Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
75 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Prima klantvriendelijk en goede afspraken."

22-11-2022 | P. Boekhout, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar, behulpzaam en vriendelijk bedrijf. "

"Vanaf 2000, 2 maal V70, xc 90, xc 60 en nu een elektrische xc 40. Dit allemaal gekocht bij Broekhuis Zeist en allemaal geleverd door de aardigste en betrouwbaarste verkoper Jos. Ik denk dat dit genoeg zegt."

15-11-2022 | Hennie, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Prima"

14-11-2022 | B., | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Professioneel "

"Prima"

08-11-2022 | Pieter, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig "

"Van begin tot eind heel plezierig"

03-11-2022 | Van der Linden, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede all round service "

"Groot onderhoud nodig. De garage nam de stappen door en vooraf de verwachting van het prijsplaatje. Besloten eea te combineren met een APK wat mogelijk was. De garage biedt de mogelijkheid om te werken in afgezonderde werkplekken wat fijn is. Tenslotte werd de auto gewassen opgeleverd. Alhoewel dat laatste wel een haastklus was (niet helemaal schoon). Kortom, zeer tevreden."

12-10-2022 | Dirk, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service. Betrouwbaar. "

"Meedenkende medewerkers, passie voor Volvo en erg behulpzaam."

26-09-2022 | Frank, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Met overtuiging gekozen voor Broekhuis Volvo"

"Plezierig contact, mooi aanbod, tijdig nakomen afspraken en verrassende presentatie bij aflevering. We rijden de Volvo met veel voldoening!"

16-09-2022 | Danny, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"Bij aankoop van een nieuwe XC40 uitstekend geholpen, zowel bij aankoop als aflevering. Na aflevering een klein probleempje met de internetverbinding, maar dat was snel en adequaat verholpen."

15-09-2022 | Kasper, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Na een proefrit aan huis en overeenstemming later over inruil, nieuwe auto thuis afgeleverd en “oude” weer mee genomen. Top service!!"

08-09-2022 | Cor, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed gedaan maar net niet top"

"Het was makkelijk afspreken voor de beurt en plezierig dat jullie voor een aantrekkelijk prijs ook de achterbanden konden vervangen. Ik heb de kosten van de beurt vergeleken met vorig jaar en daarbij viel het mij p dat sommige componenten 40% duurder waren dan aan jaar eerder. Zo jagen we met zijn allen de inflatie wel op. Ik wilde mij nieuwe banden voor hebben en de voorbanden achter De monteur ontraadde dat echter en ik volgde zijn argumentering. Ik was echter verbaast dat toen ik de auto ophaalde voor en achter toch gewisseld waren. Vlak voordat ik thuis was met de auto ging het banden alarm af (op een van de nieuwe banden) Ik heb het opgepompt en sindsdien is het niet meer gebeurd dur kennelijk is er na de wisselen niet gekalibreerd."

06-09-2022 | Jan Kossen, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal tevreden"

"Alles is conform afspraak netjes geregeld."

31-08-2022 | Kasper, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima geholpen, keurige service"

"Grote beurt van mijn Volvo is prima verlopen. Service was geweldig, als altijd. Ben netjes te woord gestaan. Net geen 5 sterren omdat de kosten van zo'n beurt wel pittig zijn. Verder tevree"

31-08-2022 | Vincent van Beek, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geholpen! Blij met onze Volvo."

"Wij zijn zeer tevreden over Volvo Broekhuis Zeist. Service staat bij deze dealer hoog in het vaandel. Wij zijn super blij met onze Volvo. Bedankt Edo!"

30-08-2022 | Miranda, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar onderneming"

"Je wordt altijd goed en correct geholpen."

30-08-2022 | Rainer, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen "

"Alle werkzaamheden zijn volgens planning goed afgehandeld. Zowel receptie personeel als de monteurs hebben goed geïnformeerd."

30-08-2022 | Eric, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend service en vriendelijke Servicedesk medewerkers"

"Op korte termijn een afspraak oor service beurt kunnen inplannen nette en professionele Servicedesk medewerkers. De beurt is prima uitgevoerd alleen update van navigatie software niet. Regards Martin Peersmann"

29-08-2022 | Martin, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, duixelijk en meedenkend"

"Goede service en waar mogelijk snel"

23-08-2022 | AJM Van den Belt, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige aflevering occasion"

"Occasion is keurig volgens afspraak geleverd. Op de dag van levering bleken nog niet alle werkzaamheden gedaan te zijn, maar daar hebben we goede afspraken over gemaakt en is naar volle tevredenheid opgelost. Een goede eerste kennismaking met Broekhuis Volvo Zeist!"

17-08-2022 | Harry, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Erg professionele, klantgerichte organisatie."

"Showroom ziet er prachtig uit. Ontvangst heel vriendelijk. Zeer uitgebreide uitleg over elektrisch rijden. Beschikbaarheid voor latere vragen is ook prima. Correcte informatie over levertijd. Aflevering van de auto keurig conform afspraak. Kreeg leuke attentie mee voor thuis in de vorm van een heerlijke taart. Een heel plezierig contact met Jos van der Meij."

01-08-2022 | Wim, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer behulpzaam en bereid tot toelichting en meedenken"

"Zeer vlotte en adequaat gereageerd bij een garantieklacht van mijn Polestar. Ondanks de krapte snel en goed hersteld. (nieuwe speaker voor het externe "geluidssysteem""

30-07-2022 | Hannes, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"auto is prima afgeleverd"

"Slechts 9 maanden levertijd!"

21-07-2022 | Jan , | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede betrouwbare service"

"Mijn Volvo S6o moest voor de APK naar Broekhuis Volvo Zeist ,tevens werd een onderhoudsbeurt gedaan . De onderdelen die gerepareerd moesten worden of vervangen (remschijven ,banden b.v.) werden adequaat behandeld. De 18 jaar oude Volvo rijdt weer prima !! Dank je wel Kevin,Steven en anderen!"

07-07-2022 | E.Kessler_Berlijn, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik ben bijzonder tevreden over de onderhoudsbeurt bij deVolvo garage."

"De twee technici Marouane & Jimmy, die de onderhoudsbeurt van mijn Volvo V40 T3 Polar + Sport hebben uitgevoerd, waren bijzonder vriendelijk en deskundig. Wij hebben de tijd van de onderhoudsbeurt doorgebracht in de showroom. Mijn vrouw en ik waren zeer tevreden. We hebben lekkere koffie gedronken en de kranten gelezen!"

29-06-2022 | Martin Tennekes, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top in 1 zin, geweldig geholpen"

"Zeer hoogstaande service, echt goed geholpen, vakmensen"

27-06-2022 | Rob, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en klantgericht"

"Wat ons als eerste opviel was De persoonlijke ontvangst en aandacht die men voor ons had. Men nam alle tijd. Onze wensen werden geïnventariseerd en na een goed advies namen wij in volle vertrouwen een beslissing en werden we de trotse eigenaar van een XC40."

21-06-2022 | Temel, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Positief, men denkt klantgericht"

"Goede service, attent behandeling."

20-06-2022 | Joop, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en alles volgens afspraak "

"Prima service en alles volgens afspraak"

16-06-2022 | Robert, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Correct, vriendelijk en deskundig contact met verkoopleider"

"Een zeer positieve eerste ervaring met de Broekhuis/Volvo-organisatie."

02-06-2022 | Christiaan, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerste klas"

"Receptie altijd zeer klantgericht en geven service die je buitengewoon kunt noemen!"

24-05-2022 | Eduard Mendlik, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig, deskundig en meedenkend"

"Prettig, deskundig en meedenkend. Een aanrader."

23-05-2022 | Dirk, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top auto, top levering en top aflevering. Nu veel plezier!"

"Geweldig mooie en complete auto met veel rijplezier. Fijn dat de auto ook zo snel geleverd kon worden. Bij aflevering goede begeleiding gehad in de vele mogelijkheden van de auto. Nu ontzettend veel plezier van de auto welke volgens mij nooit gaat vervelen."

23-05-2022 | E. de Groot, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk en vakkundig"

"Ieder jaar, en dat doe ik nu al bijna 10 jaar, breng ik mijn auto voor een beurt vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel naar Zeist. Sinds de aanschaf in 2013 heb ik me daar altijd welkom gevoeld. Ook de manier waarop de reparaties gecommuniceerd worden, komen eerlijk en betrouwbaar over. Daar ik altijd blijf wachten, krijg ik ook een indruk van het personeel dat daar werkzaam is. En dat komt prettig en positief over. Kortom, zolang ik mijn V50 blijf rijden, blijft Broekhuis Zeist daar onlosmakelijk mee verbonden."

23-05-2022 | Hans, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

5

Daarom ben ik enthousiast

"Jammer van die navigatie"

"Ik ben over het algemeen zeer tevreden over Broekhuis. Maar over de navigatie van mijn XC40 en de service daarvan ban ik niet te spreken. Ik beland vaker op een verkeerde plek, moet kilometers omrijden als ik een afslag mis en mag nog steeds 130 rijden op de Nederlandse autowegen. Over dat laatste heb ik vorig jaar bij de beurt een opmerking gemaakt. De reactie was: we hebben geen licentie om die wijzigingen door te voeren. Dit jaar bij de beurt heb ik nadrukkelijk gevraagd om het up to date maken van het navigatiesysteem. Het blijkt dat de aanpassing van de snelheid nog steeds niet is gebeurd. Zonder daar melding van te maken overigens. Als ik dat aankaart wordt daarop nogal laconiek gereageerd. Dit terwijl er een onbuigzame reactie volgt op mijn verzoek om de verlenging van het on call abonnement niet te laten doorgaan. Ik ervaar dit als meten met twee maten. Jammer"

19-05-2022 | John, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer Wynands, Bedankt voor uw beoordeling. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om uw review te bespreken. Met vriendelijke groet, Broekhuis Zeist

8

Daarom ben ik enthousiast

"Buitengewoon tevreden over de aanschaf van de Volvo XC40 B4 R-design"

"In eerste instantie had ik een Volvo T3 GT R-design aangekocht, echter door fouten in de specificatie van de auto bleek dat diverse opties wel gespecificeerd maar niet in de auto aanwezig waren, met name het dode hoek detectie systeem wat voor mij mede bepalend was voor de aanschaf van deze auto, hier was ik uiteraard zeer teleurgesteld over en in overleg met de verkoper is besloten om te zoeken naar een gelijkwaardig alternatief zoveel mogelijk conform de door mij gestelde wensen. Ondanks het feit dat de firma Broekhuis wel 80 stuks gebruikte jonge XC40 in voorraad had was het toch verdomd lastig om een XC40 te vinden die voldeed aan mijn wensen, maar uiteindelijk kon men mij toch een mooi alternatief aanbieden in de vorm van een XC40 B4 R-design, weliswaar was deze aanmerkelijk duurder dan eerder door mij aangekochte T3 maar de firma Broekhuis heeft mij om het goed te maken een aantrekkelijke korting aangeboden en mede dank zij de inspanningen van adviseur/verkoper Mark Klop met wie ik alle onderhandelingen heb gevoerd heeft het toch tot de aankoop van bovengenoemde B4 geleid waar ik heel erg content over ben, dus om een lang verhaal kort af te sluiten, helemaal TOP"

16-05-2022 | Bert, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Service van topniveau "

"Ik kwam met een probleem waarvan niet duidelijk was of ik de veroorzaker was of de garage. Er werd totaal niet moeilijk over gedaan. Sterker nog het probleem werd in no-time opgelost."

02-05-2022 | Ben, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Betrouwbaar en duurzaam, voldoet aan de eisen van deze tijd."

"De afspraken worden duidelijk met de klant gemaakt en ook uitstekend nagekomen en uitgevoerd. Het personeel is vriendelijk, kortom: wij zijn erg tevreden over Broekhuis Volvo Zeist"

15-04-2022 | Anne, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"vriendelijke en correcte receptieontvangst. Veel kennis en ervaring"

"Goede correcte afspraken te maken Halen en brengen na afleveren van de auto voor onderhoud. Vooraf aangeven van kosten vervangende onderdelen . Auto wordt weer netjes en schoon afgeleverd. Kosten zijn navenant vervangingen en/of verbeteringen."

12-04-2022 | W.J.Baan, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"kwaliteit en klantvriendelijkheid in één bedrijf"

"Het gemak van een afspraak maken en de klantvriendelijkheid van het personeel, fantastisch"

11-04-2022 | Rob , | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische service."

"Bijzonder vriendelijke, vakkundige medewerkers. Auto helemaal schoon gemaakt na grote beurt. Telefonisch overleg over hoe en wat van grote beurt gedurende uitvoering ervan. Geen verrassingen dus. Echt top!"

11-04-2022 | Bob, | Volvo Zeist | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren