Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,1 gemiddeld
84 reviews
8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Goed en duidelijk uitleg. Vriendelijk."

22-11-2022 | Kees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig personeel"

"Fantastisch"

22-11-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische garage"

"Onze nieuwe auto T Roc bij jullie gekocht Heel tevreden hoe de gesprekken zijn verlopen Wat een vriendelijke begripvolle verkoper(Micheal) die ons alles vertelde met veel geduld alles over de nieuwtjes met veel geduld Super blij mee Ook hoe we verwent zijn Echt een hele fijne tevreden ervaring met onze aankoop Hartelijk dank en groetjes en tot ziens"

16-11-2022 | Tom, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Eerlijk. Vriendelijk. Behulpzaam. "

"T-Cross moest voor een inspectiebeurt. Op een aantal vragen heeft medewerker Paul mij heel netjes uitleg gegeven. Van te voren een prijsopgave gehad echter tijdens de inspectie bleek op basis van gereden km dat bepaalde inspectie niet nodig was en werd netjes op factuur in mindering gebracht door Paul. Voor aflevering ging de auto nog even door de wasstraat. Auto Bling Bling, Baas Blij Blij."

14-11-2022 | Gerrit Jan , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en meedenkend"

"Vestiging Heemskerk is erg vriendelijk. Vooral fijn dat ze meedenken en eerlijk advies geven. Ik blijf daarom graag bij deze vestiging terugkomen."

31-10-2022 | Kim , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen en uitstekende service "

"Jaarlijkse onderhoud is goed uitgevoerd"

31-10-2022 | N.Dusseljee , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage, alleen jammer dat er geen vervangende auto beschikbaar is."

"Vriendelijke medewerkers. Houden je op hoogte van de onderhoudskosten."

25-10-2022 | Cees, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Beste Cees, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. We zien u graag een volgende keer weer bij ons op de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Heemskerk

10

Daarom ben ik enthousiast

"goede service, schone occasion (als nieuw)"

"Prettig contact met medewerker Michael die ons vaste contactpersoon was vanaf de proefrit tot afgifte. Goede service vanuit Broekhuis en VW (o.a. pechhulp). De occasion uit 2018 zag er na de onderhoud+schoonmaak (incl. interieurreiniging) als nieuw uit! We kunnen veilig de weg op en plezierig rijden. En weten dat we met vragen altijd terecht kunnen bij Broekhuis. Top"

21-10-2022 | Saskia, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima benadering"

"Degelijk, vriendelijk en vertrouwenwekkend, kortom perfect!"

17-10-2022 | Theo, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijke afspraken"

"Alle werkzaamheden worden vooraf goed uitgelegd. Bij het ophalen van de auto wordt het nogmaals doorgesproken wat er gedaan is en er wordt tevens een advies gegeven."

14-10-2022 | Bert Bakker, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en meedenkend bedrijf"

"Mijn vorige auto heb ik bij Broekhuis Heemskerk (toen nog Martin Schilder) gekocht. Daar was ik heel over en om die reden heb ik mijn nieuwe auto ook bij dit bedrijf gekocht. Opnieuw had ik een prettig gevoel. Er werd ruim de tijd genomen en er werd goed meegedacht!"

05-10-2022 | Lidy , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een bedrijf van de "buitencategorie"!"

"Alle onderdelen van dit bedrijf werken uitstekend samen waardoor men zich in vertrouwde handen voelt. Door dit perfecte ondernemerschap reed ik op maandag 12 september "met panne" aan mijn Skoda Yeti naar binnen en op maandag 26 september met een nieuwe VW-T-Roc "blij" naar buiten. Met dank aan de gehele bemanning van Broekhuis Volkswagen Heemskerk!"

04-10-2022 | Andre, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supergoed"

"Ik ben nu al zo’n drie jaar klant van Broekhuis, en ben eigenlijk uitermate tevreden over hen! Zowel bij de aankoop van m’n auto, en service en onderhoud achteraf! Voorlopig blijf ik nog wel even klant van Broekhuis!"

03-10-2022 | Murat , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettig en professioneel "

"De verkoopmedewerker was prettig en voorkomend in de omgang. Hij luisterde goed naar onze wensen en jij dacht mee. Daarnaast volgde professionele uitleg met betrekking tot de mogelijkheden."

03-10-2022 | GJ, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Keurige betrouwbare service, prima ervaring!"

"Een zeer tevreden klant, die zeker weer terug komt als het nodig is."

03-10-2022 | Inge, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Slechte service"

"Zeker niet klantvriendelijk (Broekhuis Heemskerk)niet meedenkend. Erg teleurstellend als vaste klant.. Volgende keer zoek ik een alternatief."

03-10-2022 | Marcel, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig om te lezen dat dit uw ervaring is geweest. We hebben geprobeerd contact met u op te nemen, tot op heden is ons dit niet gelukt. Wil u contact met ons opnemen via 0251-278430 of heemskerk@broekhuis.nl Met vriendelijke groet, Broekhuis Volkswagen Heemskerk

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vertrouwd"

"Al jaren een vertrouwd adres waar ze de tijd voor je nemen en service verlenen."

27-09-2022 | Rob, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service en duidelijke communicatie naar klant ."

21-09-2022 | Tim , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Onderhoudsbeurt perfect uitgevoerd"

"Contact om onderhoudsbeurt te plannen(dag/tijd) klantgericht Heel fijn geadviseerd over het noodzakelijke/wenselijke onderhoud Onderhoud uitgevoerd zoals vooraf besproken. Na onderhoudsbeurt goed nabesproken. Kosten onderhoudsbeurt zoals vooraf aangegeven"

13-09-2022 | Hans, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klant gericht, goede service "

"Goede service"

31-08-2022 | Ton, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service zoals verwacht"

"Van tevoren goed geïnformeerd, zodoende geen nare verrassing."

30-08-2022 | Ronald, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Prima dealer, duur autootje"

"Wat een prettige dealer is dit. Denkt mee. Prettig contact."

23-08-2022 | Patrick, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en klantvriendelijke service!"

"Online een auto gezien waar ik interesse in had en na telefonisch contact kon ik 2 dagen later een proefrit maken. Na nog geen 2 weken stond de auto klaar om opgehaald te worden. Duidelijke communicatie en ook na de eerste kilometers gebeld hoe de auto beviel. Zeer vriendelijke mensen waar je ook altijd weer terecht kunt met je vragen!"

13-08-2022 | Richard, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Na onderhoudsbeurt werkt ACC niet meer "

"Contact werkplaats voor het maken van een onderhoudsbeurt is prima. De monteurs vinden het ook vervelend dat de ACC niet meer werkt na de beurt. Hierdoor moet de auto weer een dag terug na de garage en dat duurt ook nog eens 3 weken. Zeer adequaat gereageerd op klacht door vestigings directeur. De ACC werkt inmiddels weer."

01-08-2022 | Anne-Marie, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Persoonlijk en altijd extreem vriendelijk "

"Ik ging eigenlijk langs om een beetje informatie te krijgen en liep uiteindelijk de deur uit met een offerte. Ik ben geholpen door Michael die mij alles in detail uitlegde en toch nog even de nieuwste Polo liet zien die ze net binnen hadden gekregen. Michael is van het begin dat ik de showroom binnenstapte tot de handtekening op het verkoopcontract altijd bereikbaar gebleven en zeer behulpzaam. Heel veel dank daarvoor."

19-07-2022 | Stefano, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Netjes opgebeld om dingen te bespreken"

19-07-2022 | Kemkers , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en duidelijk alles geregeld "

"Een proefrit was snel geregeld en na de aankoop had ik binnen 2 weken mijn auto en met vragen kon ik gewoon bellen en kreeg duidelijke antwoorden ik ben zelf ook opgebeld hoe de auto rijd en of ik vragen had. Ik ben erg tevreden vriendelijke mensen en met vragen kun je altijd bellen."

16-07-2022 | Marjan, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig advies en heel vriendelijke bejegening"

"We hebben het contact als heel vriendelijk ervaren. Deskundige uitleg en er werd goed meegedacht. Ook na de koop kregen we adequate informatie. Al met al zijn we bijzonder blij met onze aankoop en vooral ook omdat we de ervaring uit voorgaande jaren hebben dat we ook bij problemen altijd prima geholpen werden en zullen worden. Prettig bedrijf met fijne mensen, dat leidt naar een auto in de lijn als voorheen en met nog meer mogelijkheden. Ga zo door!"

13-07-2022 | Hanneke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken."

"Heldere communicatie over omvang en kosten van de onderhoudsbeurt"

12-07-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Uiterst tevreden over benadering verkoper en het aanschaffen van een auto!"

07-07-2022 | Ineke, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Een zeer tevreden klant. "

"Ik ben al jaren een trouwe klant bij Broekhuis en ervaar de gegeven service als bijzonder prettig. Ik hoop dit nog jaren te kunnen doen."

04-07-2022 | Ellen , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"UItstekend klantgericht"

"Bij aankoop nieuwe auto eerlijk open en professioneel geholpen."

01-07-2022 | Johan, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Er word tijd voor je genomen."

"Volledige aandacht voor mij,vriendelijk en attent."

27-06-2022 | Annet, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Uitstekend "

"Alles goed"

27-06-2022 | Peter, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Goede service"

21-06-2022 | Sander, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend "

"Goede service, duidelijke afspraken."

21-06-2022 | Fred, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zoals altijd prima!"

"Goede service, duidelijke communicatieover de kosten."

06-06-2022 | Yvonne Breuer, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd goed en vertrouwd!"

"Duidelijk wat er moet gebeuren en service is heel goed."

06-06-2022 | Erik, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede snelle service"

"Vrijdag gebeld, maandag terecht! Snelle service en vriendelijke personeel. Stellen je goed op de hoogte en gaan pas aan de slag na overleg."

31-05-2022 | Nick, | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Duidelijke uitleg van de noodzakelijke reparaties en er wordt met mij meegedacht. Erg fijn. Broekhuis wordt net zo klantvriendelijk als Schilder destijds was."

17-05-2022 | Henriette , | Broekhuis Heemskerk | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren