Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,2 gemiddeld
100 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Broekhuis Groningen: klant- en servicegericht "

"Onze jonge verkoper/contactpersoon die zagen we in bijna een jaar( wachtend op onze nieuwe auto) uitgroeien tot een prettige en bekwame verkoper. Mooi om te zien! De sfeer op de locatie te Groningen voelde als heel plezierig en servicegericht!"

24-11-2022 | Kees&Riet, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uiterst tevreden; zeer veel service (gebruik leenauto’s) geen verkooppraatjes."

"Uitermate plezierig!! Als klant werd alle ruimte gegeven om een beslissing te maken. Voorbeeldfunctie voor een autoverkoper. Voorbeeld bij uitstek van “ klant is koning”"

23-11-2022 | Ludy, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"mijn ervaring was zeer goed wat ik ook gewend ben bij deze garage"

"Zoals ik hierboven al beschreven heb ben ik perfect geholpen zowel door de werkplaats als door de verkoop medewerker Stijn van Erp"

22-11-2022 | sebo woldringh, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede afhandeling feedback"

"Contact met vestigingsdirecteur was adeqaat"

22-11-2022 | Herman de Mönnink, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst door o.a. receptie, werkplaats en showroom!"

"Bij binnenkomst weet de receptie meteen wie er binnen komt. De ontvangst door de monteur is zeer vriendelijk en de klant kan precies uitleggen wat de bedoeling is van het bezoek. De wachtruimte met leestafel en koffieautomaat is prima uitgerust. Tijdens de wachttijd is een bezoek aan de werkplaats mogelijk, met daarbij een goed en kundig gesprek met de monteur. De klant wordt zo ook op de hoogte gehouden van de werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt en de eventueel ontdekte mankementen. Prima, ga zo door!"

22-11-2022 | Hans , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Auto uitstekend onderhouden en ikzelf prima ontvangen"

"Bij ontvangst: "gaat U maar zitten, pak iets te drinken; de monteur komt zo bij U". "Heeft U nog bijzonderheden, waar ik op moet letten?" Na het lezen van de krant en Volvo Drive, komt de monteur terug en geeft de sleutels, gaat met me de afgesproken betaling afhandelen en de auto kan weer mee: schoon gewassen en weer goed onderhouden voor een jaar rijplezier."

22-11-2022 | Anjo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke monteur en receptie..."

"Vriendelijk geholpen door de monteur van Broekhuis Volvo Groningen. Onze Volvo V60 had een grote beurt nodig, en nog een vervolg afspraak. Alles in een week geregeld. Top !"

21-11-2022 | Gretha, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goed voorgelicht en overweging onzerzijds in acht genomen"

"Informatie neutraal gegeven. Behulpzaam bij aanschaf auto die op een andere locatie stond. Oude auto had enig mankement, daar is goed mee omgegaan."

20-11-2022 | Nanny ter Wiel, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Service is goed, perfect geholpen"

"zie boven genoemd"

16-11-2022 | Frank Jacobs, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Met Melvin Braam goed contact gehad over een nieuwe XC60 (jonge occassion) en mijn oude kunnen inruilen. Snelle en goede communicatie, ook in het weekend. Fijne onderhandeling, testrit aan huis en goede nazorg. Ik zou iedereen Broekhuis aanraden!"

11-11-2022 | Jeroen, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed ontvangen, prettige sfeer"

"Persoonlijk met de monteur gesproken, die duidelijk heeft uitgelegd wat er ging gebeuren, alles naar wens gedaan, prima gevoel toen ik de auto weer ophaalde"

08-11-2022 | Wim, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima gesprekken en fijne auto gekocht."

"We zijn uitstekend geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto en de verkoop van de 2 oude. Graag komen we bij Broekhuis terug."

07-11-2022 | Theo, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Rustig, vriendelijk en duidelijk."

"Prima service tot en met aflevering."

01-11-2022 | Roel, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"altijd zeer verzorgd"

"zoals al eerder ervaren en gemeld zeer tevreden over klanten service. Ik schrok wel wat van de rekening. Maar ja, het si een Volvo.......Ik was wat verbaasd ,dat de auto na ander half jaar al nieuwe ruitenwissers nodig heeft, nog nooit eerder bij andere voertuigen meegemaakt."

25-10-2022 | Harko, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Bedrijf vol positiviteit "

"Goed ontvangst door de baliemedewerker. Goed en correcte communicatie. Monteur heeft van begin tot het eind mij zeer goed geadviseerd. De rekening is conform werkopdracht keurig afgerekend. Voor dit team van Broekhuis Groningen, Volvo dealer, rij ik graag 30 km. Vervangend vervoer is zonder meer beschikbaars"

25-10-2022 | H., | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede afspraak, goede follow up, prima service"

"..."

25-10-2022 | B., | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig dealer voor aankoop elektrische auto"

"Prettig aankoopproces van Volvo xc40. Goede uitleg, ook bij oplevering."

19-10-2022 | Janette, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Auto werd voor een beurt opgehaald en aan het eind van de dag weer teruggebracht. Gelijk de winterbanden erop laten zetten. Monteur belde nog even over hetgeen hij verricht had. Top service."

19-10-2022 | Peter, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk, geen verborgen agenda, proactief."

"De verkoper, Stijn van Erp, was open naar ons, drong ons niets op en - uiteindelijk gaf hij ons, zelfstandig een hoger inruilbod dan hij in eerste instantie kon doen. Voorts was de aflevering naar behoren. Dank daarvoor."

17-10-2022 | Willem, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"alles prima verlopen"

"Prima contact, alles is perfect verlopen."

11-10-2022 | Martin, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede ervaring bij aankoop Volvo v40"

"Uitstekende behandeling en afleveringen door Stijn. Uitgebreide uitleg bij aflevering van de auto."

06-10-2022 | Corné, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer klantvriendelijk gericht"

"erg vriendelijk goede service en betrouwbaar. ondanks de afstand tussen Groningen en Brabant komt er een chauffeur met de auto om een uur proef te rijden dat is service. na de aankoop alles keurig volgens afspraak afgehandeld. Gr kees en elly van helden"

04-10-2022 | Kees, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Een goede ervaring "

"Ik heb goede ervaringen met Broekhuis"

04-10-2022 | Jur van Bijnen, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"In de heer Spil heb ik een heel goed aanspreekpunt. Hij zorgt dat onze auto wordt opgehaald (doet hij meestal zelf) en weer terug in de garage wordt gezet en zorgt ervoor dat aan de auto gedaan wordt wat moet gebeuren en niet meer dan dat. Geweldig tevreden dus."

04-10-2022 | Feiko (Veenstra), | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Beurt goed uitgevoerd"

"Was 2e beurt na 2 jaar. Netjes kunnen wachten en auto na die tijd netjes gewassen"

19-09-2022 | Bouke, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en correct geholpen."

"Aankoop en aflevering xc40 recharge netjes en correct verlopen. Zeer tevreden."

13-09-2022 | Enne kleine , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service, en ze nemen de tijd voor je."

"Vanaf het begin heel goed meegedacht en enthousiast. De aflevering was echt een feestje, zeker in vergelijk met voorgaande ervaringen bij andere bedrijven. We misten eigenlijk alleen een bloemetje. ;p"

13-09-2022 | Ad, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Goed"

05-09-2022 | Geert, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top auto's en top service."

"Mijn Volvo XC60 omgeruild naar een Volvo V90. Compleet met nieuwe banden, afleveringsbeurt etc binnen twee weken. Dik tevreden."

31-08-2022 | Han , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en eerlijk en oprecht"

"Niks op aan te merken. Broekhuis Volvo Groningen heeft oog voor de klant mbt klantvriendelijkheid, vakkennis en eerlijkheid. Bij binnenkomst wordt je al vriendelijk welkom geheten door de baliemedewerkster. Er wordt ook tijd genomen in het gesprek door de verkoopmedewerker. Erg tevreden zijn we over Stijn die ons erg goed geholpen heeft. Top! Niks op aan te merken! Wij komen zeker terug!"

24-08-2022 | Gerwin , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende service,inclusief halen en brengen"

"Zie bovenstaand"

22-08-2022 | Sikke, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgerichte en klantvriendelijke benadering."

"Ik ben jaren tot volle tevredenheid klant bij deze dealer. Reden van mijn tevredenheid is het goed aanvoelen van mijn wensen en eisen t.a.v. het onderhoud van mijn Volvo XC70, hetgeen resulteert in een auto in prima staat van onderhoud. Zelfs na 14 jaar en meer dan 320.000 km."

08-08-2022 | Marco van den Ende, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Positief"

"Werk uitgevoerd volgens schema. Na gereed goede en duidelijke uitleg van de monteur."

08-08-2022 | Jan J. Medema, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Blij dat we op korte termijn een afspraak konden maken."

"Prima en snelle service en probleem met de airco meteen opgelost."

08-08-2022 | Dick , | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima Volvo dealer"

"December 2021 een XC40 T5 Recharge Full Options besteld na taxatie en goede inruilprijs huidige Volvo. Door problemen met halfgeleiders ( heeft gehele auto industrie last van) geplande aflevertijd augustus 2022. Eind juli bericht dat de auto 3 augustus opgehaald kon worden dus perfect volgens afspraak. Dank aan Matthijs van Vliet voor de prettige en correcte afhandeling en het prima verlopen traject. En nu genieten van de nieuwe Volvo!"

04-08-2022 | Harry en Aukje Sloots, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht en plezierig contaxt"

"Zeer prettige ervaring met stijn. Denkt pro actief mee en een prettige no nonsens instelling. Prettige en heldere communicatie"

19-07-2022 | John De boer, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eens een Volvo, altijd (26 jaar) Broekhuis! "

"Bij Volvo broekhuis Groningen als gewaardeerde klant zeer tevreden. Eerlijk advies, service zoals verwacht mag worden en onderhoud en communicatie zijn top! De Zweedse betrouwbaarheid in bedrijfsvoering."

19-07-2022 | S. Lanters, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Keurige afhandeling "

"Zowel koopcontacten als contacten met de werkplaats verliepen perfect met correcte service en afhandeling."

18-07-2022 | Jan, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ik heb zeer goede ervaringen met garage Broekhuizen Groningen."

"Mijn woonadres is 200 kilometer verwijderd van garage Broekhuizen Groningen. Deze afstand is voor mij geen probleem om toch het reguliere onderhoud bij deze garage te laten uitvoeren. Juist omdat het een prettige garage is met deskundig personeel. Ook de dames bij de receptie zijn altijd bereid om een onderhoudsbeurt voor mij zo gunstig mogelijk in te plannen."

13-07-2022 | Geert, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Heel eenvoudig, service is GOED."

"Positieve ervaring. Ondanks dat ik waarschijnlijk nooit meer op deze vestiging zal komen van Volvo Broekhuis Groningen. Maar het was het zeker waard om 2 keer de rit naar Groningen te maken. Schitterende auto gekocht maar ook een hele mooie volledige V90CC in geruild. Ik verwacht dat de onderlinge eind actie op 2 september vlotjes verloopt. MVrGr Eric van den Meiracker"

12-07-2022 | Eric, | Volvo Groningen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren