Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,9 gemiddeld
89 reviews
6

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoud goed uitgevoerd, prijsopgave verschilde"

"Bij de online werkplaatsafspraak kreeg ik een online prijs van 350 euro te zien, in de werkplaats bleek dit 650 te zijn."

21-11-2022 | Jans, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, vriendelijke ontvangst"

"Wij zijn al vele jaren heel tevreden en dat gevoel wordt bij elke keer wanneer we een afspraak maken weer bevestigd. Best knap van jullie."

08-11-2022 | Walter, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden!"

"Voor de "grote" beurt en APK opdracht heel correct uitgevoerd en een duidelijke communicatie over nog openstaand rest reparatie."

02-11-2022 | Abel, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geen kapsones, vriendelijk en geduldig."

"Niets mis mee, vriendelijk en geen kapsones. Het voelde gelijk goed om er een auto te kopen."

01-11-2022 | Gert Buitenkamp, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Superblij zijn we met onze nieuwe Volvo XC90"

"Na weer een aantal heel gezellige uren bij broekhuis assen in de zaak en prima gesprekken mochten we vandaag onze nieuwe auto ophalen. Perfect afgeleverd, super gedaan."

31-10-2022 | Johan, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Hoe vaak moet dit"

"Hoe wil je hebben dat dit moet"

18-10-2022 | Jan, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend. "

"Perfecte service en vriendelijk medewerkers."

22-09-2022 | Jan Van Zanten, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goed"

18-09-2022 | Johan Snijder, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Levering auto is prima, betaling inruil matig"

"Mooie auto gekocht, maar omdat het een btw auto betreft moesten de facturen van de te kopen auto en die van de inruilauto verschillende nota's zijn. Dan is het vreemd dat de nieuwe auto betaald moet zijn voor je het pand verlaat, maar de inruilauto een week later nog niet uitbetaald is. Het zal nog wel komen, neem ik aan. Verder is de service ons overigens prima bevallen."

08-09-2022 | Marcel, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, accuraat en vriendeljk"

"Duidelijk, accuraat en vriendelijk"

05-09-2022 | Pieter Rooijakkers, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"mooi bedrijf, prettige ontvangst, zeer attente verkoopadviseur, kortom erg fijne ervaring met Broekhuis Assen."

31-08-2022 | carla van Dam-Pellenbarg, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Langdurig, bijna 20 jaar, uitstekende ervaring met dit bedrijf"

"Zoals al jarenlang het geval is heb ik uitstekende ervaring met dit bedrijf. Afspraken worden goed nagekomen, noodzakelijke service goed uitgelegd en volgens afspraak uitgevoerd. Het resultaat is dat ik praktisch nooit onderweg heb stilgestaan en dat over vele jaren aan twee V70 Volvo’s gemeten over meer dan 300 000 km niet meer dan € 0.05/km is uitgegeven."

29-08-2022 | Gert, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede uitvoering van de onderhoudsbeurt XC60"

"top"

26-08-2022 | Ruud Fokkens, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig. "

"Klantvriendelijk en professioneel."

23-08-2022 | Pieter, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"vlot en correct geholpen"

"zie boven"

16-08-2022 | Attie, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes geholpen, koffie klaar en auto gereed volgens afspraak."

"Kan niet zoveel toevoegen aan de vorige regel. Ik kom hier al een paar jaar, nog geen negatieve ervaringen gehad. Zelfs een keer een proefrit maken aangeboden gekregen in de nieuwe elektrische XC 40. Was leuk ."

16-08-2022 | Fred, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn geholpen, auto netjes geleverd "

"Auto netjes geleverd, communicatie verloopt soepel."

09-08-2022 | Jeffrey , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden!"

"Tevreden klant tot heden. Nooit eerder zaken met jullie gedaan. Verkoper Hans Last prima zaken mee gedaan. Mooi bedrijf vriendelijke mensen."

04-08-2022 | S. Hazenberg, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon geweldige service "

"Hans Last heeft ons heel goed geadviseerd."

01-08-2022 | Hoekman , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Fijn en deskundig geholpen. "

"Deskundig ontvangen en geholpen. De betreffende monteur kwam tussentijds een update geven van de werkzaamheden en de extra kosten die gemaakt zouden worden. Er werd geen druk uitgeoefend maar gaf hierin advies om bepaalde werkzaamheden wel te laten uitvoeren. Na de servicebeurt was de auto volledig schoongemaakt van binnen en buiten. In één woord: Top!"

01-08-2022 | Dennis, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"super contact en goed geholpen door Hans Last"

"top"

25-07-2022 | Duuk, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helder, duidelijk en transparant."

"Wat ons opviel dat de behandeling van het personeel duidelijk en helder was, geen geouwehoer, geen zielig verhaal maar met plezier en een klantvriendelijk maar toch op een zakelijke manier een overeenkomst kunnen afsluiten."

19-07-2022 | Jaco, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden"

"Meer dan 10 jaar bij Broekhuis Volvo en altijd prettig geholpen dus…"

19-07-2022 | Wim, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Is geweldig zeer vriendelijk en sympathiek "

"Zijn in drie winkels geweest Emmen Hoogeveen en Assen. Hebben uiteindelijk in Aseen gekocht omdat daar we daar ook wonen en doe hebben de auto voor uit Utrecht laten komen niets was te veel. Kan een ieder Broekhuis auto's aanraden."

11-07-2022 | Roel Kamperman, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professionele en klantvriendelijke service. Top zaak"

"Geen negatieve zaken te melden. Alleen maar plus, inclusief de koffie"

11-07-2022 | Jan, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik niet enthousiast

"Vooraf gemelde horten en stoten van de motor niet opgelost"

"De auto (V70 D4) heeft op 16 05 2022 een onderhoudsbeurt gekregen. Bij het maken van de afspraak en bij het brengen van de auto is gemeld dat de motor bij lage snelheden met horten en stoten loopt. Niet zoals het hoort dus. Na uitvoering van de beurt bleek het probleem niet opgelost en slaat de auto soms af. Er zijn geen foutmeldingen. Nieuwe afspraak gemaakt en vandaag 05 07 2022 werd de diagnose gesteld dat de EGR-klep en wervelkamer moeten worden vervangen. Weer een nieuwe afspraak :-( Bovendien een onverwachte kostenpost van ruim €1.500,-, een onaangename verrassing vlak voor de vakantie. Vorig jaar rond deze periode is de EGR-koeler al vervangen. Ik rijd al vele jaren V70 en ben normaliter zeer tevreden over Volvo / Broekhuis. De aandrijflijn van deze V70 D4 is veel helaas nerveuzer / minder prettig dan de voorgangers (D5) en zeker niet zuiniger! Met de hoge kosten door EGR-problemen is de Volvo-ervaring deze keer teleurstellend. Broekhuis had de diagnose gelijk bij de beurt kunnen en moeten stellen."

05-07-2022 | Cor, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Harms, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Inmiddels hebben wij telefonisch contact met u op genomen en hebben uw review besproken. Fijn om te horen dat u tevreden bent met ons als uw dealer. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Volvo Assen

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Monteur weer waar hij het over heeft, zeer deskundig ."

"Kan e.e.a ook technisch goed uitleggen en komt erg vriendelijk over."

05-07-2022 | Arie Algra, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer naar tevredenheid."

"Prettige wijze afspraak kunnen maken.Goede toelichting over verrichte werkzaamheden."

29-06-2022 | Marianne, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klant wordt begrepen en gehoord"

"Na een valse start , problemen bij oplevering auto, niet schoon , rookgeur was nog aanwezig en storing die niet verholpen was , is alles tot volle tevredenheid verholpen. Dit alles door topverkoper Hans Last vestiging Assen. Dit is een werknemer met hart voor de zaak maar zeker voor de klant, hier moet je zuinig op zijn. Het bedrijf E&A cleaning heeft de misser tot volle tevredenheid opgelost door de auto alsnog in topstaat af te leveren aan ons. Wij zijn blij met onze aankoop en zeker met het bedrijf."

26-06-2022 | Wendy de Jonge, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en kwaliteit"

"Bij de aankoop van een jong gebruikte Volvo XC60 werden we zeer kundig en geduldig geïnformeerd. Met de nodige service en klantvriendelijkheid werd de aflevering van de auto geregeld. Eigenlijk alleen maar positief."

22-06-2022 | Erik, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk geholpen"

"Mooie gebruikte Volvo met weinig km’s gekocht. Zat op 3 plekken lakschade. Bij aflevering bleek dat ze 1 plekje vergeten waren weg te spuiten. Afgesproken dat dit na de vakantie opgelost gaat worden. Verder een vriendelijke en behulpzame verkoper. Helemaal top"

21-06-2022 | Aga, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle reactie op aanvraag en fijne en duidelijke communicatie"

"Zie hierboven; verkoper Ruben de Velde"

20-06-2022 | Johan van der Eijk, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Werkzaamheden behorend bij een grote beurt prima uitgevoerd"

"Altijd vriendelijk en correct geholpen door de medewerkers van de werkplaats. Uitstekende kennis van Volvo voertuigen."

16-06-2022 | Louis, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Zijn goed."

"Kom hier al jaren, en wordt netjes geholpen ."

01-06-2022 | A de Vries, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Goede service en voorlichting."

31-05-2022 | E., | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima!"

"Auto gebracht voor werkplaatsbezoek. Ontvangst prettig. Verrichtte werkzaamheden door mij moeilijk te beoordelen. Auto rijdt prima dus ben ik tevreden."

30-05-2022 | A.J.A. Douglas, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel, meedenkend. "

"Zeer correct!"

25-05-2022 | D.A.Nijhuis , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Leuke aflevering"

"Wij werden tijdens onze zoektocht naar een nieuwe auto vriendelijk ontvangen en kregen goede uitleg over de XC 40. We konden een goede proefrit maken en kregen een nette inruilprijs. Tijdens de aflevering konden we onze auto onthullen door het kleed er af te halen. Leuke manier van afleveren"

23-05-2022 | Joop, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Zeer goed en netjes geholpen door Hans! Auto top afgeleverd volgens afspraak"

23-05-2022 | Abele , | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Ontvangst en behandeling zoals het hoort."

"Toelichting ontvangen op de onderhoudswerkzaamheden."

17-05-2022 | Harm, | Volvo Assen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren