"

25-07-2022 | Han, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top service "

"Uitstekend."

18-07-2022 | Mirella , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantenservice top voor elkaar. "

"Onderdelen op zaterdag laten monteren, maar na de service beurt op woensdag zaten de onderdelen er al op gemonteerd Super service."

05-07-2022 | Gertie, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Meer doen dan er wordt verwacht "

"Wij hebben onlangs een Renault Twingo gekocht bij deze dealer. Vriendelijke vakkundige no nonsense benadering waardoor onze keuze om een occasion te kopen snel een vertrouwd gevoel gaf. Auto is perfect afgeleverd (aan huis)!! Dus ooit voor herhaling vatbaar….!"

05-07-2022 | Esther en Hans Vrenken, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"heel goed geholpen"

"wij zijn heel tevreden met Broekhuis Enschede heel klantvriendelijk en altijd in overleg over de kosten"

05-07-2022 | Bettie Prins, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke service bij Broekhuis Enschede "

"Net als voorgaande keren , nu ook weer een fijne ervaring bij Broekhuis Enschede . Vriendelijk te woord gestaan en netjes tussentijds op de hoogte gebracht hoe de onderhoudsbeurt verliep (en daardoor goed zicht op de kosten). Dat de auto gewassen wordt afgeleverd maakt de service compleet !"

30-06-2022 | M.S. , | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hier voelt de klant zich koning "

"Waren op zoek naar een 2e hands auto voor mijn zoon en hier stond er een. Aangezien we niet om de hoek woonde even gebeld met de vraag of die nog beschikbaar was, ik kreeg dhr Leerkotte aan de lijn die vanaf dat moment alleen maar meegedacht heeft en ik ook nog steeds zeer dankbaar ben. De prijs was bespreekbaar , meneer reed even naar de poetser om te kijken naar eventuele beschadigingen en bij ophalen was de auto reeds voorzien van een beurt en was vervangen wat nodig was, echt een grote pluim."

28-06-2022 | Michel, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top! "

"De medewerkers waren heel vriendelijk, heel professioneel en betrouwbaar! Top ervaring gehad!"

27-06-2022 | Veronica, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"GOEDE EN SNELLE BEDIENING"

"AFSPRAKEN WORDEN GOED AFGEHANDELD EN IN GESTELDE TIJD"

21-06-2022 | RITA STRUIJK, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Werkplaats is goed. Receptie is slecht "

"Werkplaats is goed maar de receptie kan men geen goed afspraken mee maken. Je kunt geen tijd afspreken, met receptie. Tevens is het vreemd dat een dag van te voren de bedragen al vast staan. De auto moest terug voor een terug roep actie van Peugeot. Afspraak was dat we een auto om niets kregen. Maar afspraak met Peugeot werk niet zo. Dus wel een rekening."

15-06-2022 | ROELOF tipker, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Tipker, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is. Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen, helaas is ons dit tot op heden niet gelukt. Wilt u contact met ons opnemen via: 053-4300112 of enschede@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Peugeot Enschede

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super fijne service "

"Heel fijn geholpen eerlijk en transparant. En meedenkend met de afstand"

07-06-2022 | Arina, | Broekhuis Enschede | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren