Reviews van onze klanten

Mobiliteit is en blijft mensenwerk, daarom werken wij keihard voor enthousiaste relaties. Het motto waarmee wij dagelijks werken is dan ook: ‘alles voor een enthousiaste klant’. In dat geval is het dan ook fijn om te horen hoe enthousiast onze klanten daadwerkelijk zijn over ons als organisatie en onze geleverde service en diensten in de reviews hieronder.

Complimenten en een kritische noot

Wij verzamelen reviews via het platform van klantenvertellen. Alle beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na aankoop nodigen we al onze klanten uit om een beoordeling achter te laten. Als niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets heeft gekocht dan vraagt klantenvertellen om een aankoopbewijs. Zo voorkomen we nepreviews. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. Meer informatie hierover vindt u op de reviewpagina van klantenvertellen.

9,5 gemiddeld
123 reviews
6

Daarom ben ik enthousiast

"Het is duidelijk minder dan voorheen "

"Allereerst werd mij een kosten overzicht aangeboden van een "grote beurt" t.w.v. ruim € 500,00. Uiteindelijk heb ik ca.€ 324,00 betaald. ( kleine beurt). Na inspectie bleek mijn auto diverse technische mankementen te hebben zodat de auto niet door de APK kon komen. Daar kan de fa Broekhuis niets aan doen en vandaag is alles volgens een vooraf aangeboden prijs afgewerkt. Voorheen werd er op reparaties van auto's ouder dan 5 of 10 jaar een kortingspercentage gegeven. Dat schijnt niet meer zo te zijn. Wat mij ook tegenviel was de koele niet echt klantvriendelijke ontvangst bij de receptie van de werkplaats. Mijn eerdere ervaringen van ca 6 jaar bij deze vestiging was duidelijk beter. Als laatste viel mij op dat na eerder onderhoud de auto even door de wasstraat werd gereden. Dit is deze keer helaas niet gebeurd. Met vr gr R. Hermans Arnhem"

22-11-2022 | Rob Hermans, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima service en goede garanties op o.a reparaties"

"Ik/wij komen al 18 jaar bijjullie en eigenlijk nooit echt problemen gehad. Goede service en kwaliteit/garanties"

21-11-2022 | Herma Otten Noordhuis, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"klantvriendelijk"

"heldere en duidelijke afspraken vooraf, geen verrassingen achteraf. top in klantvriendelijkheid"

16-11-2022 | Ben, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Topservice"

"Wij zijn heel prettig geholpen bij Broekhuis Apeldoorn! Leuke verkoper, leuke gesprekken gehad en een mooie auto gekocht! Jesse bedankt! Anja en Manfred"

16-11-2022 | Anja, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer meedenkend en klantvriendelijk."

"Zeer vriendelijk en denk echt mee en oplossingen. Ben ik niet gewend van broekhuis arnhem dus zeer blij dat ik naar broekhuis Apeldoorn gegaan ben."

15-11-2022 | annemarie van haeften, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

1

Daarom ben ik niet enthousiast

"Hele slechte service/coulance ver te zoeken "

"Nu iets meer dan een jaar een nieuwe Opel Astra gekocht, werd als demo gereden amper een jaar oud.! Geen klachten met de auto totdat ik ineens zag dat er op de achterbumper de blanke lak los liet, ik contact gehad met Opel voor foto’s en te kijken of er fabrieksgarantie op zat. Helaas 24 maanden lakgarantie auto 25 maanden uit..! Geen garantie of ik zou het bij hun “zonder bon” moeten laten spuiten.. Onderhoudsbeurt was natuurlijk ook nodig naar 2 jaar, 3 kwartier later dan dat ik de auto gebracht hebt word ik gebeld wel wat dingetjes gevonden bijna 700 euro aan kosten..! Zoals een matter verschrikker erin laten bouwen afdekt plaat vervangen.. deze dingen zijn niet nodig als er geen matter in heeft gezeten, batterij sleutel vervangen naar 2 jaar volgens de Opel dealer terwijl die zelf al vervangen is ook niet nodig!! Iets met de remmen wat gedaan moest worden hoefde nog niet maar als ik dat nu deed en er gebeurde wat mee dan viel het wel onder “coulance” volgende de des betreffende persoon die ik aan de telefoon had. coulance Dat kennen ze niet bij Opel. Uiteindelijk naar veel gezeik 454 euro voor een kleine beurt… nooit geen Opel meer."

14-11-2022 | Maarten, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Reactie van Broekhuis

Geachte heer, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij vinden het spijtig dat dit uw ervaring is geweest. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en is er een afspraak met u gemaakt. Met vriendelijke groet, Broekhuis Opel Apeldoorn

10

Daarom ben ik enthousiast

"Heel fijn autobedrijf "

"Bij een beurt voor de auto, wordt er ook nog eens gebeld over wat er aan de auto mankeert of wat er aan zit te komen. In overleg met de klant wordt er dan verder gegaan."

14-11-2022 | Henk, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima en vlotte service"

"Afspraak gemaakt (jaarbeurt), auto gebracht + elec. fiets mee, telefoontje over de verwachte werkzaamheden + kosten, sms voor het kunnen ophalen, duidelijke uitleg over werkzaamheden, acceptabele prijs en weer naar huis met de (ook gewassen) auto."

09-11-2022 | D., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Klasse!"

"Al meer dan 50 jaar klant bij eerst: Bakkenes, Smit en nu Broekhuis, dus een fervent Opel-rijder."

08-11-2022 | G., | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Goed "

"Ging allemaal netjes en goed geholpen"

02-11-2022 | Bennie, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer tevreden, altijd correct en vriendelijk geholpen ."

"nvt"

01-11-2022 | Harry van Elburg, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Hele fijne service en vriendelijk personeel. "

"Hele fijne en snelle service. Vriendelijk personeel die met je meedenken en fijn advies geven."

01-11-2022 | Elma, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Fantastische bedrijf"

"Personeel zeer klantvriendelijk en service gericht."

31-10-2022 | Frits, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service "

"Ben blij met mijn auto en de goede service"

26-10-2022 | Eric, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd top!"

"Vriendelijk, goede service, ik ben altijd zeer tevreden en ik kom graag."

24-10-2022 | Ine, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"zeer posigtief"

"Medewerkers doen er alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen, ook als je nog geen auto hebt gekocht. Afspraken worden (op tijd) nagekomen. Onze contact persoon (Mischa Ezinga) was deskundig en gaf veel vertrouwen. De gekochte auto werd keurig afgeleverd reden waarom wij besloten om de firma Broekhuis in Apeldoorn ook het onderhoud te laten verrichten"

22-10-2022 | JRJ Spaan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Zeer goede communicatie en goede service"

"Zeer tevreden"

19-10-2022 | hans, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top geregeld"

"Goede feedback en goede terugkoppeling"

11-10-2022 | John Martijnse, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima onderhoud"

"Onderhoud zoals afgesproken, geen verrassingen achteraf"

04-10-2022 | Sijmen Van de Esschert, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Ontzettend fijn geholpen met de aankoop van onze Opel Corsa"

"Mischa heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van onze Opel Corsa. We zijn zeer tevreden."

03-10-2022 | Greta, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"prettig geholpen"

"In Apeldoorn ben ik prettig geholpen. Ze houden je goed op de hoogte wat er moet gebeuren en laten doormiddel van foto's zien wat er gedaan is of wat er aan de auto mankeerde."

03-10-2022 | Cobi , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg."

"Wordt altijd vriendelijk ontvangen. Alle werkzaamheden worden goed en duidelijk uitgelegd. Mijn verzoek om banden te wisselen is niet gedaan, dit kon niet met het type banden op de auto, jammer. De auto was keurig gewassen wordt erg gewaardeerd!"

28-09-2022 | Jaap, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"zeer goed"

"Zeer prettig geholpen. Je wordt keurig te woord gestaan en er wordt geen druk uitgeoefend om te kopen. Zeer vriendelijk personeel."

21-09-2022 | Robert, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Altijd prima geholpen door vakkundig personeel"

"Altijd goede service, vriendelijke baliemedewerkers en werkplaatspersoneel,"

19-09-2022 | John, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Top bedrijf"

"Geen kritiek"

14-09-2022 | Carolien , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Snelle en goede afhandeling van garantie reparatie "

"Er o tbrak een beugel en deze is besteld en snel gemonteerd."

12-09-2022 | Leo , | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima klantvriendelijkheid"

"Altijd overleg over eventuele bijzonderheden aan de auto"

04-09-2022 | J.W.B.I. Vet-Wopereis, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Vriendelijke en deskundige service"

"De service is uitstekend, goede uitleg wat er gebeurd, van tevoren opgave van de kosten en de documentatie die ik heb meegekregen zeer uitgebreid. Een E bike om weer naar huis te komen, kortom ik zou niet weten waar het beter zou moeten."

30-08-2022 | Peter, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

7

Daarom ben ik enthousiast

"Redelijk tevreden"

"Redelijk tevreden. Jammer was dat na het uitvoeren van de jaarbeurt het onderhoudsboekje slechts voorzien was van "een onderhoudsstempel" van Broekhuis Apeldoorn, maar dat er verder geen gegevens (zoals datum onderhoud, km. stand, grote - of kleine beurt, soort motorolie e.d. ) waren ingevuld. Dit "ontdekte" ik toen ik in de namiddag al weer thuis was. Hier direct en net voor sluitingstijd over gebeld met Broekhuis. De reactie van Broekhuis hierop kwam bij mij als erg laconiek over. Jammer."

19-08-2022 | Johan de Kievid, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service"

"Bij Broekhuis wordt je goed geholpen door professionals!!"

17-08-2022 | John Geurink, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"uitstekend"

"servicebeurt conform afspraak uitgevoerd."

16-08-2022 | D. Dijkstra, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

9

Daarom ben ik enthousiast

"Nemen de tijd."

"Een hele goede ervaring, mooie prijs voor mijn auto gekregen. Bij ophalen andere auto, wordt de tijd genomen, geen haastklus, ook goed uitgelegd wat er alle allemaal kan met de auto.. Zou de dealer in Apeldoor zeker aanraden."

16-08-2022 | Karin, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prettige verkoper"

"Op een nette manier een auto gekocht."

16-08-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Prima service en goede prijs kwaliteit verhouding."

"Cijfer 9"

16-08-2022 | J.R. Boon, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Klantgericht"

"Komt alle afspraken na ook telefonische afspraken komen ze na Ben super tevreden."

16-08-2022 | Gerard, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Op tijd met kwaliteit!"

"De titel zegt alles."

15-08-2022 | Jan, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Snel en goed!"

"Ik bracht mijn auto donderdagmorgen voor een APK-keuring die op vrijdag zou plaatsvinden. Werd ik donderdagmiddag al gebeld dat ik mijn auto kon ophalen omdat de APK-keuring al gedaan was. Dus ik ben super tevreden!"

15-08-2022 | Marco, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Aankoop en levering auto prima verlopen !"

"Zeer klantvriendelijke verkoper, alles prima geregeld."

12-08-2022 | Denise, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Uitermate tevreden. "

"De 1ste jaarlijkse controle beurt. Wat een verrassing: auto van binnen! en buiten helemaal schoon. Geweldig!!"

05-08-2022 | Riet, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

10

Daarom ben ik enthousiast

"Super service"

"Helemaal top auto op tijd klaar Factuur zoals van te voren besproken Geen verrassingen achteraf"

04-08-2022 | Aldi, | Broekhuis Apeldoorn | Review via klantenvertellen.nl

Goedendag, heeft u een vraag? Wij helpen u zo snel mogelijk verder.
WhatsApp Chat starten Bel ons 0341 - 751 187 Bekijk klantenservice pagina
1
Filteren