Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,4 gemiddeld
84 reviews
10

Daarom ben ik enthousiast

"Deskundig"

"Vaklui. Prettig ontvangst. Prima voorlichting over kosten en onderhoudszaken."

24-11-2022 | Andries Brans Brans, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Helemaal top"

"Zeer snelle bemiddeling en goed geregeld allemaal"

16-11-2022 | Klaas, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

6

Daarom ben ik niet enthousiast

"Ik ben geschrokken van de kosten"

"De eerste keer dat mijn (tweedehands-) auto naar de garage moest voor, wat ze noemen, een normale beurt heeft meer dan € 600,- gekost. Ik heb uitleg gekregen waarom het zo duur was. Het gesprek was prima, maar behalve dat Volvo landelijk de tarieven samenstelt is er geen verklaring voor de hoogte van dat bedrag. Ik heb niet geshopt bij universele werkplaatsen, maar schat in dat het een stuk goedkoper had gekund. Volvo moet mijns inziens gaan nadenken over de tarieven. Mobiliteitsgarantie weegt niet op tegen deze prijs en de 'gewone' garantie is wettelijk verplicht. Om positief te eindigen: de beurt is goed uitgevoerd (zover ik kan beoordelen). Daar ben ik tevreden over."

15-11-2022 | Wim, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alleen maar goed!"

"Wij voelen ons altijd prima behandeld in de garage. In het bijzonder de geweldige service die jullie gaven op zaterdagmiddag vlak voor onze vakantie, toen wij een lekke band hadden. Chapeau hiervoor! Bovendien is het een geweldige auto onze XC40 T5 Vriendelijke groet, Eddy en Tineke Zweers Coevorden"

14-11-2022 | Eddy , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden over de auto, de service en de verkoopmedewerker."

"Er werd prima meegedacht over de aanschaf van een Volvo XC40. Het gehele aankoopproces verliep perfect, met een mooie inruilprijs voor de vorige auto. Verder niets dan goeds over de auto. Rijdt ontzettend plezierig. Ook het contact met onze verkoopmedewerker (Jaap) was en is uitstekend. Men is bijzonder servicegericht en vriendelijk!!!!!"

10-11-2022 | Rob, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Meedenkend en korte advieslijnen. Haal en brengservice is erg prettig. Uitleg reparatie voor leken is prettig."

10-11-2022 | Ger, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen "

"Goed overleg over reparatie offerte en meedenken."

09-11-2022 | Jan Hubert , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastisch team met oog voor de klant."

"Zeer positief."

08-11-2022 | Jeroen Geerts, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig"

"Gastvrije ontvangst met koffie. Vriendelijke mensen met duidelijke informatie. Zeer correcte behandeling met de aankoop van de nieuwe volvo. Alles omvattend: Zeer goed."

07-11-2022 | Henk, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Supper"

"Ik wist altijd al dat het een goed bedrijf is Maar met de koop van de electriche auto is het helemaal top Gezien alle papierwerk wat er komt kijken voor de subsiedie en al het andere zoals tijdelijke leenauto als die nodig was hoe we daar mee geholpen zijn super Een mooi Een goed Een vertrouwd En een klantgericht vriendelijk bedrijf Bedankt voor alle goede hulp enzorg"

24-10-2022 | Koos, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima"

"Prima geholpen."

20-10-2022 | Hans, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Perfect"

"Alles was zoals verwacht goed."

17-10-2022 | Eraldo, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima bedrijf, "

"Afspraak voor onderhoud makkelijk gemaakt, tijdig een offerte ontvangen en auto vervolgens schoon weer afgeleverd. In de showroom koffie terwijl u wacht! Prettige medewerkers bovendien."

07-10-2022 | Henk, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Tot nu toe goed"

27-09-2022 | Erik, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijk en duidelijke service"

"Ik kom hier al ca 10 jaar en heb nog geen vervelende ervaring mee gemaakt"

26-09-2022 | Jack, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Geweldig team Broekhuis"

"Al jaren vaste klant en alleen maar positieve ervaring. Bij aankoop auto goed advies en instructie gekregen."

21-09-2022 | Henk, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Alles perfect geregeld "

"Alles perfect geregeld."

19-09-2022 | Henk, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"we zijn bij zonder goed geholpen fijn personeel"

12-09-2022 | Herman, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel goed "

"Service is fantastisch"

24-08-2022 | Harrie, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Netjes klantvriendelijk en correct geholpen. "

"Heel erg tevreden met mijn ervaring met garage bedrijf Broekhuis In Emmen. Je wordt netjes en klantvriendelijk te woord gestaan en hebben oog voor de klant. Ik kan een ieder aanbevelen, kijk eerst bij Broekhuis in Emmen voor een andere auto."

20-08-2022 | Geert en Renee , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Zakelijk, maar met een persoonlijke aandacht!"

"Afspraak voor een proefrit is snel gemaakt met Rutger en op korte termijn mogelijk. Later, bij de koffie, komt de techniek van de hybride aan de orde, stellen we allerlei vragen en met een financieel voorstel gaan we naar huis. Enkele dagen later zijn we de tevreden kopers van een XC60 plug-in hybride. De afleveringsdatum is veertien dagen later, want vakantietijd, dus minder personeel. Extra's als een volle tank, een laadkabel en winterwielenset horen bij de deal."

09-08-2022 | P eter Luyckx, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service "

"Bij afhaling graag meer info over datgene is uitgevoerd om samen te kunnen bespreken. Afgelopen keer was dit niet het geval oorzaak daarvan kan zijn vakantie periode maar toch. Mvg Bert De Vries"

02-08-2022 | Bert de Vries, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top"

"Gastvrij welkom en uitermate deskundig Top garage"

11-07-2022 | Fred, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Goede garage en verkoop"

"Heb mijn vierde Volvo er weg. En elke keer perfect."

30-06-2022 | Roelof. Woltman, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Een enthousiast team dat altijd klaar staat voor je!"

"Je voelt je altijd welkom. Men kent je en is altijd blij je weer te zien. Problemen, als die er zijn, worden snel, vakkundig opgelost. Een geweldig team!"

20-06-2022 | Nils, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

8

Daarom ben ik enthousiast

"Correct en klant vriendelijk."

"We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en nemen alle tijd voor je."

15-06-2022 | Geert, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Na een slechte ervaring met de aankoop van een auto naar ieders tevredenheid opgelost "

"Mijn ervaring met Broekhuis is heel goed omdat een slechte aankoop van een auto bij uw filiaal, kon de auto terug geleverd worden een ander model auto worden gekocht en netjes afgeleverd. Een dikke pluim voor het verkoop team van Broekhuis Emmen."

14-06-2022 | Elly bakker , | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Gewoon top"

"Vriendelijk personeel, altijd goed geholpen , prima garage top."

14-06-2022 | Bianca, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima tevreden, goed overleg en goede service"

"inplannen van de onderhoudsbeurt ging heel goed en in goed overleg. ook het brengen van de auto was vlot geregeld, daarna overleg mat de technicus verliep duidelijk en was goed op de hoogte van war er met de auto moest gebeuren. Kortom goede en prettige communicatie."

07-06-2022 | Gert Timmermans, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Al.jaren klant en altijd tevreden!"

"Vriendelijk personeel en goed advies"

06-06-2022 | Jan, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik niet enthousiast

"Top!"

"Gewoon goed."

31-05-2022 | Jakob Muntinga, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"As usual : 'splendid'"

"De daadkracht bij Broekhuis-Emmen (de overige vestigingen ken ik niet) berust op gedegen- & eerlijkheid ... !"

31-05-2022 | Peter, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Duidelijk, vakkundig en betrouwbaar."

"Voor de tweede keer mijn Volvo voor onderhoud naar Broekhuis gebracht. Naast het reguliere onderhoud had ik last van een piepende airco. De medewerkers wisten direct het probleem bij mijn type auto. Met een proforma factuur naar huis gegaan. Tijdens het onderhoud werden er enkele kleine dingen gevonden. De monteur vroeg wat ik wel en niet wilde aanpakken en gaf ook een eerlijk advies. Het onderhoud is goed uitgevoerd en ik heb geen last meer van een piepende airco. Kortom: duidelijk, vakkundig en betrouwbaar."

26-05-2022 | W, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitstekend"

"De auto loopt na deze beurt merkbaar soepeler. Hij was ook mooi opgepoetst en gestofzuigd en ziet er voor een 15-jarige nog steeds patent uit. Ik hoop hem nog lang - met jullie hulp - te kunnen behouden. Ik las in 2019 een krantenbericht (DvhN, 7-11-2019, pag.17) dat de Octavia in Engeland de meestvoorkomende auto is die zonder al te grote problemen 250.000 mijl (402.000 km.!) op de weg blijft. Ik kocht de auto begin juli 2007 in Zoetermeer (waar wij toen woonden) voor € 27.074,76. Sindsdien heb ik er in bijna 15 jaar en 183.185 km. de volgende kosten aan gehad (gemiddeld per jaar): - onderhoud 431 (altijd bij Broekhuis, nooit grote gebreken), - benzine 1.620, - verzekering 408, - ANWB 130, - wegenbelasting 584, - CJIB 25. Totaal 3.232 p.jr. / 269 p.mnd. Niet gek voor een zo ruime en comfortabele sedan! Praktisch is ook de enorme laadruimte, die al heel vaak zijn goede diensten heeft bewezen."

24-05-2022 | Frank, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goed geholpen"

"Zeer goed geholpen"

24-05-2022 | els kool, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Tevreden "

"Altijd prettige ervaring, kom er al jaren"

18-05-2022 | Bert, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Begripvolle, eerlijke en prettige communicatie!"

"‘k Heb na een garagebezoek de volgende dag met ambivalente gevoelens wederom een bezoek aan de garage gebracht. Er is op prettige wijze (begripvol en eerlijk) geanticipeerd."

17-05-2022 | H.J. Bosman, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed"

"Fijn personeel"

09-05-2022 | M. H, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Ik ben zeer tevreden over het onderhoud aan mijn auto. Zonder druk uit te oefenen op de eventuele beoordeling die via de enquête wordt ingevuld. Goed is goed en wordt vanzelf afgedwongen."

25-04-2022 | Ruud, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"blij met broekhuis emmen"

"De mensen van Broekhuis Emmen zijn atijd bereid wat extra's te doen en aandacht te geven aan je vragen voor een faire prijs. Kan het elke (volvo) rijden aanraden."

19-04-2022 | udo vossen, | Volvo Emmen | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren