Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

8,7 gemiddeld
109 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geholpen "

"Alles is goed geregeld."

25-11-2022 | Tom van Beers, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goede service"

"Mijn volkswagen t cross heeft voor het eerst bij Broekhuis in Haarlem een servicebeurt gehad en de winterbanden zijn er onder gezet. Alles keurig verzorgd, communicatie verloopt prima, afspraken worden keurig nagekomen. Heel tevreden."

24-11-2022 | Wil, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Gemaakte afspraken nagekomen"

"De gemaakte afspraak nagekomen en gebeld als er bijzonderheden waren is er contact opgenomen om dit te bespreken en een prijs doorgeven"

23-11-2022 | Tom, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch "

"Top!"

22-11-2022 | Marten Kruisinga, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"helemaal goed "

"zoals altijd prima service. behulpzaam, vriendelijk, voorkomend. geen moeite teveel om technische zaken m.b.t. reparaties etc. nog een keer uit te leggen."

07-11-2022 | Rob Rutten, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Goed niets aan te merken"

07-11-2022 | Chiel , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Mijn ervaring in Broehuis is goed ervaren "

"Hierbij heb ik steeds een auto gekocht bij Broekhuis Alkmaar maar als slecht ervaren. Ik had de moed al opgegeven bij Broekhuis en toen kwam ik een mooie Volkswagen up blauw tegen en toen dacht ik bij mij zelf doen of laten lopen. Maar deze up stond in Haarlem en ik kreeg na enige tijd toch zin in een auto. De service en het personeel ( Rico Lap ) waren beter dan in Alkmaar. Vriendelijk geholpen en de service was perfect Bedankt Rico Lap en Broekhuis Haarlem."

01-11-2022 | NCP Zuurbier , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima ontvangst van de balie medewerkers."

18-10-2022 | H. , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

3

Daarom ben ik niet enthousiast

"Jammer dat er niet met de klant wordt meegedacht "

"Goedendag! Qua auto en onderhoud geen klagen, echter krijg ik 2 dagen voor de onderhoudsbeurt een bel met de mededeling dat de auto een terug-roep-actie zal moeten ondergaan; of het gelijk meegenomen kan worden? Ja! Geen probleem natuurlijk, echter duurt het onderhoud dan geen 2 uur, maar een gehele dag! Daar wij contractueel geen huurauto hebben vastgelegd binnen 24 uur, dienen wij hiervoor te betalen. Het is de omgedraaide wereld! Er zijn blijkbaar productie fouten geconstateerd en toch dient de klant te betalen voor een leenauto. Daarbij dien ik ook nog een dag vrij te nemen, aangezien het niet op een zaterdag verholpen kan worden. Waar is de service Broekhuis? Één ding is duidelijk, de klant is geen koning hier!"

17-10-2022 | James , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"Ik ben heel goed geholpen door Bart van Broekhuis Haarlem. Snel antwoord op mijn vragen en ben tot nu toe tevreden met de geleverde auto."

11-10-2022 | Alicia, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk om weer een nieuwe auto te kopen"

"Een leuke verkoper (Felix) kon ook een grapje af en onderhandelen was ook mogelijk"

06-10-2022 | John, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Van A tot Z top service en meedenkendheid"

"Vanaf het moment dat we de showroom in liepen tot en met het ophalen van onze nieuwe auto (en zelfs erna) werden we erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Er werd voldoende de tijd genomen en alle vragen werden beantwoord. Enige verbeterpunt is dat een testrit van 1 uur wel erg kort is, dit zou flexibeler kunnen en/of langer. Ik zou Broekhuis door onze ervaring zeker aanraden en wil met name Bart nogmaals bedanken voor zijn hulp."

06-10-2022 | Patrick, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik enthousiast

"Minder goed dan ik van ze gewend ben."

"Serviceboekje niet afgestempeld terwijl het op de daarvoor bestemde plek lag, defect lampje niet vervangen, de onderhoudsbeurt leek een beetje overhaast te zijn afgerond."

27-09-2022 | Gerhard, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"prima"

"Heb een service beurt gedaan en mijn navigatie was stuk, Goede diagnose gedaan en ben netjes gebeld dat de spullen binnen waren. Wat wel erg vervelend was dat de deur van de garage pas om 8.15 uur open was gegaan maar dat kwam door personeelsgebrek waar niet vraag je je dan af."

27-09-2022 | Bob Hartman, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekende ervaring "

"Keurige telefonische afspraak. Prima uitleg over te nemen acties en kosten."

26-09-2022 | Fred, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Naar volle tevredenheid weer geholpen."

"Zoals altijd is mijn servicebeurt weer vakkundig, vlot en heel klantvriendelijk verlopen."

20-09-2022 | Ferry Klein Schiphorst, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed geluisterd - goed geleverd"

"Wij hadden specifieke wensen voor een jonge occasion, en Max is voor ons op zoek gegaan."

19-09-2022 | Ruud, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Zeer slecht"

"Mijn t cross moest een onderhoudsinspectie en een beurt, Auto dag van te voren gebracht,omdat ik hem de volgende dag om 13.00 nodig had,was geen probleem volgens de heer achter de balie. Belde op de dag van de afspraak om 12.30 of de auto al klaar was, Half uur in de wacht gehangen,en na veel doorschakelingen wordt verteld dat ze nog aan de auto moesten beginnen.het was niet goed gecommuniceerd zeiden ze,ik was woest omdat ik mijn auto nodig had om 13.00.kon de auto van mi)n zus lenen,en ze zouden bellen als ie klaar zou zijn,ben om 16.30 zelf naar de garage gegaan om te kijken of ie klaar was,en ja hoor hij stond klaar! Ze hadden mij gebeld,zeiden maar niet op mijn telefoon,was dus weer fout gegaan.dan vraag je hoe dat allemaal kan,wordt er gezegd dat ze het intern gaan bespreken.daar koop ik toch niks voor,echt de laatste keer dat ik een voet bij broekhuis Haarlem binnen zet! Ze zijn mij als klant kwijt."

13-09-2022 | Leonard , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend!"

"."

13-09-2022 | Mustafa Aktas, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Leuk geholpen!"

"Audi a1 gekocht waarbij een goed, eerlijk en vriendelijk ben geholpen! Top service!!"

12-09-2022 | Malou , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer prettig en klantvriendelijk en zorgvuldig."

"Ons wensen pakket voor een ander auto werd snel en vakkundig door Rico Lap opgepakt. Uiteindelijk is het een Volkswagen Golf Comfortline geworden. Na de koop werden wij regelmatig op de hoogte gehouden over het tijdsstip van levering. De dag van de levering was ook feestelijk met o.a. de opmerking ga eerst maar eens met de auto rijden en kom eventueel later terug voor nog meer uitleg. Deze nazorg voelt ook goed."

06-09-2022 | Arie Akkerman, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, fijne mensen, mooie auto, goed gevoel!!"

"Heel fijn bedrijf!!!"

29-08-2022 | Geurst, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"We zijn tot nu goed geholpen bij de aankoop van onze auto."

18-08-2022 | Joop, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitmuntend "

"Martijn De Groot Uitmuntende verkoopadviseur Vriendelijk ,beschaafd ,correct , geduldig, duidelijke communicatie Geen agressieve verkoper Bij hem heb je het gevoel ‘ “De klant is koning” Mevr Ritzema van Ikema"

15-08-2022 | Marleen, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Werkelijk Fantastisch"

"Begin maart de nieuwe A1 besteld, levertijd zou toch wel een jaar duren vanwege beperkte grondstoffen (chips) en Oorlog Ukraine. Ik zou de nieuwe A1 in januari op zijn vroegst kunnen verwachten. Daar ging ik mij dus maar op richten, als een soort toetje op de leuke december maand. Op 22 juli, onderweg en verheugd naar mijn laatste werkdag voor het weekend, werd ik opgebeld door mijn verkoper Bart. Deze wist mij te vertellen dat (ondanks alle narigheid in de wereld) mijn auto "klaar" was en stond gereed voor transport naar Nederland. Dit heeft iedereen geweten op mijn werk en zelfs pleite ik ervoor om 4 augustus tot nationale feestdag uit te roepen. Afgelopen donderdag was het dan zo ver, verhuld onder een zwartlaken in de showroom. Werkelijk waar prachtig geconfigureerd en nauwkeurig samengesteld, echt een eye catcher. De eerste kilometers fantastisch voelde, een werkelijke belevenis, autorijden zal voor mij een hele nieuwe dimensie krijgen. Afgelopen week ritje naar Groningen, dankzij de cruise control zeer ontspannend waarbij ik vermoed dat mijn zakelijke relatie met het CJIB ernstig gaat verwateren. Heerlijke en een mooie auto en met alle gemakken voorzien. Ook die kleur is geweldig, echter is die momenteel niet te configureren (Audi ik deze zeker weer in de kleurenpaletten opnemen). Het is een mooie en opvallende auto geworden, volgens mijn collega past deze prima bij mij aangezien ik dat ook schijn te zijn. Top."

09-08-2022 | Ben, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik niet enthousiast

"Eerlijke informatie"

"Goede terugkoppeling. Er werd tijd voor genomen. Fijn."

08-08-2022 | Nanda Klaassen , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"service gericht"

"Jarenlang naar volle tevredenheid een frans automerk ging het bij de laatste hoewel op leeftijd en ondanks vernieuwend uitgevoerde reparatiesHet volledig mis. zodat ik plotseling zonder vervoer kwam. Ondanks recente bouwjaren en nog rond de 100.000 KM kent hetzelfde merk structureel motorproblemen .... Voor mij als 8i jarig gepensioneerd AOW afhankelijke reden om te zien naar een als bekend staand occasion van recente datum . Zo kwam ik bij informatie terecht bij Uw employee Max Diepenhorst bedrijfsvestiging te Haarlem Gezien mijn buitenl. auto vak.afspr. diende ik op korte termijn weer over eigen vervoer te beschikken. Op vrijdag voorgaande bracht ik hem oo de hoogte van mijn wensen waarna hij mij op maandagmiddag 18.40 belde over occasion dat mogelijk aan beoogde wens voldeed De auto werd komende donderdag in haarlem. geleverd.Vrijdag morgen naar tevredenheid proefrit gemaakt waarbij geconstateerd dat de zoals de Wel geadverteerde en gezochte opties zoals extra getinte ramen en trekhaak niet aanwezig bleken.... Onder de toezegging hier achteraf alsnog een voor mij coulante oplossing te gaan vinden heb ik gezien deze belofte en tijdsdruk de koop gesloten waarna de auto op zelfde dag nog de afleverbeurt kreeg en ik de auto zaterdag morgen 09 juli 2022 heb opgehaald om de volgende dag zondag , naar frankrijk te kunnen vertrekken. De snelle daadkracht en coulant correcte wijze waarop de onder - en afhandeling koop tot stand kwam werd als plezierig ondervonden. Ga zo door MAX !"

07-08-2022 | arthur, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk, deskundig en vlot onderhoud uitgevoerd"

"Het maken van een afspraak voor regulier onderhoud was snel gemaakt. Bij inleveren van de auto vooraf duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en daaraan verbonden kosten. Na afronding van de werkzaamheden direct een telefoontje. En bij ophalen werderom heldere uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden en conditie van de auto. Dankzij het door de jaren heen deskundig en zorgvuldig uitgevoerde onderhoud heeft mijn auto (km stand 105.000) mij nog nooit in de steek gelaten. Samengevat: klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar."

04-08-2022 | Wim, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Klantvriendelijk en fijn personeel."

"Goed geholpen door Felix, we wonen in weert en zijn door broekhuizen goed geholpen met de aanschaf van een Vw T roc, ze zijn vanuit Haarlem naar weert gekomen om ons een testrit te laten doen, dit omdat we zelf geen auto meer hadden. Deze beviel zo goed dat we hem ook hebben genomen. Dank aan de man die tot twee maal toe naar Weert is komen rijden."

03-08-2022 | Peter Horijon , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service, persoonlijke benadering"

"Ik ben erg tevreden over hoe de mensen mijn Audi A3 hebben onderhouden, en over de attente vriendelijke persoonlijke benadering."

03-08-2022 | Janny, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Goed "

"Zeer tevreden"

02-08-2022 | Driss boukachar , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Niets op aan te merken"

"Goed. Maar zoals bij elk groot autobedrijf wat onpersoonlijk. De auto die ik nu rij is denk ik mijn 10e VW daar gekocht maar ze kennen mij daar niet. Komt natuurlijk ook omdat het eerst Brinkmann was en daarna Martin Schilder en nu Broekhuis. Volgens mij ook best veel verloop daar."

31-07-2022 | TG van der Linden, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima afhandeling"

"Klant vriendelijke behandeling Belt terug volgens afspraak"

21-07-2022 | Hans, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super"

"Alles was super. De verkoper, service en aflevering. Een topbedrijf"

18-07-2022 | Peter Teeuwen, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Alles keurig voor elkaar "

"Bij de koop en aflevering, is eigenlijk alles naar wens verlopen. Alle afspraken worden nagekomen, zijn goed te bereiken telefonisch. Geweldig bedrijf!"

13-07-2022 | Manon , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend geholpen "

"Ik ben zeer tevreden over de levering van de auto. Afspraken zijn nagekomen en de auto is top afgeleverd. Complimenten voor het salesteam."

12-07-2022 | Tom, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles klopte bij Broekhuis als klant"

"Ik ben fantastisch geholpen bij de aankoop van mijn auto. Er werd ruim de tijd voor mij genomen en ik voelde ook totaal geen (verkoop) druk. Kortom, ik ben echt een tevreden klant en wanneer ik weer een auto ga kopen, kom ik zeker weer terug bij Broekhuis Hopelijk ontvang ik dan ook weer dezelfde vriendelijke personeel."

04-07-2022 | Ed, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

4

Daarom ben ik niet enthousiast

"Slecht"

"Ik heb 4 APK keuringen met onderhoud beurt bij Martin Schilder meegemaakt altijd correct verlopen, wat dat betreft kan Broekhuis nog veel van leren. Omdat ik geen telefoontje heb ontvangen om 17.00 uur gebeld wanneer ik mijn auto kan ophalen, om 17.40 werd ik gebeld dat mijn auto kan ophalen maar dat de APK keuring niet is afgemeld om 17.55 bij de filiaal aangekomen geen balie medewerker aanwezig na lang wachten werd ik om 18.05 geholpen door een monteur van de werkplaats inmiddels is het 18.15 kon mijn auto ophalen op het dak parkeer plaats kan de parkeer plaats niet verlaten omdat de hek deur dicht is terwijl al het personeel vertrokken is, was bezig de politie en de brandweer te bellen om de deur te openen toen hoor ik iemand roepen dat de deur open is, dat is die jongen die mij heeft geholpen af te handelen deze jongen verdient een pluim en opslag omdat om 18.20 nog voor de baas op zijn werk is terwijl zijn collega's al aan tafel zit. En geen leiding gevende aanwezig is schandalig."

03-07-2022 | E.J, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed advies en goede service "

"Perfect geholpen"

02-07-2022 | Rene , | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend! Niels was heel fantastisch. "

"Ik vond Broekhuis Haarlem heel goed. Iedereen was aardig en hulpvaardig."

01-07-2022 | Ian, | Volkswagen Haarlem | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren